Lazarus som lydbog

Lazarus af Lars Kepler gratis som lydbog og e-bog

Lars Kepler som forfatteren hedder er et pseudonym for de to faktiske personer og parret Alexandra Coelho Ahndoril og Alexander Ahndoril. De har formået at gøre deres forfatter pseudonym til et af de bedst sælgende i norden, og her har de endnu engang slået til med bogen “Lazarus”.

Lars Kepler står bag en lang række bestseller bøger og den seneste i rækken er altså Lazarus, som også er meget anmelderrost. Det er endnu en krimi-thriller der holder en til bogen til man når den sidste side og bare ærger sig over at bogen er færdig.

Lazarus gratis som lydbog og e-bog

Nogle foretrækker måske stadig det klassiske hardback eller paperback format, men til jer der bare vil igang med boge nu og altid have den ved hånden, kan i altså finde den gratis som lydbog og e-bog og jeg skal nok fortælle jer hvordan.

Heldigvis er det sådan at der findes en del streamingtjenester efterhånden med bøger og en af dem er Mofibo. Hos Mofibo kan du finde Lazarus, samt mange andre af Lars Keplers udgivelser og læse eller lytte til dem helt gratis i 14 dage uden binding. Alt du skal gøre er at oprette en bruger i dag. Og Lazarus findes altså både som lydbog og e-bog hos Mofibo.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-lazarus”]Kom gratis igang med Lazarus[/button]

HUSK: Den gratis prøveperiode hos Mofibo er uden binding, så du er ikke forpligtet til at forsætte abonnementet efter prøveperioden.

Om Lazarus bogens handling

Lars Kepler Lazarus lydbog og e-bog gratisLazarus er den syvende bog i Lars Keplers bogserie om kriminalkommisæren Joona Linna, der altid havner på de mest spektakulære og komplicerede sager i landet. Denne gang findes en mand død i sin lejlighed i Oslo og da man gennemsøger lejligheden for spor, gør man et skrækkeligt fund i fryseren. Man finder dele fra menneskekroppe som er trofæer og gravskænd, men endnu mærkeligere bliver det da en tysk kriminalkommisær kontakter Joona for at få hjælp til opklaringen af et mord lige udenfor Rostock.

Er du fan af nordisk krimi og har du ikke noget imod en lidt makaber og uhyggelig fortælling, så er denne bog “Lazarus” måske noget for dig. Alternativt kan samtlige af Lars Keplers bøger anbefales, da de alle er fremragende krimier og kan finde gratis som lydbog og e-bog hos Mofibo.

Skriv en kommentar