Lej film online

Lej film online

Der er mange måder at se film på og en af dem er at leje film online. Det gode ved at man nu kan leje film på nettet er at man ikke skal bekymre sig om at afleverer dem tilbage. Men hvor, hvordan, hvornår og hvorfor kan det betale sig at leje film når man bare kan abonnere på Viaplay el. Netflix?

Hvorfor kan det bedre betale sig at leje film end at abonnere på streamingtjenester? Det kan det af 2 grunde. Den første grund er at du kan leje de helt nye film, som endu ikke er kommet til streamingtjenesterne. Den anden grund er at hvis du kun ser 1-4 film om måneden, så kan det være billigere at leje film til 3-49 kr./stk. i stedet for at have et løbende abonnement på en streamingtjeneste til 79-99 kr./måneden.

Hvor kan man leje film online?

Du kan leje film flere forskellige steder på nettet i Danmark. I alt er der 9 forskellige tjenester der tilbyder udlejning af film online til priser fra 0 kr. og op til 49 kr. Når du lejer en film har du typisk 48 timer til at færdiggøre den fra du trykker afspil første gang. Du kan oprette en gratis bruger på alle tjenesterne herunder og på den måde holde dig opdateret med hvilke lejefilm der er tilgængelige. Nedenfor finder du alle de steder hvor du kan leje film online i Danmark.

Lej nye film på Viaplay Store

Lej film på Viaplay

Vurdering: 5 ud af 5

Viaplay er ikke kun en streamingtjeneste hvor du kan have et månedligt abonnement. Du kan også leje film hos Viaplay i deres lejebutik, hvor der er et stort udvalg af nogle af de nyste film. Du kan leje film i deres lejebutik længe før de bliver tilgængelige på de kendte streamingtjenester. For at leje film hos Viaplay skal du blot have en Viaplay-konto. Når du opretter en konto første gang, så får du 14 dages gratis streaming.

En lejefilm i Viaplays lejebutik kan streames op til 48 timer efter du afspiller den første gang. Fra du køber den, kan du vente med at se den i op til 30 dage. Du kan leje film fra 19-49 kr. i Viaplays lejebutik.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=lej-film”]Lej film hos Viaplay[/button]


iTunes

Lej film med iTunes

Vurdering: 5 ud af 5

De fleste af os laver nok den fejl, at forveksle iTunes med en musiktjeneste. Men faktisk er fokus i iTunes begyndt at skifte til leje af film og bøger. Du kan leje et hav af film i alle genre og fra alle lande. Alle film kan streames i HD. Du har også mulighed for at købe film iTunes, og dermed vil de være tilgængelige for evigt ligesom når du køber musik i iTunes. For at leje film i iTunes skal du have et Apple-ID. Det er gratis at oprette et Apple-ID og kan gøres på Apples hjemmeside.

Du har 30 dage når du har lejet en film, til at påbegynde den. Når du har klikket på afspil første gang kan du se filmen de næste 48 timer. Du kan leje film fra 9-49 kr. stykket.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://itunes.apple.com/dk/movie/pirates-of-the-caribbean-salazars-revenge/id1234761223?at=10lJD3&ct=lejfilmonline”]Lej film i iTunes[/button]


SF Anytime

Lej film online på SF Anytime

Vurdering: 5 ud af 5

SF Anytime er en af de største nordiske leje streamingtjenester. Det er filmselskabet SF Film som står bag tjenesten SF Anytime. SF Film er en del af filmkompagniet, som også består af Warner og Twentieth Century FOX. Det betyder at du kan se alle film lavet af disse filmselskaber på SF Anytime, men der er også en del nye film du ikke kan se, hvis de bliver lavet af andre filmselskaber. Du kan gratis oprette en bruger på SF Anytime og begynde at leje film med det samme.

Når du har lejet en film, kan du se den så mange gange du har lyst til indenfor 48 timer. Priserne variere fra 19-49 kr hos SF Anytime, og vil du se film i HD skal du som regel slippe 10 kr. mere end hvis det er normal SD kvalitet.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p(284643)a(2823942)g(24070248)”]Lej film hos SF Anytime[/button]


De nyeste film på Blockbuster

Lej film online hos Blockbuster

Vurdering: 4 ud af 5

Blockbuster er nok den mest kendte udlejer af film, og har eksisteret i mange år. I forbindelse med udviklingen, har de skrottet deres fysiske lejebutikker og har fokus på deres online lejebutik. Blockbuster er udelukkende en lejetjeneste, hvor du både kan leje film og serier. Det er også muligt at købe film og serier, og dermed have dem liggende online og altid tilgængelige. For at leje film hos Blockbuster skal du blot oprette en konto. Ved oprettelse af en konto får du 3 gratis lejefilm, som variere fra måned til måned.

Udvalget af film og serier er stort. Det der er meget kendetegnene ved Blockbuster er at de har rigtig mange præmierefilm, og der er ofte nye film hver uge.

En af de store forcer Blockbuster har over fx Plejmo, er at de både tilbyder film og serier, og køb og leje. Det betyder at du også kan vælge at købe film hos Blockbuster, og dermed have dem liggende i dit online arkiv hos dem, hvor de vil være tilgængelige for altid. Når du lejer film, vil de kun være tilgængelige i 48 timer og man kan derfor overveje om det nogle gange kan betale sig at købe film. Priserne på køb af film ligger i 69-169 kr. pr. film.

Du kan se det på alle dine enheder, fordi Blockbuster har både apps i App Store og Google Play, til Playstation og Smart TV. Du kan selvfølgelig også se det på din PC og MacBook i din foretrukne browser, dog fungerer Blockbuster bedst i Google Chrome.

Du kan se en lejefilm eller serieafsnit  i 48 timer fra du afspiller den første gang. Du kan vente med at se filmen i 30 dage fra du lejer den. Prisen er 9-49 kr. pr. stk. alt efter om det er serieafsnit, katalogfilm eller premiere film.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”http://blockbuster.dk”]Lej film hos Blockbuster[/button]


Gratis lejefilm hos Plejmo

Lej film online hos Plejmo

Vurdering: 4 ud af 5

Plejmo er en svensk lejetjeneste, der har opkøbt andre velkendte streamingtjenester som Film 2 Home og Headweb, som også tilbød udlejning af film. Det betyder at Plejmo har et endnu større udvalg af lejefilm, og kan tilbyde bedre vilkår for deres brugere. Hver uge sætter Plejmo 3 nye film til 0 kr. som du dermed kan leje gratis, udover det tilbyder de at du som SAS Eurobonus kunde, kan samle point sammen hver gang du lejer en film.

Når du opretter en bruger hos Plejmo, får du ikke noget foræret af dem, ligesom man hos Blockbuster får 3 lejefilm gratis. Til gengæld kan hver uge benytter dig af muligheden for at leje et par udvalgte film til 0 kr. Dermed er der nyt gratis indhold til dig hver uge.

Der er et rigtig godt blandet udvalg af film på Plejmo. De har mange af de nyeste præmierefilm tilgængelig hver uge, men hvor Blockbuster har et mere mainstream udvalg af film, tilbyder Plejmo et mere unikt udvalg af film. Der er flere mindre kendte og udenlandske titler på Plejmo, end der er på fx Blockbuster.

Plejmo kan også streames på alle enheder. Tablet, smartphone, pc, macbook og smart TV. Der er selvfølgelig mulighed for at downloade app’en både i App Store og Google Play.

Du kan se den lejede film ligeså mange gange du ønsker indenfor 48 timer af leje tidspunktet. Priserne hos Plejmo variere fra 3-39 kr. + du hver uge har mulighed for at se to lejefilm helt gratis.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”https://www.plejmo.com/da/”]Lej film hos Plejmo[/button]


Sofarækken

Lej film på Sofarækken

Vurdering: 3 ud af 5

Sofarækken er udelukkende en dansk filmtjeneste. Det betyder at du kun kan leje film hos Sofarækken fra en dansk IP-adresse. På sofarækken kan du leje spillefilm, kortfilm og dokumentarfilm, det er dog ikke nogle af de nyeste og mest populære film man kan leje, men mere ukendte film og film lavet med et mindre budget.

Priserne på leje af film hos Sofarækken er fra 12-30 kr. de fleste film koster dog 30 kr. at leje. Er du biblioteksbruger i Danmark og har et login til når du låner bøger, så kan du helt gratis se alle de film der er på Sofarækken. Alt du skal gøre er at gå til Filmstriben.dk i stedet og logge ind med dit biblioteks-login.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”http://www.sofaraekken.dk”]Lej film hos Sofarækken[/button]


Filmlounge

Film Lounge lejefilm

Vurdering: 4 ud af 5

Nu kommer vi til de to nye piger/drenge i klassen. Filmlounge er den første. Her kan du leje prisvindene film i forskellige genrer. De har fokus på kunstneriske film på alverdens sprog og med skuespillere man måske ikke kender, men som spiller rigtig godt skuespil.

Du kan lej og streame flere hundrede film, nogle er ældre og kendte kunstneriske film, mens andre er nyere prisvindende udenlandske film. Filmlounges egne playlister hjælper dig med at finde præcis de film der passer bedst til dig, og du kan sågar også lave dine egne playlister. Du kan leje film fra 19-49 kr. i 30 dage. Når du starter afspilningen har du 48 timer til at se den færdig.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://filmlounge.dk/”]Lej film på Film Lounge[/button]


Filmperler

Filmperler Beta

Vurdering: 3 ud af 5

Filmperler har lidt samme koncept som FilmLounge, men med en knap så fokuseret målgruppe. De rammer lidt bredere med deres film udvalg og har også et stort udvalg af film til børn. Generelt er det også film i mere konsumerbare genrer for den almene filmseer.

Det er ligeledes en tjeneste hvor du kun kan leje film og/eller købe film, til gengæld betyder det også at du kun betaler for det du vil se og intet mere. Bag filmtjenesten står Det Danske Filminstitut. Priser variere, hvis du vil leje kan du gøre det fra 19 kr. og du kan købe fra 69 kr. pr. film. Tjenesten er stadig i Beta (test-fase).

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.filmperler.dk/”]Lej film på Filmperler[/button]


Lej film fra biblioteket gratis på Filmstriben

Filmstriben gratis lejefilm online

Vurdering: 3 ud af 5

Filmstriben er bibliotekernes egen “streamingtjeneste”. Måden den fungerer på er at du logger ind med dit bibliotekslogin og så kan du frit “leje” de film der er tilgængelige på Filmstriben. Du kan dog max. leje 8 film om måneden, men det er egentlig også mere end rigeligt. Det er 100% gratis så længe du har et bibliotekslogin, hvilket alle danske statsborgere kan få kvit og frit.

Ulempen ved Filmstriben er helt klart deres udvalg af film. Det er ikke særligt nyt i forhold til de konkurrende tjenester på listen her og til tider er det også temmelig specielt. Med det sagt så kan man til tider finde nogle af de helt store blockbusters som Ringenes Herre, og man opdager også film man ellers ikke havde fået set. Det er der at Filmstriben gør sit arbejde ved at udbrede det kulturelle.

Lej film online uden abonnement

Det smarte ved at leje film på nettet er at du ikke behøver at tegne et abonnement på tjenesten du lejer film hos. Alt du skal gøre for at komme i gang med at lej en film er at oprette en bruger hos den pågældende tjeneste og vælge den film du vil leje.

Lej film og så betaler du først når du lejer og vil se filmen. Når den er lejet har du filmen i op til 30 dage, og når du påbegynder filmen har du typisk 48 timer til at se den færdig i. Sådan er vilkårerne hos alle de filmtjenester hvor du kan leje.

Du kan ved at leje film også spare penge, fordi du kan leje film uden at betale for et abonnement. Ser du kun 1, 2, 3 eller 4 film om måneden vil det være billigere at leje frem for at abonnerer. Det afhænger selvfølgelig også af prisen på de film du lejer, men en gennemsnitlig streamingtjeneste koster 99 kr./md. og du kan leje film til priser på mellem 9-49 kr. så det er alt mellem 2 og 10 film du kan få til samme pris som et abonnement på en streamingtjeneste.

Det er de bedste steder vi kender, som du kan leje film online. Kender du til andre gode steder eller har vi glemt nogle, så smid en kommentar herunder og vi vil tilføje det til listen. Har du brug for hjælp til at finde ud af hvordan du lejer film de forskellige steder, så tøv heller ikke med at spørge.

2 kommentarer til “Lej film online”

 1. Har pludselig problemer med både SF anytime og yousee film streaming på mit LG tv model 42pm47ot-za , ved du hvad grunden kan være ? På SF står der bare coming soon og you see står det kan ikke afspille lige nu prøv igen senere ? Kan heller ikke få plejmo på det ? Har du nogen mulige løsninger på hvorfor 2 app pludselig ikke virker samt hvorfor jeg ikke kan få plejmo på det , mvh Tine

  Svar
 2. Hej Tine

  Tak for din besked.

  Det kan være svært for mig at sige, da det kan skyldes mange tak. Jeg vil anbefale dig at tage kontakt til SF Anytime og YouSee, da de nemmere burde kunne identificere fejlen.

  Håber det kan hjælpe dig og forsat dejlig dag.

  Svar

Skriv en kommentar