Luksusfælden gratis uden reklamer

Sådan ser du Luksusfælden gratis uden reklamer

Med i alt 17 sæsoner er luksusfælden er gået hen og blevet en af TV 3’s største realitysuccesser. 17. sæson bliver sendt i TV i øjeblikket og vi sluger det stadig. Personer der ikke selv kan finde ud af at styre deres økonomi er god bare underholdning.

Se Luksusfælden gratis på Viaplay

Du kan se Luksusfælden gratis på Viaplay helt uden reklamer. Hver uge kommer der et nyt afsnit af Luksusfælden på Viaplay, som du kan se gratis uden reklamer. Du skal blot oprette en gratis konto hos Viaplay og nyde godt af den gratis prøveperiode på 14 dage, der giver dig adgang til hele Viaplays arkiv af serier og film.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=luksusfælden”]Se Luksusfælden gratis[/button]

Om Luksusfælden

I Luksusfælden følger man TV 3’s udvalgte eksperter, som også er værter på programmet, i deres forsøg på at hjælpe de mange danskere der står i en elendig økonomisk situation.

I hvert afsnit hjælper de nye danskere med at få et overblik over deres økonomi, finde ud af hvor det er gået galt og hjælpe dem tilbage på rette vej igen ved at lægge et budget og forhandle med deres kreditorer. En måned efter vender eksperterne så tilbage for at se, om de har overholdt ændringerne i deres budget.

Luksusfældens værter

Luksusfælden værter

I Luksusfælden er der en række faste eksperter der er værter på programmet. Disse eksperter arbejder til daglig med folks privatøkonomi som rådgivere. Følgende eksperter optræder stadig som værter på Luksusfælden.

Mette Reissmann

Mette startede allerede som ekspert og vært på Luksusfælden tilbage i 1. sæson og fortsatte de mange efterfølgende sæsoner. Nu er hun dog tilbage som ekspert i den nyeste sæson efter en længere pause. Til daglig arbejder hun med politik i Københavns borgerrepræsentation og har også fungeret som økonomisk rådgiver.

Carsten Linnemann

Carsten har været vært i de sidste mange sæsoner af Luksusfælden og har med stor succes hjulpet mange danskere ud af deres dybe økonomiske krise. Carsten har før i tiden arbejdet med køb og salg af boliger og dermed alt den omkringliggende økonomi.

Jan Swyrtz

Jan har ligesom Mette Reissmann været vært siden 1. sæson af den danske udgave af Luksusfælden. De startede programmet sammen som værter. Før Luksusfælden har Jan også arbejdet med økonomisk rådgivning til private. Det har været meget opblæst i medierne, da der har været historier om han har svindlet flere danskere gennem sin virksomhed. Ikke desto mindre har han dog hjulpet mange danskere i Luksusfælden.

Gratis Luksusfælden på Viafree

Hvis du ikke er generet af reklamer når du ser TV-serier, kan du vælge at se Luksusfælden gratis med reklamer på Viafree, som er TV 3’s online gratis streamingtjeneste med reklamer.

Ulemperne ved at se på Viafree er…

  • …at afsnittene først bliver lagt op dagen efter de er sendt i TV.
  • …at du skal se reklamer minimum 3 gange i løbet af et afsnit.

Men hos Viaplay kan du altså undgå disse ulemper. Du kan oprette en gratis bruger der via nedenstående link.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=luksusfælden”]Se Luksusfælden gratis uden reklamer[/button]

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at skrive dem herunder i kommentarfeltet.

Skriv en kommentar