Lydbøger om 2. verdenskrig

De 3 bedste lydbøger om 2. verdenskrig

Kunne du godt tænke dig at vide mere om 2. verdenskrig via lydbog? Så er du kommet til den rette artikel. For i dette indlæg har jeg nemlig forsøgt at samle de 3 bedste lydbøger om 2. verdenskrig.

Alle 3 lydbøger kan høres hos Mofibo. Har du ikke allerede en Mofibo bruger, så kan du prøve det gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”]. Så kan du lytte til de 3 bøger og resten af deres udvalg ligeså tosset, som du vil. Det er uden binding, så du kan altid opsige det, hvis ikke du er interesseret i mere end de [shortcode-variables slug=”mofibo”].

Anden verdenskrig

Anden verdenskrigVil du gerne vide mere om 2. verdenskrig, så er bogen “Anden verdenskrig” den bog, som du skal høre. Antony Beevor samler hele billedet af den største katastrofe i historien i en gribende historie. En fortælling som strækker sig fra det nordlige Altanterhav til det sydlige Stillehav, fra de snedækkede stepper til den nordafrikanske ørken. Selvom vores viden – på trods af adskillige bøger og film – er fragmentarisk (og ofte vildledende) om krigen, så bringer Antony vha. den seneste forskning alle aspekter af krigen frem i dette mesterværk.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-verdenskrig”]Hør lydbogen gratis på Mofibo[/button]

En verdenskrig kom på tværs – Syv skæbner fra Anden Verdenskrig

En verdenskrig kom på tværsDenne bog er syv almindelige menneskers beretninger om deres ualmindelige skæbner under og efter 2. verdenskrig. Fælles for disse personer er, at de alle ikke aktivt søgte at blive en del af krigen, men alligevel blev det. Vi møder blandt andet Inge, som forelskede sig i en tysk officer og blev gravid, hvorefter hun måtte leve i uvisheden om sin elskedes skæbne ved Østfronten. Vi møder den jødiske københavnerdreng Salle, som tilbragte 18 frygtlige måneder i en KZ-lejr sammen med hendes mor og tre yngre søskende. Bogen giver et godt indblik i krigens forfærdelig indvirkning på de almene borgere.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-verdenskrig”]Hør lydbogen gratis på Mofibo[/button]

45 myter og halve sandheder om 2. Verdenskrig

45 myter og halve sandheder om 2. VerdenskrigDer er blevet lavet mange bøger og film om 2. verdenskrig, og ikke mindst er der blevet skabt mange myter om krigen. I denne bog kastes der lys og klarhed over de mest kendte myter på en faktuel og underholdende måde. Nogle af dem uskyldige og kuriøse, mens andre af dem er mere alvorlige fejltagelser. Nogle af dem kan afvises fuldstændig, mens andre er halve sandheder, som trænger til en nuancering. I bogen kan du bl.a. få svar på, om Hilter virkelig var tysker og Stalin russer? Er Hitlers selvbiografi ‘Mein Kampf’ forbudt? Og ikke mindst om Churchill var fuld under hele krigen?

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-verdenskrig”]Hør lydbogen gratis på Mofibo[/button]

Kender du til andre gode lydbøger om 2. verdenskrig, som ikke er med på listen her, så lad mig endelig høre det nede i kommentarfeltet.

Skriv en kommentar