Magasiner til kvinder

De 10 bedste online magasiner til kvinder

Magasiner har altid været populært hos kvinder, men har du aldrig rigtig læst magasiner til kvinder eller leder du bare efter et nyt og spændende magasin du kan læse? så har jeg har samlet de 10 bedste og mest populære magasiner til kvinder i Danmark.

Alle magasinerne kan læses digitalt på en af tjenesterne Flipp, Wype og Pling som du kan prøve helt gratis og uden binding i en begrænset periode. Nu til listen over de bedste dame magasiner i Danmark.

I Form

iForm magasin til kvinder

Er du en sportsaktiv kvinde, er I Form et magasin for dig. Her er der nemlig fokus på motion, træning og sund kost. Uanset om du er erfaren motionist eller nybegynder kan I Form hjælpe dig med motivation, kost og vægttab. På magasinets hjemmeside kan du blive meget klogere på det hele.

I Form kan også hjælpe dig med at planlægge din træning i form af træningstider og ruter. Dertil giver magasinet dig gode råd i forbindelse med træningsudstyr og et hav af sunde opskrifter. Ønsker du I Form i et fysisk eksemplar, kan du tegne et abonnement på hjemmesiden til en favorabel pris.


Costume

Costume magasin til kvinder

Danmarks største modemagasin inden for mode, skønhed og bolig hedder Costume. Her kan der rigtig gå kvinde i den, og Costumes hovedfokus er primært på tøj og makeup. Hvis du derfor mangler inspiration eller lignende, kan du trygt gå ind på Costumes hjemmeside og blive klogere.

Costume dækker alt, hvad der er vigtigt for mange kvinder. Mode, fashion, gastronomi og motion. Som Costume-læser kan du derfor sørge for hele tiden at være opdateret med seneste nyt. Magasinets findes også i et fysisk eksemplar, hvortil du kan tegne et abonnement på hjemmesiden.


Magasinet Liv abonnement

Magasinet Liv til kvinder

Er du en kvinde i din bedste alder i din søgen efter et livsstilsmagasin til læsning, er Magasinet Liv et godt bud. Her kan du komme rundt om alt fra mad og sundhed til mode og skønhed. Du kan også finde inspiration til boligen og gaveidéer til manden.

Magasinet Liv har mange af de ting, der er relevant for en moden kvinde. Derfor er magasinet oplagt til mødre eller karrierekvinder. Magasinet findes også som et fysisk blad, hvor du kan få det tilsendt ved at tegne et abonnement. Men på hjemmesiden kan du få en god viden og inspiration om alverdens emner.


Woman

Woman magasin til kvinder

Woman er et magasin til yngre kvinder, der gerne vil forstå sig på mode og mænd. Derfor omhandler mange af magasinets artikler interviews med mænd, der snakker om kvinder. Dertil er der en del om mode og erotik, der er godt at vide, når kærligheden indfinder sig.

Det ungdommelige magasin sætter fokus på mange af de tanker og problemer, som piger og unge kvinder render rundt med. Derfor er det ideelt til dig, der er i en fase af livet, hvor du gerne vil forstå dig på alt omkring mode og det modsatte køn. Bladet findes også i et fysisk eksemplar.


Eurowoman

Eurowoman magasin til kvinder

Er du en modebevidst og moderne kvinde, er Eurowoman som skabt til dig. På hjemmesiden finder du alt om mode, kultur, opskrifter samt blogs og konkurrence. Ved at læse Eurowoman er du hele tiden up to date omkring, hvad der er inde, og hvad der er ude.

Eurowoman findes i et fysisk eksemplar, men på hjemmesiden kan du læse gratis med. Eurowoman har i dag etableret en status som et af de absolut førende livsstilsmagasiner for kvinder. Et blad, der både kan læses som afslapning eller i en stresset hverdag.


Bo Bedre

Bo Bedre magasin til kvinder

I Bo Bedre bliver der sat fokus på design og indretning. Magasinet hjælper dig med inspiration til indretning af dit hjem, så du kan få et stilfuldt og flot hjem. På Bo Bedres hjemmeside kan du finde artikler, tips og råd om alt lige fra indretning af badeværelset til gode spisebordsstole.

Udover at være fokuseret på design og arkitektur, har Bo Bedre også et hav af opskrifter liggende online. Her kan du finde inspiration til forret, hovedret og dessert samt hele menuer. Med Bo Bedre sikrer du dig, at du får et godt udgangspunkt for at imponere i hjemmet. Bo Bedre er en af de bedste inspirationskilder til forandringer og forbedringer i hjemmet, der gør at du synes det bliver mere behageligt at være der.


Alt for damerne

Alt for damerne magasin til kvinder

Alt for damerne er et af de mest klassiske livsstilsmagasiner for kvinder. Her får du både dybe interviews med kendte samt opskrifter, guides og meget mere. Alt for damerne er et oplagt online magasin til den midaldrende kvinde, der ønsker at holde sig opdateret på mode og samfund.

På hjemmesiden kan du gratis læse en række artikler og interviews. Ønsker du at få bladet i et fysisk eksemplar, kan der ligeledes på hjemmesiden tegnes et abonnement til en god pris. På hjemmesiden kan du dog få en stor del af dit behov dækket.


Q

Q magasin til kvinder

Er du en traditionel kvinde med interesse for livsstil, mode, kærlighed, er Q magasinet for dig. Her stilles der skarpt på personlig udvikling, sundhed, mode, pleje, erotik og en bred vifte af andre ting. På hjemmesiden kan du læse stort set det mest, men kan du ikke nøjes med det, findes der også abonnementer, hvor du får magasinet i fysisk form.

Q kommer forbi nogle af de klassiske ting i en kvindes liv, og intet er for småt til at blive taget op. Q kan gøre dig klogere på alt mellem himmel og jord, og du kan holde dig opdateret på det vigtige for dig. Både fysisk og mentalt. Q er magasinet til den livsambitiøse kvinde.


Psykolog

Psykologi magasin til kvinder

Psykologi er et magasin, der har fokus på menneskets udvikling og dets fysiske og psykiske tilstand. Her kan du finde artikler og dybdegående interviews om kærlighed, familie og arbejdsliv. Magasinet er oplagt til dig, der er interesseret i mennesket og personlig udvikling.

Magasinets formål er at hjælpe dig med at skabe overskud og balance i dit liv. Magasinet går tæt på menneskets psyke og hjælper dig med at være bedre rustet i modgang, og til når vigtige beslutninger skal tages. Psykologi er et magasin, der skiller sig ud fra mængden på en lærerig og positiv måde.


Femina

Femina magasin til kvinder

Denne klassiker er læst af tusindvis af kvinder igennem årene. Femina er navnet og er endnu et magasin med fokus på mode, skønhed, mad og bolig. Femina henvender sig til den modne kvinde, som gerne vil have underholdning eller inspiration i dagligdagen.

Med Femina er du sikker på, at du får farverige interviews med kendte kvinder, gode opskrifter på sund og lækker mad samt indblik i sæsonens nyeste mode. Alt sammen kan læses på Feminas hjemmeside, men kan du ikke få nok herfra, kan du også betale bladet som abonnement og få magasinet sendt hjem til din dør.


Fandt du ikke hvad du ledte efter her, så har vi også skrevet en artikel om alle de online magasiner og de tjenster der tilbyder læsning af digitale magasiner og ugeblade. Blandt dem er der mange flere magasiner for kvinder og på siden kan du også læse mere om hvordan du prøver dem gratis.

Undre du dig over noget i artiklen eller har du nogle spørgsmål, så skal være velkommen til at skrive i kommentarfeltet herunder.

Skriv en kommentar