bedste-online-magasiner-til-maend

De 10 bedste online magasiner til mænd

Rigtig mange magasiner er lavet til kvinder, omkring 80% af de magasiner der bliver udgiver har kvinder som målgruppe. Derfor kan det en gang imellem være svært at finde de gode magasiner til mænd, så vi har gjort det lidt nemmere for dig ved at samle de 10 bedste magasiner til mænd i denne artikel.

Du kan prøve alle de 10 magasiner vi nævner helt gratis hos en af følgende tjenester: Pling, Flipp el. Wype. Prøveperioden varer 14-30 dage og er uden binding.

Gør Det Selv

Gør det selv magasin til mænd

Gør Det Selv er Danmarks førende og eneste professionelle gør-det-selv-magasin. Her får du inspiration, tips og tricks til alle gør-det-selv-ting i hjemmet. Skal du til at lave et større gør-det-selv-projekt i f.eks. haven eller på terrassen, kan du med fordel tjekke hjemmesiden for at blive klogere.

Magasinet indeholder primært artikler, som kan hjælpe dig med nogle af de udfordringer, du støder på, når du kaster dig ud i et projekt selv. Men der er også tips og tricks til at vælge det rigtige værktøj og råd til energibesparelse. Gør Det Selv kan gøre dig klogere på rigtig mange punkter.


Illustreret Videnskab

Illustreret Videnskab magasin til mænd

Er du en rigtig videnskabsmand, der elsker teorier, forsøg, eksperimenter og lignende? Så er Illustreret Videnskab lige noget for dig. Dette magasin kan nemlig gøre dig klogere på en række forskellige ting, som f.eks. om en helikopter kan lave et loop i luften.

Med Illustreret Videnskab bliver du bevidst om en række sjove, mærkværdige og ikke mindst spændende finurligheder. Derfor er det dig, der altid er klar med et fun fact til vennerne. På hjemmesiden finder du en række gode artikler og videoer, som kan gøre din paratviden bedre.


Historie

Historie magasin til mænd

Hvis du vil være den skarpeste til Trivial Pursuit og har interesse i historie og fortidens mysterier, er Historie lige magasinet for dig. Historie tager dig med på spændende fortællinger om Napoleon og Hitler, men også om mere ukendte hændelser i vores historie.

Historie spænder vidt og kan have artikler om alt fra nyere tid til oldgammel historie. Men vinklen er altid skarp, og der er garanti for, at du vil blive oplyst uanset dit kendskab til fortiden. Er du derfor vild med historie og mystik, kan du gå ind på hjemmesiden og læse med online.


Bilmagasinet

Bilmagasinet til mænd

Bilmagasinet er et af landets førende bilblade. Her får du artikler om tests af dæk, udstyr, bremser og meget andet. Det er også her, du kan læse idéerne bag en bil og følge med i den seneste udvikling. Bilmagasinet har alt, hvad du har brug for, når det kommer til biler.

På magasinets hjemmeside kan du læse guides, blogs, artikler, test og meget andet. Er du interesseret i Formel 1, har Bilmagasinet ligeledes en Formel 1-sektion, som du kan læse. Hvert år udgiver Bilmagasinet ligeledes en bilrevy med biler fra det pågældende år i et fysisk eksemplar.


Euroman

Euroman magasin til mænd

Euroman er det ultimative livsstilsmagasin til den moderne mand. Her findes alt om mode, gastronomi og interviews med kendte danskere. I dag står Euroman tilbage som det førende og mest anerkendte magasin for mænd. Et magasin, der både kan læses på farten eller som en del af et afslapningsritual.

Euroman har fundet en niche, der omhandler mode, design, gastronomi og lærerige og dybdegående interviews med kendte. Her kan den almene mand få inspiration og tage det næste skridt. Euroman findes også i en fysisk udgave, hvor man oftest kan tegne et abonnement og spare rigtig mange penge.


Gastro

Gastro madmagasin til mænd

Gastro er et magasin til manden, der ikke går på kompromis med gastronomien. Her finder du nemlig alt om gode kulinariske oplevelser. Magasinet har aktuelle artikler og anmelder ting som f.eks. køkkengrej. Dertil er der selvfølgelig et utal af sider om mad, vin og drikke.

I Gastro er der gået op i den gode madlavning. Derfor findes der inspiration til god mad i mange forskellige prisklasser, som alle har ét til fælles – at det er godt. Med Gastro kan du imponere med dine evner i et køkken, og det giver point hos både kæreste, venner og familie.


Clasico fodboldmagasin

Clasico magasin til mænd

Med Clasico kommer du helt tæt på den danske såvel som den internationale fodboldverden. Her er der dybdegående artikler med kendte spillere, som du kan blive meget klogere på. Derudover er Clasico et livsstilsmagasin, der fokuserer på mode, design, ure og gastronomi.

Som fodboldelsker er Clasico et must, når magasiner tager dig med rundt i Europa til alverdens kampe og interviews. Magasinet stiller skarpt på det aktuelle, men har også længere interviews med spillere og blogs. Clasico er til dig, der ikke kan undvære din daglige dosis fodbold.


CyclingPlanet

CyclingPlanet sportsmagasin til mænd

CyclingPlanet er et populært sportsmagasin der udelukkende fokusere på cykling. Det er Danmarks førende magasin indenfor cykelsporten. Hver måned bringer magasinet dig de seneste nyheder indenfor cykelverdenen, samt massere af test og forbrugerguides til det nyeste udstyr.

Hver måned bringer CyclingPlanet dig også et eksklusivt interview med en kendt cykelrytter, i det seneste nummer har de talt med Michael Valgren. Dette blad er til manden der har en stor interesse for cykling i hverdagen.


Jagt, Vildt og Våben

Jagt, Vildt og våben magasin til mænd

Jagt, Vildt og Våben er Danmarks førende jagtmagasin. Magasinet har eksisteret i over 10 år og giver dig inspiration til både dansk og international jagt. Derudover laver magasinet tests af f.eks. rifler, haglgeværer og udstyr. Artiklerne bliver skrevet af nogle af landets mest erfarne jægere.

Er du vild med jagt og naturliv, kan du med fordel besøge hjemmesiden for Jagt, Vildt og Våben. Her findes alt fra A til Z omkring jagt. Skribenterne rejser rundt til nær og fjern for at give dig de bedste oplevelser, når du læser magasinet. Jagt, Vildt og Våben udkommer også i en fysisk udgave 14 gange om året.


Goal fodboldmagasin

Goal fodboldmagasin til mænd

Goal er et fodboldblad, som primært henvender sig til unge fodboldelskere. Bladet udkommer en gang om måneden og har altid et par artikler med store spillere. På hjemmesiden kan du læse eksklusive artikler om internationale stjerner og meget andet.

Goal er skrevet på et sprog, der er ideelt for teenagedrenge med stor passion for fodbolden. Her kan du blive klogere på både nuværende og kommende profiler. Du kan derfor med fordel læse med på hjemmeside. Bladet findes også i fysisk eksemplar og er ca. 70-80 sider. Med hertil følger også en plakat.


Hvis ikke der er et af ovenstående magasiner der interessere dig, så kan du som nævnt prøve dem gratis hos den pågældende tjenester i en begrænset periode. Der findes en lang række digitale magasiner du kan få gratis adgang til hos enten Flipp, Pling el. Wype og se om der skulle være noget der, der fanger din interesse.

Du er velkommen til at kommetere eller stille spørgsmål i kommentarfeltet herunder, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Skriv en kommentar