Maneno gratis i 14 dage

Prøv Maneno gratis i 14 dage

→ Genvej: Prøv Maneno gratis i 30 dage – uden binding

Maneno er den nyeste streamingtjeneste med streaming af bøger for børn. Men Maneno er ikke ligesom de andre læseapps der findes for børn, for de ar nemlig fkous på at lære børn at læse og forbedre deres evner til at læse.

Har du et barn i læsealderen, så vil vi bestem anbefale at bruge Maneno til at fremskride dit barns læse evner.

Prøv Maneno gratis i 30 dage

Som ny bruger kan du prøve Maneno helt gratis i 30 dage uden at være bundet til at fortsætte efterfølgende. Det gør du ved at gå til Maneno’s hjemmeside, du kan klikke på knappen herunder for at komme dertil.

Den gratis prøveperiode giver dig adgang til hele udvalget af bøger og alle funktioner i app’en der er med til at forbedre dit barns læseevner.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://abonnement.maneno.dk/index.php?route=account/register&cpn=GLSN2018″]Prøv gratis i 30 dage[/button]

Udvalg af børnebøger

Maneno er ikke ligesom de andre bogtjenester, de fyder nemlig ikke bare deres bibliotek af bøger med alt hvad de kan komme til. De udvælger nøje deres bogudvalg, og har derfor lidt over 2.000 bøger der i høj grad er med til at lære dit barn at læse.

Bøgerne findes både som e-bøger og lydbøger. Når dit barn læser e-bøgerne er det selfølgelig med til at forbedre deres læseevne, mens lydbøgerne er med til at fremme forståelsen af det de læser, og kan afspilles mens dit barn læser med i bogen.

App’en

Hele konceptet er bygget op omkring en app. I app’en har man alle de vigtige funktioner og adgang til hele udvalget af børnebøger. App’en kan hentes både til iPhone og Android i deres respektive app stores.

I app’en kan man meget mere end bare at læse og lytte til bøger, den er nemlig bygget op som et lille spil hvilket er med til at gøre det sjovt at læse og blive bedre til at læse. Udover at dit barn kan følge sine egne fremskridt, så har du som forælder også mulighed for at se hvordan det går dit barn og dets læseevner.

Når dit barn gør fremskridt i læsespillet, vil Maneno automatisk foreslå nye bøger dit barn bør læse, for at forbedre sine evner endnu mere og forhåbentligt være i stand til at læse på egen hånd med hjælp fra app’en.

Pris

Meneno køre en simpel prisstruktur, hvilket betyder at man ikke skal gøre sig mange overvejelser om hvilke funktioner man vil betale for og hvad man får med i det abonnement i forhold til et andet abonnement. Der er nemlig kun 1 abonnement.

Prisen på Manenos ene abonnement er 89 kr. om måneden. Men før du overhovedet tager stilling til om du vil betale den pris, vil vi anbefale at du prøver tjenesten gratis i 30 dage – uden binding.

Skriv en kommentar