Nedim Yasar Rødder bog

Nedim Yasar: Rødder – gratis e-bog

Bandelederen Nedim Yasar lykkedes med at komme ud af bandemiljøet og fortælle sin historie offentligt af flere omgange. Det lykkedes ham at være ude i 5 år, år som han har brugt på at arbejde med sig selv og en bog om det er komme ud af bandemiljøet.

I forbindelse med udgivelsen af hans bog, var der nogle der mente han talte for meget og han blev skudt efter en bogreception, hvorefter han døde på hospitalet. Bogen Rødder er historien om hvordan han kommer ud af bandemiljøet og du kan læse den gratis på Mofibo som e-bog i 14 dage.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-nedimyasar”]Læs bogen hos Mofibo[/button]

Rødder

Rødder af Nedim YasarRødder er titlen på bogen den tidligere bandeleder Nedim Yasar har udgivet. Den handler om Nedim Yasar, hans opvækst og hvordan han allerede fra han var 10 år havde en drøm om at blive bandeleder og magtfyld i det kriminelle miljø. Den handler også om hvordan han havde mulighederne for ved at vokse op i et miljø med rockere og bander lige om hjørnet.

Det er journalist Marie Louise Toksvig der har fulgt Nedim Yasar i tiden efter hans rolle i bandemiljøet. Hun har interviewet og observeret og lavet en biografi om ham, bandemiljøet og det at komme ud derfra.

Nedim Yasar

Nedim Yasar er vokset op på vestegnen med bandemiljøet lige om hjørnet. Allerede fra han var 10 år drømte han om at være gangster og få magt, ære og penge. Han kom hurtigt ind i miljøet og lærte hvordan man truede, afpressede, stjal og svindlede. Han blev god til det, begyndte at sælge hash og steg hurtigt i graderne indtil han startede sin egen bande.

Da han var dybt inde i bandemiljøet gik det op for ham at der rent faktisk var en anden vej i livet, en vej han aldrig havde overvejet. Det fik ham til at tage beslutningen om at forlade bandemiljøet og komme på rette køl. Men det har en pris, for man kan ikke bare vende sine brødre ryggen uden at forvente hævn.

I 5 år var han ude af bandemiljøet og det hele kulminerede i denne bog, Rødder. Efter en bogreception den 19. november 2018 blev han skudt og døde senere på hospitalet. Det ændre dog ingenting i forhold til hans bog og budskab, som kan hjælpe mange andre med at komme ud af bandemiljøet.

Hvorfor skal du læse bogen?

Der vil helt sikkert være delte meninger om Nedim Yasar, for han er en tidligere kriminel og bandeleder, som har gjort mange ting langt de fleste af os vil finde utænkelige og uacceptable. Så hvorfor skal du læse hans bog?

Det skal du fordi at den har et budskab, et godt budskab der springer ud af en sand historie. Den kan hjælpe mange andre der er eller føler sig fanget i bandemiljøet med at tage beslutningen om at komme ud af det. Desuden kan bogen give dig en forståelse for hvordan man overhovedet havner i bandemiljøet og hvad du og samfundet kan gøre fremover for at forebygge unge mennesker havner i dette miljø.

Skriv en kommentar