Se Netflix i udlandet

Sådan ser du Netflix i udlandet

Netflix er nok den største og mest populære streamingtjeneste i Danmark. Men med et Netflix abonnement kan vi kun streame indholdet fra Danmark af, og ikke andre lande.

Mange af os ønsker at tage vores Netflix film og serier med på fx ferie, vi kan bare ikke få lov at streame Netflix i udlandet, fordi at Netflix kun har købt rettighederne til at streame i Danmark. Der findes dog en løsning og den vil jeg vise dig i dette indlæg.

Hvad skal du bruge for at se Netflix i udlandet?

For at kunne streame Netflix i udlandet, skal du bruge 4 meget simple ting:

  1. Internet – Du skal have adgang til internet i udlandet. Det er ikke det store problem i vore dage, da de fleste af os har det som en del af vores mobilabonnement. Alternativt kan du finde gratis Wi-Fi på en café/restaurant.
  2. Device – Du skal have et device, hvor du kan streame fra Netflix. Det vil typisk være en computer, tablet eller smartphone. Alt er brugbart.
  3. Netflix abonnement – Selvfølgelig skal du have et Netflix abonnement ellers bliver det helt umuligt at få adgang til streamingtjenesten. Husk du kan prøve Netflix gratis de første 30 dage.
  4. Dansk IP-adresse – Det sidste du skal bruge er en Dansk IP-adresse, og det er nok her du står af, men heldigvis er det det jeg vil vise dig hvordan du får i dette indlæg.

Når kan sætte kryds ved de første 3 ting, som jeg går ud fra at du selv ved hvordan du skaffer, kan du hoppe videre til næste afsnit hvor eg viser dig hvordan du får en Dansk IP-adresse og streamer Netflix i udlandet.

Er du i tvivl om hvordan du får internet i udlandet, hvilket device du kan bruge eller hvordan du får et Netflix abonnement, så tøv ikke med at stille spørgsmål i kommentarfeltet nederst på siden.

Dansk IP-adresse i udlandet med VPN service

Nu er det blevet tid til at få en dansk IP-adresse i udlandet. Det får du ved hjælp af en såkaldt VPN service, der gør det muligt at logge på et dansk netværk selvom du sidder i udlandet. VPN står for Virtual Private Network.

Der findes et hav af forskellige VPN services man kan benytte sig af, og de fleste fungere upåklageligt. Vi vil dog anbefale Hidemyass.com som af flere medier er blevet kåret til den bedste VPN service der findes. Derfor er denne guide også lavet med udgangspunkt i Hidemyass.com.

Guide: Sådan ser du Netflix i udlandet!

Og nu til guiden hvor viser dig step-by-step hvordan det hele fungere. Der er 3 skridt i guiden:

  1. Opret en konto hos Hidemyass.com (el. en anden VPN service)
  2. Installér Hidemyass.com på din enhed
  3. Skift til en Dansk IP-adresse via Hidemyass.com

OBS! Udseende og priser på billeder i guiden, kan variere fra hvordan det virkelig ser ud på Hidemyass.com.

Opret en konto hos Hidemyass.com

Det første du skal gøre er at gå til Hidemyass.com og oprette en konto.

Hidemyass.com bedste VPN service

På forsiden vil du se en “BUY NOW”-knap, som du skal klikke på. Alternativt kan du klikke oppe i menuen på punktet “PRICE PLANS”, du bliver bragt til samme side.

Nu skal du vælge et abonnement.

Hidemyass VPN service abonnementer

Der er flere typer af abonnementer, jo flere måneder du binder dig jo billigere bliver dit abonnement. Hvis du skal på en kortere ferie så vælg “1 month plan”, hvis du skal på udlandsophold fx i forbindelse med studie så vælg “6 month plan” el. “12 month plan”.

Når du har valgt et abonnement, ved at klikke på “BUY NOW”, vil du blive bragt til betalingssiden.

Bestilling af Hidemyass VPN

Indtast dine betalingsoplysninger og du er i gang med Hidemyass.com VPN service.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://click.hmavpn.com/SH1Q”]Se Netflix i udlandet med HMA![/button]

Installér Hidemyass.com

Næste skridt er at installére Hidemyass.com på din enhed, altså det device du vil bruge til at se Netflix i udlandet på. Det kan være din computer, tablet eller smartphone.

Du bliver automatisk efter køb sendt videre til en side hvor du kan downloade HMA! applikationen. Der kan gå 5-10 minutter før de har verificeret dit køb.

Download HMA! applikation

Hvis ikke du bliver sendt automatisk videre til denne side og du vil streame fra din computer kan du downloade Hidemyass.com’s software fra deres hjemmeside. Vil du streame fra din smartphone kan du downloade deres app fra App Store eller Google Play Store.

Når du har downloadet Hidemyass software, skal du bruge dit login som du har fået oprettet da du bestilte dit abonnement eller den licens-nøgle du kan finde under dine kontoinformationer på deres hjemmeside.

Skift til en Dansk IP-adresse

Nu er det blevet tid til at skifte til en dansk IP-adresse ved at logge ind i deres app eller software til computeren.

Billede 1: Vælg hvordan du vil logge ind. Med brugernavn og kode eller med licensnøgle.

Billede 2: Indtast dine oplysninger, afhænger af hvilken login mulighed du valgte.

Billede 3: Når jeg logger ind første gang kommer et skærmbillede hvor man bare skal klikke “Forstået”.

Billede 4: Nu skal du gå ind under punktet “Placeringstilstand” og klikke “Vælg en placering”.

Hidemyass applikation login

Billede 5: Der kommer nu en lang liste over alle de lande HMA! har en VPN i. Du skal selvfølgelig vælge Danmark, da det er dansk Netflix vi gerne vil se i udlandet.

Billede 6: Du kan bruge søgefeltet til at søge efter “denmark” og klikke på resultatet.

Billede 7: Bekræft at det er Danmark du vil skifte VPN til ved at klikke “Opret forbindelse nu”. Der går et øjeblik før forbindelse er oprettet.

Billede 8: Nu kan du se at forbindelsen til Danmark står som “Tilsluttet” og du kan med et enkelt klik slå forbindelse fra igen eller skifte forbindelse til et andet land.

Hidemyass applikation dansk VPN forbindelse

Når forbindelsen er tilsluttet kan du logge ind på din Netflix konto, hvad end det er i en browser eller i Netflix’s app, og streame løs af alle de samme film og serier du kan se når du sidder hjemme i dagligstuen godt tilbagelænet med fødderne oppe.

Log på Netflix i udlandet

Du skal gøre som du plejer når du logger ind på Netflix. Det vigtige er at du har aktiveret HMA! så det ser ud som om du befinder dig i Danmark.

Normalt når du prøver at logge på Netflix i udlandet med en dansk Netflix konto og starter en afspilning vil du blive mødt af dette skærmbillede:

Dansk Netflix i udlandet uden VPN

Nu når du har brugt HMA! til at skifte til et Dansk Virtual Private Network, vil du ikke blve mødt af samme skærmbillede. I stedet vil Netflix opføre sig som det plejer og du vil have mulighed for at streame alle film og serier, som sad du hjemme i dagligstuen.

Netflix i udlandet med VPN service

Jeg håber denne guide har været hjælpsom og at du nu kan se Netflix i udlandet, hvad end du skal på ferie eller et længere udlandsophold.

2 kommentarer til “Sådan ser du Netflix i udlandet”

Skriv en kommentar