Nye film 2017

20 nye film i 2017 som vi glæder os til

2017 bliver et formidabelt filmår. Beviset på dette finder du i listen herunder, hvor vi har fundet de 20 nye film i 2017 vi glæder os mest til. Du kan sikre dine biografbilletter allerede nu, ved at købe et gavekort til biografen med popcorn og sodavand.

Kan du ikke vente helt til filmenes premiere, så har vi lavet en liste over de 10 bedste film hos Viaplay, som du altså kan se nu (husk du kan prøve Viaplay gratis i 30 dage, så du kan faktisk se filmene gratis).

Assassin’s Creed

Premiere: 5. januar 2017

Er du fan af computerspillet Assassin’s Creed, så er der en glædelig nyhed til dig. For det populære computerspil er nemlig blevet filmatiseret. Filmen foregår i det samme univers som videospillet, men har en original historie, som udvider spillets mytologi.

I filmen følger vi bartenderen Callum, som finder ud af, at han nedstammer fra det hemmelige broderskab The Assassins, hvilket giver ham utrolige evner. Det er disse evner som han skal bruge til at tage kampen om mod den undertrykkende organisation Templar.

Silence

Premiere: 19. januar 2017

Martin Scorsese har stået bag en lang række anmelderroste film – senest blev det til storfilmen, The Wolf of Wall Street. Nu er han tilbage med en det nye drama, Silence, som bl.a. tæller Liam Neeson, Andrew Garfield og Adam Driver på rollelisten.

Silence foregår i det 17. århundrede, hvor vi følger to jesuiterpræsters søges efter deres forsvundne mentor, Fader Ferreira. Rejsen bringer dem til Japan, hvor de to præster skal gennem deres livs prøvelser for at fuldføre den hellige mission.

Alle for tre

Premiere: 2. februar 2017

Hele Danmark har allerede skraldgrinet til trekløveren, Nikolaj, Timo og Ralf i de to første komedier, Alle for én og Alle for to. Denne gang er Nikolaj ude af billedet, da han er blevet ansat som børnehavepædagog – så denne gang følger vi brødrene, Timo og Ralf.

De to brødre drager til Italien for at få fingrene i en gammel motorcykel, som deres nyligt afdøde far, Arno, har efterladt til en hidtil ukendt bror, som er enearving. Broren viser sig imidlertid at være en søster, og sammen forsøger de tre at få motorcyklen tilbage fra mafiaen.

Fifty Shades: I Mørket

Premiere: 9. februar 2017

Fifty Shades: I mørket, er fortsættelsen til den verdenspopulære Fifty Shades of Grey. Endnu engang udvikler det erotisk prægede drama sig om de to hovedpersoner, Christian Grey og Anastasia Steele, som hver især kæmper med lyster, afsavn og indre dæmoner.

Anastasia må dog denne gang se udfordringen i øjnene, da hun vil hjælpe Christian med sin personlige kamp. Hun skal nemlig konfrontere den vrede og misundelse, som kvinden før hende selv bragte med sig ind i Christians liv og tilværelse.

The Lego Batman Movie

Premiere: 9. februar 2017

Er du fan er Batman-universet, og var du helt med på den skøre men skønne humor i The Lego Movie? Så er The Lego Batman Movie et must-see for dig i 2017. Filmen foregår i den elskværdige Lego-verden, men denne gang med Batman, Robin og Jokeren som omdrejningspunkt.

Batman, som stemmespilles af Will Arnett, skal i denne film både redde Gotham City fra mørke kræfter, og samtidig skal han tage vare på den dreng, han har adopteret. Will Arnett får selskab af Michael Cera og Zach Galifianakis som hhv. Jokeren og Robin.

Kong: Skull Island

Premiere: 9. marts 2017

Som optakt til 2020-filmbaskeren, Godzilla vs. Kong, kommer dette actionfyldte eventyr om kæmpeabens oprindelse. I Kong: Skull Island rejser et hold eventyrere til Kongs ø, hvor monstre i alverdens afskygninger afventer dem i et farligt miljø.

På rollelisten finder vi ingen mindre end Tom Hiddleston og Samuel L. Jackson, som er med til at lede de opdagelsesrejsende på vej mod den enorme abe over alle aber; Kong. Rejsen tager dem til Skull Island, hvor andre overraskelser ud over Kong venter dem.

Logan (Wolverine 3)

Premiere: 2. marts 2017

Det er endnu engang blevet tid til at følge Logan a.k.a. Wolverine i det hæsblæsende X-Men-univers. Denne tredje film i serien om den forældreløse mutant, Logan, foregår i fremtiden, hvor Logan og Professor Charles Xavier står over for en ny ondskab.

Med forsvindende helende kræfter og en tiltagende Alzheimers skal de to redde jorden fra den undergang – truslen udgøres af en samling styret af Nathaniel Essex. For at opnå en bedre fremtid, allierer Logan sig med Laura Kinney, som er en ung, kvindelig kopi af Wolverine.

Skønheden og udyret

Premiere: 16. marts 2017

Du har allerede set Disneys tegnefilm, Skønheden og udyret, hvor den unge smukke Belle må redde den forbandede unge mand fra sig selv. I denne live action-filmatisering spilles de to karakterer af Dan Stevens og ingen ringere end Emma Watson, som vi kender fra Harry Potter-universet.

Det romantiske og dramatiske eventyr byder på alt fra levende tepotter til uhyggelige slotskorridorer fyldt med hemmeligheder, og det er op til den unge smukke kvinde at trænge igennem til den selvhadende unge mand, som er forvandlet til et monster.

Dan-Dream

Premiere: 30. marts 2017

Dan-Dream film 2017

De har givet os Langt fra Las Vegas, Klovn the Movie og et utal af andre skøre påfund. Casper Christensen og Frank Hvam står denne gang bag en ny og pirrende, dansk komedie under navnet Dan-Dream. Casper og Frank spiller selv hovedrollerne i historien, som foregår i 80’erne.

Filmen handler om en gruppe unge danske, excentriske pionerer, som sætter sig for at bryde med Janteloven og udvikle verdens allerførste elbil. Der er tale om en vaskeægte folkekomedie, som med garanti vil få dig til at tude af grin og eftertænksomhed.

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Premiere: 4. maj 2017

Guardians of the Galaxy Vol. 2 tager os med videre fra den populære første film, hvor vi nu skal følge oprøreren Peter Quill og hans nye familie. Det mærkværdige men elskelige hold af Sci-Fi actionhelte tager os med på et eventyr ud i de yderste kroge af kosmos.

Gamle fjender bliver nye allierede, og en række favoritter blandt de mange Marvel-fans vil blive bragt på banen som nye støtter i holdets søgen efter Quills rigtige slægtskab. Med personer som Chris Pratt, Bradley Cooper og Vin Diesel på rollelisten har du noget at glæde dig til.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Premiere: 24. maj 2017

Vi har set ham kæmpe mod udødelige spøgelsespirater, kæmpe søuhyrer og sågar vende tilbage fra de døde. Nu kan Captain Jack Sparrow vel ikke overraske os mere? Og dog. I denne femte film i Disneys anmelderroste eventyrserie går det igen løs på de syv verdenshave.

Jack Sparrow må endnu engang vove alt for at redde sig selv, da hans gamle nemesis, Captain Salazar, slipper fra fra Djævlens Trekant og truer livet for alle pirater i verden. Sparrows eneste håb om at stoppe Salazar er ved at finde den ældgamle artefakt – selveste Poseidons trefork.

Wonder Woman

Premiere: 1. juni 2017

Den skønne og talentfulde Gal Gadot spiller Wonder Woman i denne højtempo actionfilm fra vores allesammens Marvel. Vi følger Wonder Womans oprindelse, fra dengang hun var ubesejret kriger og prinsesse af amazonerne og gik under navnet Diana.

Da en ung pilot en dag styrter ned på den lille paradisø, hvor Diana og hendes amazoner holder til og fortæller om den altødelæggende krig, som hærger i resten af verden, bliver hun nødt til at tage affære. Vi følger hendes forvandling til Wonder Woman og vejen til sin skæbne.

Kingsman 2: The Golden Circle

Premiere: 15. juni 2017

I denne geniale spionkomedie følger vi atter engang den nu nyuddannede gentleman-agent, Eggsy. I efterfølgeren til den morsomme Kingsman: The Secret Service bliver Kingsman-hovedkvarteret pludselig angrebet af en ny ærkefjende, som skal besejres.

Agent Eggsy og Merlin er tvunget til at arbejde sammen med en amerikansk statsagent for at redde verden mod den nye trussel – på ægte gentlemanmaner, naturligvis. På rollelisten finder vi bl.a. Taron Egerton, Mark Strong, Channing Tatum og Jeff Bridges.

Spider-Man: Homecoming

Premiere: 7. juli 2017

I Spider-Man: Homecoming følger vi den unge Peter Parker, som skal lære at navigere i sin nye dobbeltidentitet. For hvordan er det lige, man bærer sig ad med at gå fra at være en lidt nørdet teenager til at fungere aktivt som spindelvævssvingende superhelt?

I Spider-Man: Homecoming kommer du til at møde nogle ret overraskende optrædener. Den unge Parker får nemlig besøg af blandt andre den superintelligente forretningsmand, Tony Stark – også kendt som Iron Man (Robert Downey Jr.) samt selveste Stan Lee (rygte – vi krydser fingre!).

Dunkirk

Premiere: 20. juli 2017

Dunkirk er en hårrejsende fortælling om en række soldater fra forskellige nationaliteter, som blev afskåret og fanget ved Dunkirk i Frankrig under Anden Verdenskrig. På rollelisten til den bevægende og actionfyldte film finder vi bl.a. Tom Hardy og Kenneth Branagh.

Soldater fra de allierede nationer, herunder Belgien, Storbritannien, Canada og Frankrig bliver i denne filmatisering af begivenhederne ved Dunkirk evakueret under blodige kampe med store tab og ar på sjælen. Vi ser, hvordan tiden fra d. 27. maj-4. Juni 1940 virkelig foregik.

The Dark Tower

Premiere: 27. juli 2017

The Dark Tower er en medrivende og skummel Sci-Fi-filmatisering af Stephen Kings romanserie af samme navn. I filmen følger vi den unge og barske cowboy, Roland Deschain, som strejfer omkring i et gammelt western-lignende landskab i fremtiden.

Roland Deschain, som bliver spillet af Idris Elba – bl.a. kendt fra Thor -, vandrer rundt i sin søgen efter The Dark Tower (det mørke tårn) i håbet om, at når han finder tårnet, vil det hjælpe ham til at bevare den døende verden, han lever i.

Blade Runner 2

Premiere: 5. oktober 2017

Blade Runner 2, som også går under arbejdstitlen Blade Runner 2049, er en direkte efterfølger til kultfilmen Blade Runner fra 1982. Endnu engang følger vi Rick Deckard, som atter engang bliver spillet af selveste Harrison Ford.

Foruden Ford er også Ryan Gosling og Jared Leto på rollelisten. Der er endnu ikke offentliggjort meget om plottet, men vi kan med garanti sige, at antihelten Rick Deckard endnu engang vil tage os med på en uforudsigelig og spændende rejse rundt i galaksen i denne Sci-Fi-basker.

Thor: Ragnarok

Premiere: 2. november 2017

Vi har allerede fulgt både Thor og Loke i de to tidligere Marvel-klassikere, Thor og Thor: The Dark World. Nu er det atter blevet tid til at følge den upassende men charmerende tordengud i endnu et vildt eventyr, hvor alt skal sættes ind for at redde universet.

Rollelisten tæller igen blandt andre Chris Hemsworth, Tom Hiddleston og Anthony Hopkins, hvormed vi med sikkerhed kan forvente en fremragende filmisk præstation. Plottet er endnu ikke krystalklart, men med titlen “Ragnarok” kan vi kun forvente trusler om verdens ende.

Justice League

Premiere: 16. november 2017

En anden og meget vigtig film i 2017 for alle os filmelskere er den første Justice League-film. Her får vi samlet alle de stærkeste og mest elskede DC Comic-karakterer, når Bruce Wayne som Batman forsøger at samle de mest metamennesker i kampen mod en ny trussel.

Sammen går Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg og The Flash i kødet på nye udfordringer, og inspireret af Supermans selvopofrelse tager Bruce Wayne styringen og går sammen med Diana Prince, Wonder Woman, for at samle det ultimative hold.

Star Wars: Episode VIII

Premiere: 14. december 2017

Vi slutter listen af med at præsentere denne supernyhed inden for filmverdenen – Star Wars: Episode VIII. I 2015 blev vi præsenteret for den heltemodige unge kvinde Rey, som sluttede sig til oprørene for at slå ned mod imperiet i Star Wars: The Force Awakens.

Nu er det tid til at følge missionen til dørs, og vi følger endnu engang den modige unge Rey og hendes allierede, Finn, Poe og Luke Skywalker i kampen mod ondskaben. På rollelisten kan du bl.a. glæde dig til Adam Driver, Daisy Ridley, Mark Hamill og Carrie Fisher.

Skriv en kommentar