Paradise Hotel 2019

Paradise Hotel 2019 – Se hele sæson 15

–> Se Paradise hotel 2019 gratis

Nu sker det igen, nye sæson af Paradise Hotel har snart premiere og det bliver igen i år fyldt med drama, taktik, fest og sex. I denne artikel går vi i dybden med Paradise Hotel 2019 – sæson 15. Vi kigger nærmere på startdato, alle deltagerne og selvfølgelig hvor og hvornår du kan se det (også gratis).

Hvad er startdato for Paradise Hotel 2019?

Paradise Hotel 2019 deltagere og værtinde

TV 3 er gode til at holde startdatoen skjult indtil meget kort tid før sæsonen starter. Vi ved dog af erfaring at der altid er premiere i februar/marts måned. Premieredatoen er offentliggjort som den:

tirsdag d. 26. marts 2019 kl. 22:00

Læser du dette efter den dato, jeg så er sæsonen igang og du skal derfor også skynde dig igang med at se den, og det kan du komme igang med helt gratis, læs mere om hvordan herunder.

Sendetider

Sendetiderne for Paradise Hotel bliver ligesom sidste år, hvor man ændrede på måden det blev sendt på. Det bliver altså fra tirsdag til torsdag fra kl. 22. på TV 3 og Viaplay, men først dagen efter på Viafree.

Se PH 2019 helt gratis

I introteksten læste du måske om muligheden for at se Paradise Hotel helt gratis og ja det kan du faktisk, ikke bare på en men hele 2 måder. Hvilken en af de 2 måder du foretrækker, ja det må du selv afgøre men her kommer de altså serveret på et sølvfad.

Paradise Hotel gratis på Viaplay uden reklamer

Viaplay filmtjeneste

Denne sæson og alle tidligere sæsoner er tilgængelig på Viaplay, og som ny bruger kan du prøve Viaplay helt gratis i 14 dage. I de 14 dage kan du altså se Paradise Hotel 2019 helt gratis, og alt andet indhold i Viaplay Film & Serier-pakken. Prøveperioden er uden binding og du kan derfor opsige dit abonnement inden prøveperiodens udløb hvis du ikke ønsker at betale for et Viaplay abonnement. Det er kun på Viaplay at du kan se Paradise Hotel uden reklamer og uden afbrydelser og nyeste afsnit bliver altid lagt ud på Viaplay samtidig med at det bliver sendt i TV.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=paradise-hotel-15″]Se Paradise Hotel uden reklamer[/button]

Paradise Hotel gratis på Viafree med reklamer

Viafree

Viafree er en slags gratis alternativ til Viaplay. Forskellen er bare at det generelle udvalg er meget mindre, du kan kun streame alle TV-programmer fra TV 3 på Viafree og så er det altid med reklamer og afbrydelser flere gange i løbet af en udsendelse. Til gengæld er det gratis, du skal ikke engang oprette en bruger for at komme i gang med at streame Paradise Hotel 2019. Nyeste afsnit af Paradise Hotel bliver dog først lagt op på Viafree dagen efter det er blevet sendt i TV.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.viafree.dk/”]Se Paradise Hotel med reklamer[/button]

Årets Paradise sang

Der er næsten ligeså meget hype om årets Paradise Hotel sang, som der er om selve programmet. Igen i år er det Bro der står for Paradise-hittet, som han sidste år havde stor succes med. Sangen sidste år hed “Syd på” og blev spillet overalt i radio, til fester osv. og den blev årets mest spillede sang på Spotify.

I år hedder Paradise-sangen “Døgnrytme” og mon ikke den bliver et af årets helt store hit, ligesom sidste års sang. Du kan høre sangen herunder eller når Paradise Hotel ruller over skærmen for første gang.

Deltagerne i 2019-udgaven

Som altid starter Paradise Hotel med 10 friske deltagere, der er klar til at kæmpe for at nå hele vejen til finalen. Men som vi ved kommer der allerede flere deltagere ind på hotellet i løbet af den første uge, ligesom der som regel også er nogle der må forlade hotellet. Derfor er det aldrig de 10 startende deltagere der er på hotellet hele vejen til finalen.

Rikke Gøransson vært

Årets vært er som altid den smukke Rikke Gøransson, der har været vært de sidste mange sæsoner efter hun var deltager i sæson 3 i 2007. I år kan vi nok forvente at hun endnu engang tropper op i de flotteste kjoler og sit smilende med seriøse udtryk. Det er nu hendes 11. sæson som vært for Paradise Hotel.

Årets Paradise drenge

I den første uge af Paradise Hotel starter der med at være 5 drenge. Det er meget vel muligt at der kommer flere drenge til eller forsvinder nogen igen i løbet af den første uge, men vi får kun offentliggjort dem der starter inde på hotellet før sæsonen gør igang og så må vi se hvad der sker med de 5 startende drenge som i år er:

Daniel Paradise deltager 2019

Daniel

Hotellets yngste mandelige deltager hedder Daniel og er 20 år gammel og kommer fra Frederiksberg. Han har en græsk-dansk baggrund hvilket man også fornemmer i hans udseende: mørkt hår og glød i huden. Han forventer at få rollen som den lækreste på hotellet og er meget pigeglad, hvilket han tillægger sine græske rødder. Hans siger selv at hans grænser stopper langt efter andres gør og når han bliver fuld kan han ikke lade pigerne være og omvendt. Hans magiske tal er 18 piger so far, mon ikke det ændre sig på hotellet.

Jonass Paradise deltager 2019Jonass

Jonass med 2 s’er er fra Herlev på sjælland og er 23 år gammel. Han blev egentlig døbt Ricki men skiftede så navn til Jonass, det gjorde han fordi en numerolog anbefalede det og sagde at der var negative energier forbundet med Ricki. De sidste 2 år har han arbejdet som charterguide op forskellige turistdestinationer, men tænkte at nu var det tid til at komme med i Paradise Hotel som i mange år har været en drøm. Planen er at vinde og det vil han gøre ved at styre det fra kulissen. Han synes han ligner Justin Bieber, men vil absolut ikke afsløre hvor mange piger han har været sammen med.

Nicolai Paradise deltager 2019Nicolai

Nicolai er fra det nordsjællandske, nærmere bestemt Helsingør og så er han 24 år gammel. Han går op i to ting: fodbold og sit udseende, især hans hår har han brug for at sætte hele tiden og bruger lang tid på at komme til at se godt ud. Der bliver ikke lagt skjult på at han har meldt sig til Paradise Hotel først og fremmest for at vinde de 500.000 kr. og dernæst for at feste og have det sjovt. Han ser sig selv som taktisk stærk fordi han til daglig er salgskonsulent og god til at manipulere. Nicolai har en kroatisk far og har altid været god til at score.

Teitur Paradise deltager 2019Teitur

Teitur er 23 år gammel og kommer fra Torshavn på Færøerne. Han taler med et lille hint af en færøsk accent, prøv om du kan ligge mærke til det. Fitness og træning er hans store passion og han træner 6 gange om ugen og er utrolig glad for sin krop. Han påstår at alle pigerne i Torshavn kender ham, men hvad mon det betyder? Det vigtigste for ham ved en pige er at hun har en god røv… og personlighed. Han ser Paradise Hotel som et spil og er klarover at siger man den mindste ting forkert kan det betyde at man ryger hjem næste gang.

Thomas Paradise deltager 2019Thomas

Thomas er er 26 år gammel og kommer fra Søborg, han er lige kommet ud af et 8 år langt forhold fra han var 16-24 år og det altid holdt ham tilbage fra at tilmelde sig Paradise Hotel, men nu er han med. Han er en super glad, men pisser man på ham så bliver han rigtig sur. Han er lidt tilbageholdene når han møder nye mennesker, men ser det som en mulighed for at styre spillet inddirekte. Fodbold er hans helt store passion, han spiller det og ser så meget han kan.

Årets Paradise piger

Ligeledes starter der 5 piger på den første dag i den første uge af Paradise Hotel 2019. Her ved vi ligeså vel at det nok ikke er de 5 piger der står tilbage i finaleugen, men det er meget muligt at en af dem ender i finalen. Her er en introduktion til de piger der starter inde på Paradise Hotel i år.

Camilla Paradise deltager 2019Camilla

Camilla har meldt sig til Paradise Hotel for at få en mega fed oplevelse og komme væk fra det hele. Hun er 26 år gammel kommer fra det Københavnske, nærmere bestemt Valby. Hun har været single i 3 år og nyder det, hun er i hvert fald ikke klar til at slå sig ned endnu og derfor mener hun Paradise Hotel er det perfekte sted for hende til at give den gas. Hun bliver meget kærlig når hun er fuld, men har også en tendens til at snakke for meget nogle gange.

Cecilie Paradise deltager 2019Cecilie

Cecilie er 19 år gammel og kommer fra det sydsjællandske Vordingborg. I sin fritid er hun Nude Artist, altså ikke porno, men nøgenmodel foran et kamera hvor hun er sensuel og kunstnerisk. Hun synes selv hun ser godt ud og det skaber nogle gange problemer i forhold til andre piger der er jaloux på hendes krop. Hendes bedste side er hendes flotte mave, men hendes værste side er at hun er en BITCH. Det har altid været hendes drøm at deltage i Paradise Hotel og hun er kommet derind for at feste.

Klara Paradise deltager 2019Klara

Klara er kun 19 år gammel og kommer fra Nørrebro i indre København. Hun er hotellets eksotiske pige med rødder i både Danmark og Peru, hvor hendes far kommer fra. Hun beskriver sig selv som den fjollede type, meget imødekommende, kærlig, og så har hun meldt sig til programmet for at prøve noget nyt. Hun snakker rigtig meget! Hun er tidligere gymnast og cheerleader og kan lave nogle vilde spring og er meget smidig.

Lea Paradise deltager 2019Lea

Lea er kun 19 år gammel og dermed en af hotellets yngste deltagere, hun er fra København og bor på Frederiksberg. Hun er en energibombe og keder sig hurtigt, så vi kan forvente at der sker noget omkring hende. Når hun er fuld giver hun den gas, siger mærkelige ting og bliver halvblind, det kan kun bliver godt. Hun deltager i Paradise Hotel 2019 for at få en oplevelse og så håber hun at drengene er søde som egern (?). Hendes plan for at vinde er at spille spillet og bruge sine sociale kompetencer.

Sarah Paradise deltager 2019Sarah

Sarah er lige fyldt 24 år og kommer fra den sydsjællandske by Næstved. Hun beskriver sig selv som meget loyal og trofast mod personer der er lige sådan mod hende. Vil du score hende i byen skal du ikke have de store forhåbninger om at få succes med det, da hun beskriver sig selv som meget kræsen. Åbenbart er hun mega sjov når hun er fuld, så det håber vi hun bliver på hotellet. Hun synes at drengene i de seneste sæsoner har styret showet inde på hotellet og det ønsker hun at lave om på i denne sæson ved at tage magten tilbage til pigerne og vinde spillet.

Hvornår slutter Paradise Hotel 2019?

Når først man er blevet suget ind i Paradise Hotel maskinen, så kan man næsten ikke vente med at se finalen. Der kommer aldrig noget officielt ud om hvor lang til Paradise Hotel sæsonen er, men man kan altid se på den forrige sæson gå ud fra at denne sæson vare ligeså længe.

I årets Paradise Hotel er der 48 afsnit i alt. Der sendes 3 afsnit om ugen og med lidt hurtig hovedregning giver det 16 ugers Paradise i TV. Går vi 16 uger frem i tiden fra startdatoen, så finder vi ud af at sidste afsnit af Paradise Hotel bliver sendt den 18. juli 2019. Finaleugen på Paradise Hotel 2019 starter altså den 16. juli.

Nu er du forberedt på den seneste sæson af Paradise Hotel, så nu er det bare med at tune ind på Viaplay, TV 3 el. Viafree hver tirsdag til torsdag hvor der bliver sendt paradise hotel.

Skriv en kommentar