Stream Paradise Hotel gratis

Sådan ser du Paradise Hotel gratis uden reklamer

Paradise Hotel 2019 er nu i fuld gang. Det er den 15. sæson af den danske udgave af Paradise Hotel. I år er endnu et hold unge deltagere, klar til at levere underholdning til dig hver uge. Vil du gerne se Paradise Hotel gratis, kan du her læse hvordan du gør.

Se Paradise Hotel gratis på Viaplay

Du kan se gratis Paradise Hotel uden reklamer på Viaplay. Hver uge bliver samtlige afsnit af Paradise Hotel tilgængelige på Viaplay. Udover at se alle tidligere afsnit og sæsoner af Paradise Hotel, kan du hver dag se snigpremiere på dagens afsnit. Det betyder fx at onsdagens afsnit bliver tilgængelig på Viaplay, efter tirsdagens afsnit er blevet vist i fjernsynet.

For at se Paradise Hotel 2018 gratis, skal du oprette en gratis konto på Viaplay.dk. De første 14 dage er gratis og uden bindning, og giver dig adgang til alt indholdet på Viaplay.

På Viaplay kan du ikke kun se den danske udgave af Paradise Hotel, men du kan også se det fra andre lande. Du kan også se de tidligere sæsoner af den svenske og norske udgave af Paradise Hotel.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=paradise”]Se Paradise Hotel gratis på Viaplay[/button]

Paradise Hotel vært og deltagere

Rikke Gøransson værtHvert år i det populære format som Paradise Hotel er, starter 5 flotte drenge og 5 lækre piger inde på hotellet. Men alle der har set Paradise hotel ved også at det ikke er de 10 startende deltagere der står tilbage på hotellet i den sidste uge.

De 10 deltagere skal hver uge kæmpe om overlevelse på det flotte hotel i Mexico. Nye deltagere kommer hver uge ind og skal forsøge at sikre sig en plads på hotellet, og der er altid nogen der gerne vil have udskiftning på hotellet. Hver uge er der nye fordele at hente i konkurrencerne der bliver afholdt, og nogle kan sikre sig en fredning til torsdagens parceremoni, mens andre bliver sat i stor fare.

Værten i årets Paradise Hotel er den altid smukke Rikke Gøransson. Hun har tidligere deltaget i Paradise Hotel sæson 3 og vundet Robinson Expeditionen 2007. Hun blev efterfølgende tilbudt at være værtinde på Paradise Hotel i sæson 4, og har været det lige siden. Du kan se alle hendes sæsoner som vært på Viaplay – gratis.

Paradise Hotel alle sæsoner

Vil du gerne varme op til den nye sæson af Paradise Hotel eller mangler du bare dramaet imellem de nye afsnit udkommer? Så er der en god nyhed til dig, for du kan nemlig se alle sæsoner af Paradise Hotel siden sæson 4 på Viaplay. Faktisk kan du komme igang helt gratis, da du kan prøve Viaplay gratis i 14 dage uden binding.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=paradise”]Se Paradise Hotel gratis på Viaplay[/button]

Hvis du leder efter en bestemt sæson eller ikke lige kan huske hvem der nu vandt sæson 6 osv. så har jeg herunder lavet et kort referat af alle de tidligere sæsoner på Paradise Hotel. Jeg håber det korte referat for klokkerne til at ringe og hjælper dig med at finde den sæson du leder efter. Kan du ikke finde den, er du velkommen til at smide en kommentar nederst i artiklen.

Paradise Hotel 2019 – Sæson 15

Paradise Hotel 2019 deltagere og værtinde

Vinder:
Finalen:
Miss Paradise:
Mr. Paradise: 

De 10 startende deltagere i Paradise Hotel sæson 15 var Daniel, Jonass, Nicolai, Teitur, Thomas, Camilla, Cecilie, Klara, Lea og Sarah. Læs mere om Paradise Hotel 2019.

Paradise Hotel 2018 – Sæson 14

paradise-hotel-2016-gratis

Vinder: Lenny
Finalen: Isac, Nadja og Tine
Miss Paradise: Elina
Mr. Paradise: Mathias

De 10 startende deltagere på Paradise Hotel 2018 var Jonas, Nadja, Isac, Katrine, Sean, Trine, Mathias, Julie, Rasmus og Cecilie. Sæsonen huskes nok bedst for Lenny der vandt den og tog alle pengene med sig, og så den meget romantiske flirt mellem Nadja og Lenny, samt Jonas der virkelig prøvede at gå all in på Nadja – flere gange – dog uden succes. Nogle vil måske også huske den for Nadjas store fuck-up til en parceremoni der gjorde at hun smed sin egen partner Jonas ud.

Paradise Hotel 2017 – Sæson 13

Paradise Hotel deltagere 2017

Vinder: Simone og Anders
Finalen: Malene og Thomas
Miss Paradise: Jasmin
Mr. Paradise: Philip

Denne sæson huskes måske mest af alt for den mærkelige start, hvor et par skulle gå all in og blive gift i Mexico. De 10 startende deltagere var Anders, Maja, Boris, Nanna, Christian, Shanne, Lenny, Simone, Jonas og Tanja.

Paradise Hotel 2016 – Sæson 12

Paradise Hotel deltagere 2016

Vinder: Mathias og Caroline
Finalen: Michelle og Patrick
Miss Paradise: Christina
Mr. Paradise: Kian

Paradise Hotel 2015 – Sæson 11

Paradise Hotel deltagere 2015

Vinder: Anders og Monique
Finalen: Kasper og Isabel
Miss Paradise: Monique
Mr. Paradise: Kasper H.

Paradise Hotel 2010 – Sæson 6

Paradise Hotel 2010 sæson 6 deltagere

Vinder: Peter og Cecilie
Finalen: Casper og Tammie
Miss Paradise: Tammie
Mr. Paradise: Peter

Denne sæson er nok den mest populære sæson af Paradise Hotel og den er med nogle af de deltagere der har fået mest opmærksomhed sidenhen. De startende deltagere var Peter, Amalie, Steven, Samantha, Casper, Tammie, Nicolai, Claudia, Jonas og Sara. Det er især Amalie denne sæson bliver husket for, hvor hun sagde den ene umulige ting efter den anden, men også hendes meget hede romance med Peter og al den sex det nu indvolverede. Man husker også sæsonen for Peter der ikke kunne styre sig når Amalie ikke var på hotellet og Casper og Tammie som klistrede til hinanden.

Gratis Paradise Hotel på Viafree

Generer reklamer dig ikke, og har du ikke brug for at se snigpremiere på hvert afsnit, er der et alternativ til gratis Paradise Hotel. Du kan nemlig se Paradise Hotel gratis på Viafree.

Ulemperne ved at se det på Viafree er…

  • …at tirsdagens afsnit først bliver lagt op om onsdagen osv.
  • …at du skal se reklamer 3 gange i løbet af afsnittet ligesom på TV

[button color=”red” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=paradise”]Se Paradise Hotel gratis uden reklamer[/button]

Har du spørgmål eller kommentarer, så tøv ikke med at smid en kommentar. I skal også være velkommen til at diskutere hændelserne på Paradise Hotel i kommentarerne.

Skriv en kommentar