Paradise Hotel 2018 er nu i fuld gang. Det er den 14. sæson af den danske udgave af Paradise Hotel. I år er endnu et hold unge deltagere, klar til at levere underholdning til dig hver uge. Vil du gerne se Paradise Hotel gratis, kan du her læse hvordan du gør.

Se Paradise Hotel gratis på Viaplay

Du kan se gratis Paradise Hotel uden reklamer på Viaplay. Hver uge bliver samtlige afsnit af Paradise Hotel tilgængelige på Viaplay. Udover at se alle tidligere afsnit og sæsoner af Paradise Hotel, kan du hver dag se snigpremiere på dagens afsnit. Det betyder fx at onsdagens afsnit bliver tilgængelig på Viaplay, efter tirsdagens afsnit er blevet vist i fjernsynet.

For at se Paradise Hotel 2018 gratis, skal du oprette en gratis konto på Viaplay.dk. De første 14 dage er gratis og uden bindning, og giver dig adgang til alt indholdet på Viaplay.

På Viaplay kan du ikke kun se den danske udgave af Paradise Hotel, men du kan også se det fra andre lande. Du kan også se de tidligere sæsoner af den svenske og norske udgave af Paradise Hotel.

Se Paradise Hotel gratis på Viaplay

Paradise Hotel 2018

I år er det populære format, Paradise Hotel igen tilbage i storform. 5 flotte drenge og 5 lækre piger er klar til at underholde dig hver uge mandag-torsdag.

De 10 deltagere skal hver uge kæmpe om overlevelse på det flotte hotel i Mexico. Nye deltagere kommer hver uge ind og skal forsøge at sikre sig en plads på hotellet, og der er altid nogen der gerne vil have udskiftning på hotellet. Hver uge er der nye fordele at hente i konkurrencerne der bliver afholdt, og nogle kan sikre sig en fredning til torsdagens parceremoni.

paradise-hotel-2016-gratis

Værten i årets Paradise Hotel er den altid smukke Rikke Gøransson. Hun har tidligere deltaget i Paradise Hotel sæson 3 og vundet Robinson Expeditionen 2007. Hun blev efterfølgende tilbudt at være værtinde på Paradise Hotel i sæson 4, og har været det lige siden. Du kan se alle hendes sæsoner som vært på Viaplay – gratis.

Deltagerne i Paradise Hotel 2018

Der starter altid med at være 10 deltagere på Paradise Hotel, 5 piger og 5 drenge. Men allerede den første uge kommer der flere deltagere ind på hotellet. Herunder får du introduceret de 10 originale deltagere.

Jonas, 18 år

Jonas kommer fra København og med sine 18 år en af hotellets yngste deltagere. Grunden til at han er med i Paradise Hotel, var fordi ham og nogle af hans venner synes det kunne være sjovt hvis han gik til casting som en joke, og det gik bedre end forventet.

Nadja, 20 år

Nadja er 20 år gammel og kommer fra Sorø, lidt uden for København. Hun er en rigtig party-pige, der ikke tager i byen for at score men for at have det sjovt. Hendes yndlings drink er “det flyvende tæppe”, som fås i Slagelse by.

Isac,  18 år

Isac kommer fra Søborg og arbejder til daglig som murer. Han er taget til Mexico med de andre paradise deltager, og det er han med det formål at score og feste så meget han kan.

Katrine,  23 år

Katrine kommer fra Amager. Hun glæder sig til at komme til Mexico, så hun kan slippe lidt væk fra sit job som gaderobepige på natklubben Tyrolia. Hun er træt af dårlige scorereplikker og kan altid findes på dansegulvet, medmindre der er tequila i baren.

Sean,  18 år

Sean kommer fra København. Han har store planer om at vinde Paradise Hotel 2018, og for at det kan lade sig gøre ligger han sin Youtube-kanal på pause, hvor ellers til daglig underholder mange tusinde fans.

Trine, 23 år

Trine kommer fra Aalborg, men bor i Aarhus. Hun har sin egen frisørsalon og der er derfor altid 100% styr på håret og makeuppen. Derfor har hun også planlagt hvordan håret skal sidde til samtlige parceremonier, for sidder håret godt lægger inden mærke til tøjet.

Mathias, 24 år

Mathias er 24 år gammel og kommer fra Odense. Til hverdag arbejder han som murer. Han glæder sig til det sociale og fester på Paradise Hotel, hvis Nik og Jay kommer på anlægget, så er han helt sikkert at finde ude på dansegulvet.

Julie,  år

Julie kommer fra Greve og arbejder til daglig som tjener. Når du ser Julie vil du måske genkende hende, men det er fordi hun har været med i Danmark har talent, hvor hun stilte op med sang som hendes talent. Mon ikke hun udfolder sit talent i Paradise Hotel også.

Rasmus, 24 år

Han kommer fra den jyske by Holsted. Til daglig kører han Speedway på højt niveau i Polen, hvor han også er lidt af en berømthed. For en stund ligger han sin speedway på hylden og kæmper med om den halve million i Paradise Hotel.

Cecilie, 19 år

Cecilie hun kommer fra Skive i det mørke Jylland. Endnu en jyde på hotellet, som elsker tequila, faktisk er det hendes yndlings shot. Hendes store drøm er at blive skuespiller, men for nu ser hun frem mod en stor oplevelse på Paradise Hotel.

Gratis Paradise Hotel på Viafree

Generer reklamer dig ikke, og har du ikke brug for at se snigpremiere på hvert afsnit, er der et alternativ til gratis Paradise Hotel. Du kan nemlig se Paradise Hotel gratis på Viafree.

Ulemperne ved at se det på Viafree er…

  • …at tirsdagens afsnit først bliver lagt op om onsdagen osv.
  • …at du skal se reklamer 3 gange i løbet af afsnittet ligesom på TV
Se Paradise Hotel gratis uden reklamer

Har du spørgmål eller kommentarer, så tøv ikke med at smid en kommentar. I skal også være velkommen til at diskutere hændelserne på Paradise Hotel i kommentarerne.