Storytel pris

Hvad er prisen på et abonnement hos Storytel?

Opdatering: Storytel er blevet til Mofibo. Så du kan ikke længere oprette en bruger på Storytel. Du kan dog prøve Mofibo gratis i 14 dage, som koster det samme som Storytel gjorde og har det samme udvalg.

Storytel er en streamingtjeneste, hvor du kan lytte og læse alverdens danske og engelske lyd- og e-bøger. De tilbyder ét abonnement: Unlimited abonnementet. Med det kan du lytte og læse ubegrænset af deres bøger til 129 kr. om måneden (du betaler hver 30. dag).

Men vil du gerne prøve det inden du betaler 129 kr. for det? Så er det faktisk muligt. For du kan fuldstændig gratis prøve det i 14 dage helt uden bindinger.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-storytelpris”]Prøv Storytel gratis i 14 dage[/button]

Opsiger du abonnementet, vil du stadig kun bruge Storytel i din resterende betalte periode.

Hvad er Storytel?

Er du lidt i tvivl om hvad Storytel egentlig er, så kommer der her en kort forklaring:

Storytel er som sagt en streamingtjeneste med lyd- og e-bøger. Dvs. du betaler en fast månedligt beløb, og så kan du lytte eller læse ligeså mange af deres lyd- og e-bøger, som du har lyst til.

Det fungerer ved, at du skal downloade deres app til din mobile enhed (Android og iOS), og så kan du enten lytte eller læse bøgerne via den. Du kan endda downloade bøgerne ned på din mobile enhed, så du kan lytte/læse dem uden internetforbindelse (f.eks. når du sidder i flyet, eller rejser rundt i udlandet).

Hvilke bøger har Storytel?

Storytel har mere end 50.000 bøger både på dansk og engelsk blandt deres udvalg. Så der er stor sandsynlighed for, at du kan finde en bog, som du finder interessant. Du kan bl.a. finde følgende bøger:

  • Helle Joof: Papmaché-reglen
  • Camilla Läckberg: Heksen
  • J.R.R. TolkienRingenes Herre
  • .. og mange mange flere

Alt dette kan du få adgang til for blot 129 kr. om måneden. Men husk, at du kan prøve de første 14 dage fuldstændig gratis.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-storytelpris”]Prøv Storytel gratis i 14 dage[/button]

Abonnementet forsætter automatisk efter de 14 gratis dage. Så finder du ud af, at du ikke er interesseret i mere end de 14 gratis dage, kan du sagtens opsige dit abonnement inden prøveperioden er gået.

Har du spørgsmål, så skriv endelig nede i kommentarfeltet. Så vil jeg besvarer dig så hurtigt som muligt.

Skriv en kommentar