Gratis Prison Break online

Sådan streamer du Prison Break gratis online

Det er mere end 10 år siden, at Prison Break havde premiere i Danmark. Det blev til 4 sæsoner, men nu er Prison Break tilbage med en 5. sæson i 2017. Vil du gerne se de 5 sæsoner helt gratis, så viser jeg dig herunder, hvordan du gør det.

Stream Prison Break gratis hos Viaplay

Viaplay har helt eksklusivt haft premiere på den femte sæson: Prison Break: Sequel. Udover de 9 afsnit fra sæson 5, kan du også se alle afsnittene fra de 4 forrige sæsoner på Viaplay.

For at se Prison Break på Viaplay, skal du oprette en gratis konto hos Viaplay. De første 14 dage er gratis og er uden binding. Så skulle du ikke være interesseret i at forsætte abonnementet efter de 14 dage, kan du sagtens opsige dit abonnement inden da.

Udover de 5 sæsoner af Prison Break, har Viaplay også et godt udvalg af andre film, serier, reality-serier, børneindhold mv., som du ligeså kan streame med dit abonnement.

[button color=”red” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=prison-break”]Prøv Viaplay gratis i 14 dage[/button]

Prison Break

Er du lidt i tvivl om Prison Break er noget for dig, så er der herunder en kort teaser om handlingen i de 5 sæsoner.

Sæson 1

I sæson 1 bliver Lincoln anklaget for mordet på broderen til USAs vicepræsident, Terrence Steadman. Lincoln bliver derfor sendt til Fox River statsfængsel for at afvente sin henrettelse. Hans bror, den geniale bygningsingeniør Michael, er dog overbevidst om Lincolns udskyld.

Han begår derfor selv en røveri for at blive indsat i Fox River, hvorfra han skaber de rette forbindelse blandt indsatte og ansatte for at få flugten af sin bror til at lykkedes.

Sæson 2

I sæson 2 befinder vi os nu 8 timer efter flugten. De 8 flygtende fanger deler sig mod forskellige steder i USA tæt forfulgt af myndighederne. De to brødre er på jagt efter en stor sum penge, som en af de andre fanger har skjult for mange år siden, da de skal bruge den til at flygte.

Det lykkedes dem at flygte ud af USA, men selv langt væk fra USA er deres liv ikke i sikkerhed. For nogle vil dem nemlig til livs.

Sæson 3

Michael er blevet taget til fange. Derfor følger vi Michael inde i det berygtede fængsel Sona og Lincoln uden for fængslet i sæson 3. Michael får af vide, at Sara og LJ bliver slået ihjel, hvis ikke Michael flygter sammen James Whistler, som er en vigtig person uden for murerne.

Men Sona er et topsikret fængsel. Så hvis Michael skal ud derfra, må han bede hans venner inde i fængslet om hjælp for at lykkedes med denne næsten umulige opgave.

Sæson 4

Sæson 4 handler kort sagt om Michael, som vil hævne sig på The Company. Den virksomhed som er skyld i Lincolns tilfangetagelse i sæson 1, og alle de prøvelser personerne har været udsat for derefter. Michael får hjælp af sin bror og hans venner til denne hævntogt.

Men samtidig sker der andre vigtige ting i serien. For Michael kommer til at stå overfor et problem, der er langt større end dem han tidligere har stået overfor.

Sæson 5

I sæson 5 får vi gensyn med Michael og Lincoln samt en række af de øvrige gamle karakterer i serien. For det viser sig, at Michael åbenbart ikke ofrede sit liv for at redde sine nærmeste. Han har i stedet siddet fanget i et marokkansk fængsel.

Da det går op for kæresten og Lincoln går de sammen om at få Michael ud af fængslet igen. Men det er slet ikke så nemt igen.

Kunne du tænke dig at se serien, kan du som sagt se alle 5 sæsoners afsnit via Viaplay. Du kan prøve Viaplay gratis i 14 dage via nedenstående link.

[button color=”red” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=prison-break”]Prøv Viaplay gratis i 14 dage[/button]

Har du nogle spørgsmål, så skriv endelig nede i kommentarfeltet.

Skriv en kommentar