Blockbuster rabat

20% rabatkode til Blockbuster lejefilm

Desværre gælder dette tilbud ikke mere, men Blockbuster har stadig et rigtig stort udvalg af forskellige film du kan leje. Du kan også se alle 8 steder du kan leje film på nettet hvis du gerne vil se en god film i aften.

Er du interesseret i at få en 20% rabatkode til Blockbuster? Ja hvorfor skulle du ikke være det. Her på siden bliver du guidet til at få en rabatkode til Blockbuster via tjenesten Eovendo.

Kort forklaret er det en tjeneste hvor du optjener penge for at se reklamefilm, svare på spørgeundersøgelser og benytte dig af gode tilbud. Nedenfor finde du en step-by-step guide med billede forklaringer, til hvordan du får en 20% rabatkode til Blockbuster.

Sådan får du en 20% rabatkode til Blockbuster lejefilm

1. Gå til Eovendo og opret en gratis profil. Du kan oprette en profil med Facebook, Google+ eller med Email og kodeord.

2. Begynd at tjene penge ved at benytte dig af de mange muligheder der er. Du kan tjene penge ved at se reklamefilm, svare på spørgeundersøgelser, tilmelde dig nyhedbreve og konkurrencer eller benytte dig af gode tilbud.

3. Gå til punktet ‘Udbetaling’ i menuen. Her kan du vælge at bruge dine optjente penge på 3 måder: Du kan købe gavekort hos forskellige partnere, du kan donere dem til velgørenhed eller du kan få dem udbetalt til din Paypal-konto.

4. For at få 20% rabat til Blockbuster, skal du gå til fanen ‘Gavekort’ og vælge Blockbuster gavekort. Her kan du vælge at bruge 15 optjente kroner på at leje en almindelig katalogfilm (værdi 19 kr.) eller du kan bruge 39 optjente kroner på at leje en præmierefilm (værdi 49 kr.)

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”https://www.eovendo.com/”]Klik og spar 20% på Blockbuster[/button]

Det var din step-by-step guide til hvordan du spare 20% når du lejer film hos Blockbuster. Lagde du mærke til at du ikke blot spare de 20%, men at du også optjener pengene til at leje film for, så teknisk set er det nu helt gratis for dig at leje film hos Blockbuster. Husk at du ved oprettelse af ny bruger hos Blockbuster får 3 gratis film. Du kan læse mere om Blockbuster og lære det bedre at kender her.

Skriv en kommentar