Robert Galbraith lydbog

Robert Galbraiths bøger gratis på lyd- og e-bog

Robert Galbraith er et pseudonym for forfatteren Joanne K. Rowling. J. K. Rowling er uden tvivl mest kendt for Harry Potter-bøgerne, men hun har også lavet en anmelderrost krimiserie med krigsveteranen Cormoran Strike som privatdetektiv og hans effektive detektiv, Robin Ellacot.

Hør eller læs bøgerne gratis

Der er indtil videre udgivet 5 bøger, og alle 5 bøger tilgængelig som e-bog eller lydbog på Mofibo. Så med en konto hos Mofibo kan du nemt læse alle 5 bøger på f.eks. din iPad eller lytte til dem som lydbog via din smartphone, når du har lyst.

Du kan prøve Mofibo fuldstændig gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”]. Så kan du få adgang til bøgerne med det samme. Der er ingen bindinger. Så finder du ud af, at det ikke er noget for dig, så er du ikke forpligtet til at forsætte efter prøveperioden.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-robertgalbraith”]Hør/læs bøgerne gratis nu[/button]

Robert Galbraith bøger rækkefølge

Robert Galbraith bogserien skal læses i rækkefølge for at give mening, derfor får du præsenteret rækkefølgen af bøgerne her, så du ved hvilken du skal med at læse.

Indtil videre har Rowling skrevet 5 bøger. Rækkenfølgen samt hvad bøgerne handler om, kan du læse mere om herunder.

Her er rækkefølgen på Robert Galbraith bøgerne:

  1. Gøgens Kalden
  2. Silkeorm
  3. Ondskabens Høst
  4. Den Hvide Død
  5. Ustyrligt Blod

Er du interesseret i at læse lidt mere om bøgernes handling eller få genopfrisket hvad der står i dem, så kan du herunder læse et lille resume af alle 5 bøger i bogserien i rækkefølge.

1. Gøgens kalden

Gøgens kalden

“Gøgens kalden” udkom på dansk i 2013, og er den første roman i serien. I bogen findes en smuk model død under en snedækket balkon i det moderne London. Politiet antager hurtigt, at der er tale om selvmord. Men modellens bror er i tvivl, hvorfor han hyrer Cormoran Strike til undersøge sagen nærmere.

Strike er krigsveteran med psykiske og fysiske mén. Hans liv hænger i laser, og økonomi bliver akkurat reddet af denne sag. Men det er en sag som har personlige omkostninger for ham. For desto dybere han går ind i sagen, desto mere lukker sagen sig omkring ham.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-robertgalbraith”]Hør/læs bogen gratis nu[/button]

2. Silkeorm

Silkeorm“Silkeorm” er den anden bog i serien. I bogen forsvinder romanforfatteren Owen Quine, hvilket får hans kone til at ringe til privatdetektiven Cormoran Strike. I starten er konen overbevist om, at han blot er stukket af nogle dage, da han har gjort det før. Men da Strike begynder at efterforske sagen står det hurtigt klart, at der ligger mere bag mandens forsvinden end, hvad konen tror.

Quine er netop blevet færdig med en ny bog, som vil gøre livet surt for mange mennesker. Der er derfor mange der har en god grund til at vil gøre ham tavs. Da Quine derfor bliver fundet myrdet under bizarre omstændigheder, bliver det en kamp om uret for at forstå moderens motiver.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-robertgalbraith”]Hør/læs bogen gratis nu[/button]

3. Ondskabens høst

Ondskabens høstSå er vi nået til den tredje bog i serien om privatdekektiven Cormoran Strike. Nemlig bogen “Ondskabens høst”. I bogen modtager assistenten Robin en mystisk pakke, som til hendes store forfærdelse indeholder en kvindes afhuggede ben. Strike mistænker fire personer fra sin fortid, som kunne finde på at gøre dette.

Naturligvis mistænker politiet den mindst sandsynlige. Derfor tager Strike og Robin sagen i egen hånd. Men deres vej ned i den kriminelle verden, hvor Strikes mistænke holder til, er ikke helt ufarlig.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-robertgalbraith”]Hør/læs bogen gratis nu[/button]

4. Den hvide død

Den hvide død“Den hvide død” er den seneste bog i denne fantastiske krimiserie. I bogen får Cormoran Strike besøg af den unge plagede mand, Billy. Billy fortæller om en forbrydelse, som han oplevede som lille, hvis historie efterlader Strike dybt foruroliget.

Strike kan ikke lade historien ligge. Han og hans tidligere assistent – nu partner – Robin, forsøger at komme til bunds i sagen. Dette leder dem af kringlede veje i Londons gyder til hemmelighedsfulde gange i parlamentet. Derudover hjælper hans nylige berømmelse samt hans mere og mere kompliceret forhold til Robin ikke på sagen. “Den hvide død” er en nervepirrende og fremragende forsættelse af serien.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-robertgalbraith”]Hør/læs bogen gratis nu[/button]

5. Ustyrligt blod

Har du spørgsmål? Så skriv endelig nede i kommentarfeltet.

Skriv en kommentar