Rocky film – Hvor mange? Hvilken rækkefølge?

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.11.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” column_structure=”3_4,1_4″ width=”100%” sticky_enabled=”0″][et_pb_column type=”3_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”]Rocky el. Rocky Balboa som Sylvester Stallone spiller i Rocky-filmene, er en ikonisk filmserie om en bokser der kommer ud af ingenting, men de hårde vilkår gør at han kæmper sig til tops som bokser. Hver film bringer nye udfordringer som Rocky må kæmpe sig i gennem til det velkendte soundtrack “Eye of the Tiger”.

Det blot en af flere actionfyldte filmserier Sylvester Stallone er med i og har været med til at skrive selv. Nogle af de andre actionfilmserier han selv har været med i er Rambo og The Expendables.

Hvor mange Rocky film er der?

Der er i alt lavet 6 film om Rocky Balboa, men yderligere 2 film om en ny ung bokser kaldet Creed, der bliver trænet af Rocky. Karakteren Rocky har altså en rolle i 8 film (6 om bokseren Rocky og 2 om bokseren Creed).

Det er en af de længste filmserier der er lavet og samtidig er den også lavet over mange mange år, da den første Rocky film havde premiere i 1976 og den seneste Creed film havde premiere i 2018.

Herunder kan du se rækkefølgen på alle film med Rocky i. Den er rimelig lige til da de fleste film bare hedder 1, 2, 3 osv. og ikke har alle mulige forskellige navne, som f.eks. Indiana Jones filmene har.

Rocky film rækkefølge

 1. Rocky (1976)
 2. Rocky II (1979)
 3. Rocky III (1982)
 4. Rocky IV (1985)
 5. Rocky V (1990)
 6. Rocky Balboa (2006)
 7. Creed (2015)
 8. Creed II (2018)

Rocky-serien medvirkende

Sylvester Stallone har den altoverskyggende hovedrolle i alle filmene om Rocky, hvor rollen som Creed spilles af X og det er derfor ham der har hovedrollen i disse film.

På listen herunder kan du se en oversigt over de mest prominente skuespillere der er med i Rocky-filmene:

 • Sylvester Stallone
 • Talia Shire spiller Rockys kæreste/kone)
 • Burt Young spiller rollen som Rockys træner Paulie.

Kommer der flere Rocky film?

Nej. Der bliver ikke lavet flere Rocky film, hvor de handler om Rocky. Det kan dermed ikke udelukkes at Creed dukker op igen med Rocky som træner.[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=”4.11.4″ _module_preset=”default” type=”1_4″ hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][et_pb_sidebar _builder_version=”4.11.4″ _module_preset=”default” orientation=”right” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_sidebar][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv en kommentar