Romantiske julefilm

Romantiske julefilm

Julen er en tid hvor romantikken er høj, og også højere end normalt. Vi elsker at hygge og føle os godt tilpas, og hvilken bedre måde at gøre det på end ved at se en romantisk julefilm.

Der er lavet rigtig mange romantiske julefilm gennem årerne, og faktisk er julefilm typisk romantiske el. sjove julefilm, da det passer bedst til den stemning vi gerne vil have når det er jul. Her har jeg fundet 5 af de bedste romantiske julefilm du skal se i år.

Love Actually

Love Actually er nok en af de mest kendt, mest sete og mest romantiske julefilm der er lavet. Hvert år kan du være sikker på at den bliver sendt i TV, og hvis ikke kan du nærmest se den på samtlige streamingtjenester hele julen.

Det er film der følger flere personer og deres historie og kæder det hele sammen i sidste ende. Der medvirker store skuespillere som Hugh Grant, Keira Knightley,

The Holiday

The Holiday er en nyere romantisk julefilm med blandt andet Cameron Diaz, Jude Law, Kate Winslet og Jack Black. Den handler om de to kvinder der er i et ulykkeligt forhold og har brug for at rejse væk. De møder hinanden online og bliver enige om at bytte hjem i en periode.

Den ene flytter fra et stort hjem i Los Angeles til en lille hytte i Storbritanien og omvendt for den anden. Her møde de hver især personer der igen giver dem troen på kærligheden.

Let it snow

I denne film følger man fire kærlighedhistorier og fire unge par der kender hinanden. De bor i en lille by der bliver ramt af en snestorm, og derfor sker der alverdens ting og sager mellem disse unde mennesker.

Filmen kan ses på Netflix, hvor den har været populær de seneste år ved juletid. Den er baseret på en bestseller ungdomsroman.

Last Christmas

Last Christmas julefilmen er baseret på det populære hit af Wham og George Michael, der igennem årtier har været en af de mest afspillede julesange i radioen og i folks hjem verden over. Det er en romantisk julesang, og på den er der nu baseret en romantisk julefilm. Danske Peter Mygind er også med i filmen.

Filmen handler om Kate der har job som julemandens hjælper i en butik. Hun lever et rodet liv og tager konstant forkerte beslutninger, og er godt træt af tilværelsen. Heldigvis møder hun Tom, der får hende til at se anderledes lyst på tingene.

Prinsessen og Dobbeltgængeren

Prinsessen og Dobbeltgængeren er blevet meget populær efter den for et par år siden udkom på Netflix. I hovedrollen finder man en gammel kending fra High School Musical, nemlig Vanessa Hudgens.

Julefilmen handler om en prinsesse der ville ønske hun bare en dag kunne leve som en helt almindelig pige, og tilfældigvis møder hun sin dobbeltgænger. De indvilliger i at bytte roller over julen, men romantikken begynder at blomstrer de forkerte steder og kan skabe problemer for pigerne.

En julefilm kan kun dække en aftens hygge ind, men en julekalender vises hver aften fra den 1.-24. december. Hvert år viser flere danske kanaler deres egen julekalender, som enten er en genudsendelse el. en helt ny produktion. Mangler du derfor lidt ekstra hygge efter at have set de romantiske julefilm, så se årets julekalender her, på alle kanaler.

Skriv en kommentar