Afmeld TV 2 Play

Sådan afmelder du TV 2 Play abonnement

En af Danmarks største streamingtjenester er TV 2 Play, og du har sikkert som de fleste andre dansker oprettet en bruger på TV 2 Play, men hvordan opsiger man egentlig sit TV 2 Play abonnement?

Videoguide: Opsig TV 2 Play

Vi har lavet en lille videoguide, der viser dig hvordan du opsiger TV 2 Play på under 2 minutter. Under videoen finder du en tekstguide til hvordan du afmelder et TV 2 Play abonnement.

Hvid du kunne bruge videoen til noget, må du meget gerne gå til vores Youtube-kanal og abonnere på, ellers kan du bare se om der er andre af vores videoer der kan være dig behjælpelig.

Trin-for-trin guide til at afmelde TV 2 Play

Måske sidder du et sted hvor du ikke lige har mulighed for at se vores videoguide, så derfor har vi også lavet en trin-for-trin guide på tekst. Den kommer her:

OBS!: Du kan ikke afmelde dit TV 2 Play abonnement i app’en. Det skal gøres i en browser.

 1. Gå til play.tv2.dk.
 2. Log ind på din konto, ved at trykke oppe i højre hjørne.
 3. Når du er logget ind, tryk på “Mit TV 2 Play” oppe i høre hjørne.
 4. Rul ned ind til du kommer til sektionen der hedder “Abonnement”.
 5. Her kan du se hvilket abonnement du har, hvornår det sidst blev fornyet og hvilken dag det udløber. I højre side skal du trykke på knappen “Opsig” (bemærk der er 2 dages opsigelse på et abonnement, så du skal altså opsige det 2 dage inden næste periode starter).
 6. Der kommer nu en dialogboks op på skærmen, der gør dig opmærksom på at du er ved at afmelde dit TV 2 Play abonnement. Her skal du trykke på “Opsig abonnement.
 7. I dialogboksen vil der nu være mulighed for at vælge en grund for din opsigelse, gør det og tryk på “Bekræft opsigelse”.

Det var det! Nu vil du få en besked om at dit abonnement er opsagt og der vil ikke blive trukket penge for næste måned. For en sikkerheds skyld anbefaler vi at du også tjekker at du har fået opsigelsesbekræftelsen på mail.

Har du problemer med at opsige dit abonnement, så tøv ikke med at spørge os om hjælp i kommentarfeltet herunder.

2 kommentarer til “Sådan afmelder du TV 2 Play abonnement”

 1. Hej Janet

  Vi kan desværre ikke opsige dit abonnement hos TV 2 Play for dig.
  Men du kan i ovenstående video se, hvordan du opsiger dit abonnement hos TV 2 Play.

  Rigtig god weekend! 🙂

  Svar

Skriv en kommentar