Saxo Premium gratis

Saxo Premium

Det nyeste skud på stammen indenfor dansk streaming af lydbøger og e-bøger er Saxo Premium. Saxo har i mange år været DK’s førende online boghandel når det gælder salg af fysiske bøger og e-bøger. Nu har du også muligheden for at lytte til lydbøger og læse e-bøger på abonnement via deres nye tjeneste Saxo Premium.

Prøv Saxo Premium gratis i 30 dage

Hvis man som ny bogtjeneste på markedet skal have en chance hos dig og os, så skal man næste tilbyde en gratis prøveperiode eller bliver man hurtigt valgt fra. Det er gør Saxo Premium også og den er endda på hele 30 gratis dage hvilket er mere end dobbelt så meget som andre bogtjenester giver i gratis prøveperiode.

Deres prøveperiode er selvfølgelig uden binding, men opsiger du ikke abonnementet fortsætter det til normalprisen på bare 99 kr./md. Abonnementet giver dig adgang til alle lydbøger og e-bøger via deres app, men udover det får du også rabat på langt de fleste fysiske bøger og fri fragt ved bestilling af fysiske bøger. Prøv Saxo Premium gratis og se om det skal blive din nye bogtjeneste.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1328959079&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=saxo-premium&url=https://www.saxo.com/dk/premium”]Prøv Saxo Premium gratis[/button]

Udvalg af lydbøger og e-bøger

Nok er Saxo Premium nyt, men det har altså ikke den store betydning for udvalget af lydbøger og e-bøger ud kan finde i deres bibliotek. I skrivende stund råder de over 60.000 danske titler, som alle er tilgængelige med et Saxo Premium abonnement.

De fleste titler når de bliver tilgængelige, bliver tilgængelige både som lydbog og e-bog. Af og til kan det forekomme at en bog endnu ikke er blevet indtalt som lydbog, men kommer på et senere tidpunkt eller overhovedet ikke. Dette er dog gældende for alle bog-streamingtjenester. Helt nye bogtitler starter altid med at udkomme som fysisk bog og e-bog i almindeligt salt og kommer først senere ud i abonnementstjenesten.

Der går dog ikke lang tid fra udgivelse til nye bøger er tilgængelige og du kan allerede nu læse bøger som “Det Gyldne Bur” af Camilla Läckberg “Vinterland” af Janni Pedersen og Kim Faber og “Under Bjælken” af Jens Andersen, som i skrivende stund blot er udgivet for få måneder siden.

Bedste lydbøger og e-bøger

Det kan være svært at svare på hvilke der egentlig er de bedste lydbøger og e-bøger, fordi det ofte er meget subjektivt. En måde at se det på kan være at kigge på de mest populære bøger, altså dem der bliver lyttet til og læst mest. Her under er en liste med hvad der kunne være de 5 bedste lydbøger og e-bøger på Saxo Premium lige nu.

  1. “Ternet Ninja” af Anders Matthesen – En komisk fortælling der på mange måder minder om Terkel i Knibe, også indeholdende nogle af de samme figurer.
  2. “Under Bjælken” af Jens Andersen – Et portræt af Kronprinsen og hans 50 år lange liv med fortællinger helt fra barnsben og til nu fra nogle af dem der har stået ham mest nær.
  3. “Et andet menneske, et andet liv” af Sofie Jama – Handler om en ung pige der flygter fra Somalia til Danmark til USA og tilbage til Danmark.
  4. “Jytte fra marketing er desværre gået for i dag” af Morten Münster – En bog om menneskelig adfærd der på en nem og overskuelig måde kortlægger de seneste 40 års forskning indenfor området.
  5. “Min historie” af Michelle Obama – Michelle Obamas livshistorie med masser af inspirerende læring og stof til eftertanke.

Hvad får du?

Hvad er det egentlig du får når du tegner et Saxo Premium abonnement? For den helt store forskel på Saxo Premium og de andre bogtjenester er at det er meget mere end bare streaming af bøger. Lad os tage tingene en ad gangen og se hvad du egentlig får med et Saxo Premium abonnement.

Ubegrænset lytning og læsning i app

Der er ikke nogen begrænsning på hvor mange bøger du enten kan lytte til eller læse, den eneste begrænsning er dine 24 timer i døgnet. Alle bogtitler kan findes i Saxo Premiums app som kan downloades til iOS og Android telefoner og tablets, med andre ord kan du altså have bøger med dig overalt og høre eller læse endnu flere af dem.

I et vist omfang kan du også lytte til eller læse et ubegrænset antal af bøger, det er i hvert fald sådan det kan føles når man kan vælge imellem 60.000 forskellige bogtitler og der hele tiden kommer flere til.

Rabat på fysiske bøger

Et abonnement på Saxo Premium er ikke bare endnu et abonnement på en bogtjeneste, det er også et abonnement der giver dig fordele når du handler almindelige bøger hos Saxo. Du får stort set rabat på alle fysiske bøger du køber hos Saxo og fri fragt på alle forsendelser. Det gælder også de helt nye titler som du også får rabat når du forudbestiller dem.

Abonnement til DK’s billigste pris

Abonnementet er Danmarks billigste! Altså det er Danmarks billigste bogtjeneste abonnement hvis du tager udgangspunkt i en bogtjeneste med så mange bøger i arkivet, som du som bruger bare kan streame løs af. Abonnementet koster nemlig kun 99 kr./md. hvor alle andre bogtjenester ligger over 100 kr. om måneden.

Skriv en kommentar