Se film på Playstation, Nintendo og xbox

Se film på din spillekonsol (Playstation, Nintendo og Xbox)

Måden hvorpå vi ser film og stederne det nu er mulig og se og streame film fra, har ændret sig med hastige skridt over de seneste år. Det er ikke bare på grund af streamingtjenester som Netflix og Viaplay, men også på grund af udviklingen af Smart-TV, smartphones og tablets, tilpasningen fra TV-udbydere, ny hardware som Chromecast og Apple TV, samt tilpasningen af de spillekonsoller vi har haft i vores hjem i mange år.

Det er altså nu næsten muligt at se film overalt på og med alle slags enheder, og i nogle tilfælde behøver du slet ikke have internet, så længe du har downloadet indholdet du ønsker at streame. I denne artikel får du svar på hvilke spillekonsoller du kan se film og serier på og via hvilke streamingtjenester det er muligt.

Se film på Playstation

I gamle dage kunne man bruge sin Playstation til at afspille DVD-film, men DVD-filmen er gået hen og blevet overflødig for de flest. Det er den især også hvis man har en Playstation 4 el. 5 hvor du nu kan streame film fra de forskellige streamingtjenester, leje el. købe dem digital.

I dag kan du på den nyeste Playstation 5 sidde og se den nyeste Spider-Man film og når den er kan du også spille Spider-Man, f.eks. det nyeste Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – det er fedt! Du skal dog være opmærksom på at PS5 findes i 2 udgiver, en der er udelukkende digital og en hvor der også er et diskdrev. Det er kun den med diskdrevet du også kan afspille DVD og Blu-Ray på.

Se film på Nintendo-konsol

Du kan også se film på din Nintendo konsol. Nintendo har to nyere konsoller:

  • Nintendo Wii
  • Nintendo Switch

Det er muligt at afspille og se film på Nintendo Wii, men ikke via DVD el. Blu-Ray og ej heller via streaming apps. Det er en mere omstændig proces, og derfor er det ikke så interessant at bruge tid på.

Du kan godt streame film på Nintendo Switch, men desværre er nogle streaming apps blevet fjernet fra deres app butik og udvalget er blevet begrænset, det er dog stadig muligt med udvalgte streamingtjenester.

Se film på Xbox

Xbox er ligesom Playstation på dette område, der er altså rig mulighed for at se film og serier herpå. Du kan finde diverse streamingtjenester som apps, herunder Netflix, Viaplay, Disney+ mf. og vælge direkte fra deres store arkiver af film og serier.

Det er også muligt at installere en app der gør det muligt at afspille fysiske DVD’er og Blu-Ray film, her skal du dog være opmærksom på at du har en Xbox hvor det kan lade sig gøre på, og ikke en All-Digital Edition.

Konklusionen her må være at hvis du skal bruge en konsol til at se film og serier via, så skal du nok vælge en Playstation. Den giver de bedste allround muligheder og er generelt den konsol der er rost mest gennem tiden.

Skriv en kommentar