Se NFL live på TV og streaming

Se NFL live online på TV og streaming

NFL sæsonen 17/18 er skudt i gang og hvis du er havnet i dette indlæg, så er det nok fordi du er interesseret i at vide hvordan du følger med live når sidste års mestre – New England Patriots – og de 15 andre hold hver uge spiller mod hinanden i verdens største sportsliga.

Sådan streamer du NFL live på nettet

Den bedste måde at gøre det på er hos Viaplay. Med et Viaplay Sport abonnement kan du se alle NFL-kampe live uanset hvor du er. Du kan streame NFL live på din PC via Viaplays hjemmeside, og via din tablet og smartphone ved at downloade Viaplays app.

Viaplay Sport abonnementet giver dig ikke bare adgang til NFL, men også et hav af andre sportsgrene, såsom Premier League fodbold, Superligaen, Formel 1 og meget mere. Et Sport abonnement koster 269 kr./md. og så kan du streame NFL kampe i bedste HD-kvalitet hver uge helt lovligt.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=4255&pid=9436&deeplink=https%3A//viaplay.dk/package_sport&sub=nfl-live”]Bestil Viaplay Sport[/button]

NFL på Viaplay

Der er også andre fordele ved at se NFL på Viaplay, fx er det helt lovligt, du kan se flere kampe på en gang og du får danske kommentatorer.

TV 3 Sports danske kommentatorer

Det er de samme danske kommentatorer som det har været siden TV 3 overtog rettighederne fra TV 2. Der er 4 kommentatorer der deles om tjansen.

  • Henrik Levysohn
  • Anders Rune
  • Anton Bodilsen
  • Tommy Kjærsgaard

Super Bowl LII – 2018

Super Bowl er den helt store finale i NFL, hvor sæsonens to bedste hold mødes i en kamp om mesterskabet. I år er det den 52. Super Bowl der spilles og vi kan kun håbe på et brag af en kamp.

I sidste års Super Bowl mødte Atlanta Falcons et af vores tiders mest vindende sportshold New England Patriots. Det så længe ud som om Atlanta Flacons ville løbe med sejren, men New England Patriots vandt på mirakuløs vis.

Super Bowl kan ligeledes ses live på Viaplay med et helt almindeligt Viaplay Sport abonnement til 269 kr.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=4255&pid=9436&deeplink=https%3A//viaplay.dk/package_sport&sub=nfl-live”]Se Super Bowl på Viaplay[/button]

Hvornår er det Super Bowl 2018?

Super Bowl 2018 bliver afholdt den 4. februar 2018.

Når Super Bowl nummer 52, eller med romertal LII, løber over skærmen kan vi kun håbe på en ligeså fremragende finale som sidste år. En ting er helt sikkert der kommer til at være fokus meget andet end bare kampen, det er nemlig også her at nogle af årets største og mest kontroversielle reklamer bliver vist.

NFL Draft 2018

Når NFL sæsonen er ovre, retter alle NFL-fans blikket mod draften som det næste. Det er her at alle de nye talenter bliver valgt af et af de 16 hold i ligaen. Som regel ved man på forhånd hvilke talenter forventes at blive draftet, og de fleste håber på at deres hold drafter den næste Peyton Manning eller Tom Brady.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=4255&pid=9436&deeplink=https%3A//viaplay.dk/package_sport&sub=nfl-live”]Se NFL Draft på Viaplay[/button]

Hvornår er der NFL Draft 2018?

Dette års NFL Draft bliver afholdt i april måned fra 26.-28.

I alt skal de 16 hold igennem 7 draft runder, hvor der skal foretages i alt 256 valg af nye spillere. Som udgangspunkt har alle hold 1 valg i hver runde, men grundet trades i tidligere sæsoner, i løbet af denne sæson eller på selve draft-night, kan nogle hold ende op med flere valg end andre.

Gratis NFL sportsdokumentarer

Viaplay er stedet at være bruger hvis man elsker amerikansk fodbold i Danmark. De viser ikke kun et hav af NFL kampe hver sæson, men har også et udvalg af NFL dokumentarer og spillefilm liggende på deres streamingtjeneste. Du kan se alle disse dokumentarer med et Viaplay Film og Serier abonnement, som du kan prøve helt gratis i 30 dage.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=4255&pid=9436&deeplink=&sub=nfl-live”]Prøv Viaplay gratis[/button]

Hard Knocks (serie)

Hard Knocks er en NFL dokumentarserie og er en af de mest populære sportsdokumentarer der bliver produceret. Dokumentaren handler om alle forberedelserne op til en NFL sæson, og i dokumentaren følger man et udvalgt NFL hold i flere afsnit.

Du kan se dokumentaren gratis ved at prøve Viaplay i 30 dage eller hvis du har et sportsabonnement hos Viaplay. Lige nu er der to sæsoner tilgængelige med alle afsnit.

NFL Super Bowl (serie)

I denne dokumentarserie kan du i hvert afsnit se de bedste og mest spektakulære klips fra alle de Super Bowls der har været gennem tiderne. Det er en fantastisk dokumentarserie at sidde og se som stor NFL fan, fordi man ser el. genser nogle af de største NFL øjeblikke gennem tiderne.

Du kan prøve Viaplay gratis i 30 dage, og få adgang til alle sportdokumentarer. Du kan også se dem med et Viaplay Sport abonnement. I alt består denne serie af 8 afsnit, svarende til et afsnit hver om de sidste 8 Super Bowls.

Road to the Super Bowl (film)

I denne film får du et kig bag kulisserne når sidste års finalister fra Atlanta Falcons og New England Patriots, forbereder sig til Super Bowl kampen. Vi kommer helt tæt på de største stjerner og hvilke faser de går igennem inden deres vigtigste kamp nogensinde.

Hele dokumentarfilmen kan ses med et abonnement på Viaplay Film og Serier, som du kan prøve gratis i 30 dage uden binding.

Road to the Playoffs (film)

I denne dokumentarfilm om NFL følger vi hvert enkelt hold i deres jagt på at nå playoffs, hvor der skal spilles om en plads i Super Bowl. Vi ser de bedste klip fra alle sæsonens kampe og kommer bag kulisserne hos nogle af holdende.

Hele dokumentarfilmen kan ses med et abonnement på Viaplay Film og Serier, som du kan prøve gratis i 30 dage uden binding.


Nu er du blevet lidt klogere på hvor du kan følge med i NFL, vi håber at denne artikel var nyttig for dig og at du vil vende tilbage til vores side for at læse lignende guides. Har du spørgsmål? så skriv dem i kommentarfeltet herunder.

Skriv en kommentar