Se SKAM i Danmark

Sådan ser du SKAM online i Danmark

Desværre har NRK været nødt til at lukke for adgangen til at se SKAM på deres hjemmeside, for alle der sidder på en IP-adresse der ikke er Norsk. Det findes der heldigvis en løsning på og den løsning vil vi give dig i dette indlæg, så du igen kan se SKAM på NRK’s hjemmeside.

Se SKAM på NRK med VPN service

Løsningen er at få en Norsk IP-adresse og det gør du ved at oprette dig som bruger hos en VPN service. Hvis du ikke er helt bekendt med begreberne VPN og IP-adresse, så får du lige en hurtig forklaring.

En IP-adresse er din digitale adresse. Det betyder at når du er på internettet, så sidder du på en online/digital adresse, som er forskellig alt efter hvor og hvis internet du er på.

VPN står for Virtual Private Network. Via en såkaldt VPN service kan du “snyde” internettet til at tro du sidder på en IP-adresse i et andet land, selvom du i virkeligheden ikke gør det. Det lyder lidt farligt, måske endda ulovligt, men det er det overhovedet ikke og der findes mange af disse services.

Sådan ser du SKAM i Danmark

Nu til den egentlige løsning på problemet. Du skal have oprettet dig hos en VPN service, vi anbefaler at du bruge Hidemyass.com, da vi selv har testet den og den fungere gnidningsfrit. Samtidig er den også anbefalet af store medier som Forbes, The Guardian og The Wallstreet Journal.

Du skal være opmærksom på at det koster et beløb hver måned at benytte en VPN service, men hvis du gerne vil SKAM lige når det kommer ud og lige du vil, så er det altså prisen du må betale. Hidemyass.com er en af de billigste VPN services og koster fra $6,55 til $11,52 om måneden.

Vi har lavet en videoguide i forbindelse med vores indlæg der viser hvordan du ser dansk TV i udlandet. Du kan bruge denne video til at komme i gang med Hidemyass.com VPN service.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://click.hmavpn.com/SH1R”]Opret en konto hos Hidemyass.com[/button]

Det eneste du skal gøre anderledes er det vi viser dig i slutningen af videoen, hvor du selvfølgelig i stedet skal skifte til en Norsk IP-adresse.

Når du har gjort som i videoen og skiftet til en Norks IP-adresse/VPN server, skal du bare gå til NRK’s hjemmeside og du vil så have adgang til alle afsnit af SKAM igen.

Hvis du har problemer med at få det hele til at fungere, så kan du bare stille spørgsmål i kommentarfeltet herunder, så vil jeg prøve at hjælpe dig så godt jeg kan.

Skriv en kommentar