The Young Pope gratis

Se The New Pope gratis på C More

C MORE er kendt for deres fantastiske udvalg af film og serier. Nu har de fået en ny anmelderrost serie i deres arkiv der hedder The Young Pope, hvor den prisvindende og Oscar-nomineret skuespiller Jude Law er i hovedrollen sammen med den Oscar-vindende skuespillerinde Diane Keaton. Serien er instrueret af den ligeledes Oscar-vindende instruktør Paolo Sorrentnino.

C MORE havde premiere på serien den 31.10.2016. Du kan lige nu prøve 14 dage gratis hos C MORE.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.cmore.dk/”]Prøv C MORE gratis[/button]

The New Pope handling

The Young Pope gratis

Serien The Young Pope handler om Lenny Belardo der noget overraskende bliver valgt som den første amerikanske pave i historien. Det skaber glæde for nogle og forargelse for andre i den katolske verden og snart har gnidninger mellem katolikkerne skabt masser af intriger og magtkampe i Vatikanet. Alt imens kæmper den unge Lenny med at finde sig tilpas i den magtfulde stilling han nu har fået og finde ud af hvem han egentlig er.

Det er en serie fyldt med drama og spænding, omhandlende paven og vatikanet der altid har været fyldt med mystik og skønhed og optrådt i massere af fortællinger. Om ikke andet gør de 2 prisvindende skuespillere Jude Law og Diane Keaton, og den Oscar-vindende instruktør serien yderst seværdig.

Skuespillerne

De to bærende roller i serien er Jude Law der har været Oscar nomineret 2 gange og vundet adskillelige priser og Diane Keaton der har vundet en Oscar samt mange andre priser. De har før haft bærende roller og biroller i store Hollywoodfilm.

Jude LawJude Law

Jude Law spiller hovedrollen Lenny Belardo der bliver valgt som den nye og første amerikanske pave nogensinde. Han har været nomineret for 2 Oscars, for hovedrollen i Cold Mountain og for sin birolle i filmen The Talented Mr. Ripley, begge nomineringer er tilbage fra 2004. Derudover har han været nomineret til 3 Golden Globes og 2 BAFTAs mm.

Hans mest kendte roller er fra de nye Sherlock Holmes film hvor han spiller Dr. Watson, samt hans rolle i Enemy at the Gates fra 2001 der handler slaget om Stalingrad. Her har han fået sin egen rolle i en serie, hvor han virkelig får vist sine fantastiske evner som skuespiller.

Diane KeatonDiane Keaton

Diane Keaton spiller rollen som Søster Mary der er en støttende person til Lenne Belardo i serien, der motivere ham og støtter op om ham som den retmssige pave. Hun har et imponerende CV med en Oscarstatuette tilbage fra 1978, hvor hun vandt for sin hovedrolle i Annie Hall, derudover har hun været nomineret 3 gange til Oscar. Hun har også vundet og været nomineret til en Golden Globe og BAFTA flere gange.

Hendes største og mest kendte rolle er fra Annie Hall filmen fra 1978. Derudover er hun meget kendt fra The Godfather trilogien, hvor hun spiller Michael Corleone’s, som er spillet af Al Pacino, kæreste og kone. Her viser hun at hun stadig er en fremragende skuespiller og har tilpasset sig gennem flere generationer af film og serier.

Skriv en kommentar