Se Viaplay i udlandet

Sådan ser du Viaplay i udlandet

Viaplay den mest populære streamingtjeneste i Norden, fordi de tilbyder et udvalg af film, serier, tv-programmer og sport i en samlet pakkeløsning. Men desværre kan vi ikke tage vores Viaplay abonnement med til udlandet og streame alle deres fantastiske programmer der.

Der findes heldigvis en løsning på dette problem, og helt præcist hvordan du gør vil jeg vise dig i denne artikel, som er en komplet guide til hvordan du ser Viaplay i udlandet.

Hvad skal du bruge for at se Viaplay i udlandet?

For at kunne streame Viaplay i udlandet, skal du bruge 4 meget simple ting:

 1. Internet – Du skal have adgang til internet i udlandet. Heldigvis har de fleste af os data i udlandet som en del af vores abonnement ellers kan du finde gratis Wi-Fi på en café/restaurant.
 2. Device – Når du er i udlandet skal du også have et device at streame fra, det giver sig selv. Tag din computer, tablet eller smartphone med hjemmefra, så er du sikret.
 3. Viaplay abonnement – Som næstsidste ting skal du selvfølgelig have et Viaplay abonnement ellers bliver det helt umuligt at få adgang til streamingtjenesten. Husk du kan prøve Viaplay gratis de første 14 dage.
 4. Dansk IP-adresse – Det sidste du skal bruge er en Dansk IP-adresse, og det er nok her du står af, men heldigvis for dig, er det det jeg vil vise dig hvordan du får i denne artikel.

Når du har sat kryds ved de første 3 ting, som jeg går ud fra at du selv ved hvordan du skaffer, kan du hoppe videre til næste afsnit hvor jeg viser dig hvordan du får en Dansk IP-adresse og streamer Viaplay i udlandet.

Er du i tvivl om hvordan du får internet i udlandet, hvilke enheder du kan bruge eller hvordan du får et Viaplay abonnement, så stil endelig spørgsmål i kommentarfeltet nederst på siden.

Dansk IP-adresse i udlandet med HMA! VPN

Hvordan får du så en dansk IP-adresse når du sidder i et helt andet land? Det får du ved hjælp af en såkaldt VPN service, der gør det muligt at skifte til en Dansk IP-adresse selvom du sidder i udlandet. VPN står for Virtual Private Network.

Der findes mange forskellige VPN services man kan benytte sig af, og mange af dem er gode. Vi vil dog anbefale prisvindende Hidemyass.com som flere medier har kåret til den bedste VPN service i verden. Derfor er denne guide også lavet med udgangspunkt i Hidemyass.com.

Guide: Sådan ser du Viaplay i udlandet!

Nu starter guiden, hvor jeg viser dig skridt for skridt hvordan du får en Dansk IP-adresse og ser Viaplay i udlandet. Guiden består af 3 simple skridt:

 1. Opret en konto hos Hidemyass.com (el. en anden VPN service)
 2. Installér HMA! (Hidemyass) på din enhed
 3. Skift til en Dansk IP-adresse med HMA!

OBS! Udseende og priser på billeder i guiden, kan variere fra hvordan det virkelig ser ud på Hidemyass.com og Viaplay.

Opret en konto hos Hidemyass.com

Det første du skal gøre er at gå til Hidemyass.com og oprette en konto.

Hidemyass.com bedste VPN service

Når du kommer ind på HMA!’s hjemmeside, vil du på forsiden se en “BUY NOW”-knap, som du skal klikke på. Alternativt kan du klikke på punktet “PRICE PLANS”i menuen, som tager dig til den samme side.

Nu skal du vælge et abonnement.

Hidemyass VPN service abonnementer

Der er 3 forskellige abonnementer hos Hidemyass, jo længere du binder dig jo billigere bliver dit abonnement. Hvis du skal på en kortere ferie så vælg “1 month plan”, hvis du skal på udlandsophold fx i forbindelse med studie så vælg “6 month plan” el. “12 month plan”.

Når du har fundet ud af hvilket abonnement der er for dig, så kan du ved at klikke på “BUY NOW” komme til betalingssiden.

Bestilling af Hidemyass VPN

Indtast dine betalingsoplysninger og du er i gang med Hidemyass.com VPN service.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://click.hmavpn.com/SH1P”]Se Viaplay i udlandet med HMA![/button]

Installér Hidemyass.com

Det er ikke nok bare at købe HMA! du skal efter du har lavet købet også downloade deres software/program til den enhed hvorfra du vil streame Viaplay film, sport eller serier i udlandet.

Efter betalingen er gennemført bliver du automatisk sendt videre til en side hvor du kan downloade deres service. Hver opmærksom på at der kan gå op til 5-10 min. før din betaling er verificeret, men ventetiden kan med fordel bruges på at installere HMA! på din computer, tablet eller smartphone.

Download HMA! applikation

Hvis ikke du bliver sendt automatisk videre til denne side og du vil streame fra din computer kan finde siden her og downloade programmet. Vil du streame fra din tablet el. smartphone kan du downloade deres app fra App Store eller Google Play Store.

Når du har downloadet Hidemyass software, skal du bruge det login som du har fået oprettet el. den licensnøgle du kan finde under dine kontoinformationer når du er logget ind på deres hjemmeside. Jeg vil anbefale at du bare bruger dit login, det er nemmest.

Skift til en Dansk IP-adresse

Nu er det blevet tid til at skifte til en dansk IP-adresse ved at logge ind i deres app eller software til computeren.

Billede 1: Vælg hvordan du vil logge ind. Med brugernavn og kode eller med licensnøgle.

Billede 2: Indtast dine oplysninger, afhænger af hvilken login mulighed du valgte.

Billede 3: Når jeg logger ind første gang kommer et skærmbillede hvor man bare skal klikke “Forstået”.

Billede 4: Nu skal du gå ind under punktet “Placeringstilstand” og klikke “Vælg en placering”.

Hidemyass applikation login

Billede 5: Der kommer nu en lang liste over alle de lande HMA! har en VPN i. Du skal selvfølgelig vælge Danmark, da det er dansk Netflix vi gerne vil se i udlandet.

Billede 6: Du kan bruge søgefeltet til at søge efter “denmark” og klikke på resultatet.

Billede 7: Bekræft at det er Danmark du vil skifte VPN til ved at klikke “Opret forbindelse nu”. Der går et øjeblik før forbindelse er oprettet.

Billede 8: Nu kan du se at forbindelsen til Danmark står som “Tilsluttet” og du kan med et enkelt klik slå forbindelse fra igen eller skifte forbindelse til et andet land.

Hidemyass applikation dansk VPN forbindelse

Når der er oprettet forbindelse kan du nu streame alt indhold fra Viaplay præcis som du plejer. Login på Viaplay i din browser el. i deres app og stream løs af film, serier, sport og tv-programmer.

Log ind på Viaplay i udlandet

Du skal gøre som du plejer når du vil logge ind på Viaplay fra udlandet. Det vigtigste er at du har aktiveret HMA! via deres applikation, så det ser ud som om du befinder dig i Danmark.

Hvis du logger ind på Viaplay i udlandet uden at have HMA! aktiveret, vil du blive stoppet allerede når du prøver at logge ind, som du kan se på skærmbilledet herunder hvor der opstår en “teknisk fejl”:

Viaplay teknisk fejl login

Nu når du har brugt HMA! til at skifte til et Dansk IP-adresse, vil du ikke få den fejlmeddelelse. Du vil kunne logge ind som du plejer og afspille en hvilken som helst film, serie, tv-program eller live sportsbegivenhed.

Viaplay virker i udlandet

Jeg håber denne guide har været meget hjælpsom og at du nu kan se Viaplay fra hele verden, hvad end du skal på ferie eller et længere udlandsophold.

2 kommentarer til “Sådan ser du Viaplay i udlandet”

 1. Hej bliver man automatisk afmeldt efter feks 12 mdr abn. eller trækker hidemyass selv igen??

  Svar
  • Hej Bettina,

   Tak for dit spørgsmål.

   Hvis du køber et abonnement i 12 måneder, så kan du gå ind og afmelde abonnement med det samme og så fortsætter det ikke efter de 12 måneder.

   Mvh Lasse

   Svar

Skriv en kommentar