SF Kids Play gratis

SF Kids Play gratis – Streamingtjeneste for børn

SF Kids Play er en streamingtjeneste før børn, som er udgivet af Svensk Filmindustri. Streamingtjenesten har kun indhold for børn og du kan finde et hav af de mest populære børnefilm og børneserier gennem tiden.

Prøv SF Kids Play gratis i 30 dage

Ligesom du kan med andre streamingtjenester, kan du også prøve SF Kids Play helt gratis og uden binding i den første periode på 30 dage. Du eller rettere dine børn, får adgang til alle film og serier i den gratis prøveperiode.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=705032&media_id=18908&sub=gratis-sf-kids”]Prøv SF Kids Play gratis[/button]

Efter prøveperiodens udløb kan du vælge at fortsætte abonnementet til 49 kr./md. hvis dine børn er vilde med tjenesten. Husk prøveperioden er uden binding, så du er ikke tvunget til at fortsætte dit abonnement efter den gratis periode, så skal du blot huske at opsige abonnementet inden prøveperiodens udløb.

Film og serier for børn

På SF Kids Play finder du hundredevis af film og serier kun for børn. Det gode vil at have denne fokuseret streamingtjeneste er at du er sikker på dine børn ikke ser noget upassende indhold ved et tilfælde, da hele udvalget er målrette børn.

Udvalg af børnefilm

Nu lidt mere om selve udvalget af børnefilm hos SF Kids Play. Du kan faktisk finde en del gode børnefilm på tjenesten, både ældre titler som man kender fra man selv var barn og nyere titler som er populære blandt børn lige nu.

Eksempelvis kan du se gamle børnefilm som Pippi Langstrømpe og Brødrende Løvehjerte m.m. Det er klassiske Astrid Lindgren film der aldrig går af mode og historien vil altid være spændende for børn.

Du kan også finde nyere film til dine børn, som Alpha & Omega, Grøffeldyret og Junglebanden. Måske er det fremmed titler for dig, men det er blandt nogle af de mest populære børnefilm i dag.

Udvalg af børneserier

Det er ikke filmudvalget der er mest imponerende på SF Kids Play, det er serieudvalget der er det. Der er næsten et uendeligt antal af serietimer hos SF Kids Play og der kommer fortsat nye serier til.

Igen er der gamle titler, som har været populære i mange år, som fx Emil fra Lønneberg, Alle vi børn i Bullerby og Alfons Åberg. Det er rigtig gode serier, der falder direkte ind i alle børn hjerter.

Blandt de nyere serier er der Brandmand Sam, Byggemand Bob og Babar og Badous eventyr. Det er alt sammen animeret serier af nyere kvalitet, med mange flotte farver og sjove figurer, som med det samme vil fange dit barns opmærksomhed.

Astrid Lindgrens filmatiserede historier

Astrid Lindgren er en svensk børnebogsforfatter og en af de mest kendte der findes i Norden. Mange af hendes historier er blevet filmatiseret enten som spillefilm eller serier og nogle er animeret, mens andre er lavet i levende live.

På SF Kids Play kan du se alle de Astrid Lindgren historier der er blevet filmatiseret gennem årerne. Det gælder bl.a. Karlson på taget, Pippi Langstrømpe, Emil fra Lønneberg, Ronja Røverdatter osv.

SF Kids Play på iPhone, Android og PC

Vil du gerne have at dine børn skal have mulighed for at se film og serier på en tablet eller telefon, så kan du også helt roligt benytte SF Kids Play. Der er nemlig udviklet apps til alle iOS enheder og android enheder, så dine børn kan streame direkte fra alle tablets og smartphones.

Det er den bedste streamingtjeneste for børn og du kan prøve den gratis i 30 dage og fortsætte abonnementet til 49 kr. om måneden, hvilket er et af de billigste abonnementer for en streamingtjeneste.

Har du nogle problemer med at komme i gang med SF Kids eller bare generelle spørgsmål til streamingtjenesten, så er du velkommen til at smide en kommentar herunder 🙂

Skriv en kommentar