Sigurd fortæller danmarkshistorie lydbog

“Sigurd fortæller danmarkshistorie” gratis som lyd- og e-bog

I “Sigurd fortæller danmarkshistorie” tager Sigurd Barrett både børn og voksne med ud på tidsrejse igennem 128.000 danmarkshistorie fyldt med illustrationer af Jeanette Brandt. I bogen kommer vi omkring istiden, Grauballemanden, vikingerne, 2. verdenskrig og andre vigtige begivenheder i Danmarks historie.

Du kan finde “Sigurd fortæller danmarkshistorie” som lyd- og e-bog hos Mofibo. Mofibo koster 129 kr. om måneden, men du kan prøve det gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”]. Så kan du vurdere om det er noget for dig (der er ingen bindinger).

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-sigurdfortaller”]Hør/læs bogen gratis nu[/button]

Om bogen

Sigurd foræller danmarkshistorie

I bogen starter vi ud i istiden, hvor vi møder neandertalerne, som menes at være de første mennesker til at betræde den danske jord. Herefter går det over stok og sten. Da vi stifter bekendtskab med Egtvedpigen, Grauballemanden, vikingerne, konger, dronninger, landsforrædere, helt, 1864, 2. verdenskrig og meget mere.

Alt sammen bliver fortalt i et letforståeligt sprog, så børnene kan følge med. Dette er dannelsesrejse for de mindste. Men pas på; selvom du er voksen, så lærer du sikkert også en hel del ved at læse dette op for de mindste.

I bogen er der masser af farverige billeder og tegninger lavet af Jeanette Brandt. Bogen findes både som e-bog samt lydbog hos Mofibo. Du kan prøve Mofibo gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”] via nedenstående knap.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-sigurdfortaller”]Hør/læs bogen gratis nu[/button]

Dette er alt i alt en rigtig god bog, hvis du vil introducere dit barn for danmarkshistorien. Sigurd er rigtig dygtig til at fortælle historien på en sjov og godmodig måde, som nok skal vække interessen for vores historie hos de fleste børn.

Skriv en kommentar