SKAM manuskript lydbog

SKAM manuskript på lydbog

SKAM tog alle med storm da den norske tv-serie begyndte at rulle over de danske TV-skærme. Nu er serien her som lydbog og det er ikke en hvilken som helst lydbog, det er det originale råmanuskript til alle 4 sæsoner af selvsamme TV-serie produceret af NRK.

Gratis SKAM lydbog

Du kan høre alle råmanuskripterne gratis på Mofibo, som du kan prøve gratis i 14 dage uden binding hvor alle manuskripter fra SKAM er tilgængelige som lydbog. Du får i samme periode gratis adgang til alle andre bogtitler som e-bog og lydbog i Mofibos bibliotek.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-skamlydbog”]Hør gratis[/button]

Du kan læse lidt mere om hvert enkelt SKAM lydbog herunder og hvad de handler om, hvis ikke du allerede ved det fra TV-serien af.

Skam lydbog manuskript sæson 1SKAM manuskript sæson 1 – Eva

Den første sæson af Skam handler om pigen Eva. Alt i sæsonen er set fra hendes synspunkt af og sådan er det selvfølgelig og i manuskript lydbogen. Man følger Eva i hendes kreds af veninder det første år på gymnasiet, hvor hun også har en kæreste der hedder Jonas, som har været skyld i et opbrud med hendes tidligere bedste veninde. Det betyder at hun faktisk er blevet frosset udenfor og nu står overfor at skal finde en ny veninde gruppe, som ender med at blive en sjov sammensætning af vidt forskellige piger.

Skam lydbog manuskript sæson 2SKAM manuskript sæson 2 – Noora

I anden sæsons manuskript har man mødt alle personerne der bliver omdrejningspunktet for resten af serien. Det helt store hype omkring serien var blandt andet at man ikke vidste hvem der ville blive hovedpersonen i de efterfølgende sæsoner, kombineret med man ikke vidste hvornår den udkom. Det ved vi nu og i anden sæson er det altså Noora der er hovedpersonen. Hun er ny på skolen og en del af klikken som blev dannet i første sæson. I første sæson var der meget mystik omkring hende, men alle blev forelskede i hende. En del af mystikken omkring hende bliver løftet i denne manuskript lydbog hvor hun også udvikler et forhold til William.

Skam lydbog manuskript sæson 3SKAM manuskript sæson 3 – Isak

I den tredje sæson skal vi hilse på og følge Isak, som er flyttet ind i samme bofællesskab som Noora bor i. Isak kæmper en indre kamp med en hemmelighed som kun han kender til. Han er homoseksuel og den eneste i vennegruppen og han ved ikke hvordan han skal tackle det for det bliver svære og svære da piger begynder at vise interesse for ham, men han har i virkeligheden ingen interesse i dem. I sæsonen møder han en fyr han bliver forelsket i, men det viser sig han er noget lidt andet end han giver sig ud for at være og det gør kun situationen mere besværlig for Isak.

Skam lydbog manuskript sæson 4SKAM manuskript sæson 4 – Sana

Sana har igennem alle de tidligere sæsoner været meget karismatisk og vist sit hårde ydre, ved at svare meget direkte og kontant tilbage både blandt hendes veninder og på tilnærmende fyre og piger. Hun er dog trofast og skal nok være der hvis man har brug for hende. Sæsonen handler om hendes udfordringer i forhold til religion og det almindelige Norske ungdomsliv, hvordan hun tackler det og hvilke indre problemer hun i virkeligheden har. Det er det sidste manuskript af SKAM og du kan høre det hele gratis som lydbog hos Mofibo.

Det er noget helt andet at høre Skam manuskripterne på lydbog end at se serien, men som die-hard SKAM-fan er det bare noget der skal gøres. Del gerne din mening om SKAM manuskripterne i kommentarfeltet herunder, så andre der ønsker at høre dem kan få et indtryk af hvad den generelle mening om manuskripterne som lydbog er.

Skriv en kommentar