Skammerens datter gratis på lydbog

af | Lydbøger | 0 Kommentarer

Skammerens datter er en af de største danske fantasy successer i nyere tid. Bag bogserien der består af 4 bøger står forfatteren Lene Kaaberbøl der også har skrevet andre børne- og ungdomsbøger med stor succes. Skammerens datter er blevet så populær at den er blevet filmatiseret, og den anden bog er lige udkommet som film.

Hør Skammerens datter gratis som lydbog

Alle 4 bøger er tilgængelige på streamingtjenesten Mofibo som lydbøger. Det betyder du kan komme nemt igennem alle fire bøger ved at lytte til dem i toget eller bilen på vej til og fra arbejde, som hygge i weekenden eller på dine motionsture i dagligdagen.

Du kan komme gratis i gang med at høre lydbøgerne ved at oprette en gratis bruge på Mofibo og prøve tjenesten gratis i 14 dage uden binding. Samtidig får du altså også mulighed for at lytte og læse alle andre titler der findes på Mofibo. Efterfølgende kan du vælger at fortsætte dit abonnement til bare 129 kr. om måneden.

Hør lydbogen gratis nu

Skammerens datter bøgernes rækkefølge

Der er skrevet 4 bøger af Lene Kaaberbøl i denne serie fra år 2000-2003. De 4 bøger skal helst læses i en bestemt rækkefølge for at give mening, ligesom så meget andet her i livet. Rækkefølgen på de fire bøger og hvad de handler om kan du se og læse mere om herunder.

Skammerens datter bog 1Skammerens datter – bog 1

Den første bog i serien hedder “Skammerens datter” og det er også grunden til at man kalder serien for dette. Skammerens datter er en fantasy bogserie med mange fantasivæsner og uforklarlige ting. Skammerens datter er en pige der havner i en ufrivillig situation hvor hun skal være helten, men egentlig slet ikke har lyst til det. Det er dog hendes skæbne når hun er skammerens datter og har de øjne, som ingen almindelige mennesker tør se ind i. Denne bog er blevet filmatiseret.

Hør lydbogen gratis nu

Skammertegnet - Skammerens datter bog ?Skammertegnet – bog 2

I anden bog af serien, der har fået navnet Skammertegnet, udvikler handlingen sig mere dramatisk. Familien er nødt til at flygte fra deres hjem, men det er svært at slippe ud af kløerne på de onde kumpaner og lederen Drakan. Hele familien er snart involveret i kampen Dina (skammerens datter) og Davin (hende bror) kommer ud for større farer end de nogen sinde har været før. Denne bog er også blevet filmatiseret og køre i biograferne i starten af 2019.

Hør lydbogen gratis nu

Slangens gave - Skammerens datter bog 3Slangens gave – bog 3

Den tredje bog i rækken hedder Slangens gave. I denne bog får Dina og familien besøg af en mystisk mand, som nærmest dukker op ud af det blå. Ingen ved rigtig hvem han er til at starte med, men det viser sig at være Dinas far som moren er meget bange for, og de flygter derfor over stok og sten. Dinas far er sortemester og det kan derfor være svært at skjule sig for ham, hvis ikke næsten umuligt. Denne bog er endnu ikke filmatiseret, men det forventes også at denne på et tidspunkt udkommer som film.

Hør lydbogen gratis nu

Skammerkrigen - Skammerens datter bog 4Skammerkrigen – bog 4

I afslutningen og den sidste bog i serien – Skammerkrigen – skal Drakan og hans dragehær knækkes hvis verden igen skal blive til et fredeligt sted. Der er stor uenighed om planen der skal bruges for at stoppe ham, og det er ikke blot et sværd der kan hjælpe til at sætte en stopper for ondskaben i verdenen. Der er lagt op til en super spændende afslutning på en af de bedste danske fantasi-serier i nyere tid. Denne bog er naturligvis heller ikke filmatiseret endnu, men det forventes at ske indenfor en kortere årrække.

Hør lydbogen gratis nu

Jonathan Lindahl
Hej. Mit navn er Jonathan Lindahl, og jeg er stor fan af streamingtjenester. Især diverse serier kan jeg nemt bruge en aften på. Har du spørgsmål, så skriv endelig en kommentar nede i kommentarfeltet eller send mig en mail. Så skal jeg svare på den hurtigst muligt 🙂

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *