Smaragdsliberen gratis lydbog og e-bog

Smaragdsliberen gratis som lydbog og e-bog

Den seneste roman fra Anne-Cathrine Riebnitzsky hedder “Smaragdsliberen” og det er en poetisk og livsbekræftende historie om livets skrøbelighed. Romanen udkom i slutningen af 2018 og er blevet vel modtaget af mange medier, anmeldere og ikke mindst læserne.

Anne-Cathrine Riebnitzsky har tidligere udgivet en roman hun har fået stor stor ros for, nemlig Forbandede yngel. Den udgivelse vandt hun De Gyldne Laurbær for i 2014 og ofte bliver modtageren af denne titel også kaldt årets forfatter.

“Smaragdsliberen” gratis på lydbog og e-bog

SmaragdsliberenPå Mofibo kan du helt gratis oprette en bruger og få en gratis prøveperiode på 14 dage. Det betyder at du ved at gøre dette både kan høre lydbogsudgaven og læse e-bogsudgaven af Smaragdsliberen gratis. Der er absolut ingen binding på prøveperioden og du får adgang til alle bøger i Mofibos bibliotek.

Du kan ligeledes finde hendes tidlige bog “Forbandede yngel” på Mofibo både som lydbog og e-bog. Den kan bestemt også være et læs/lyt værd eftersom den har vundet årets mest eftertragtede bogpris i 2014.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-smaragdsliberen”]Find bogen gratis hos Mofibo[/button]

Handlingen i bogen af Anne-Cathrine Riebnitzsky

Som nævnt i starten af denne artikel er det en meget poetisk fortælling om livets tilværelse og hvor skrøbelig den egentlig er. Men her får du lidt mere om den konkrete handling i bogen.

Far Pierre og datter Zara lever to meget forskellige liv. Pierre er smaragdsliber, som er et stille og roligt statisk job og Zara rejser hele verdenen rundt som kunsthistoriker. En dag falder Pierre om med hjertestop, men genopstår og intet er som før, men han fortsætte alligevel sin vanlige gang i livet. På mission for at optegne gamle hulemalerier bliver Zara kidnappet på grænsen til Georgien og Azerbajdsjan, mellem islam og kristendom. Begge har de oplevelser tæt på døden og er nu tvunget til at se skønheden i livet.

Forfatteren er født og opvokset på Fyn og så er hun uddannet fra forfatterskolen i København. derudover er hun uddannet sprogofficer, foredragsholder og har vundet Danmarks fornemmeste bogpris De Gyldne Laurbær.

Skriv en kommentar