Smartwatch til børn

Smartwatch til børn

Smartwatch er det seneste teknologiske påfund der skal være med til at gøre vores hverdag endnu lettere. Et smartwatch til børn findes også og det har både en lang række praktiske funktioner for både børn og forældre, men også sjove funktioner kun for børnene. Vi har kigget nærmere på et smartwatch til børn.

Kurio Smartwatch til børn

Kurio er et mærke der har specialiseret sig i at udvikle den teknologi alle os voksne bruger, bare til børn. Det har de gjort ved at lave den bedste tablet til børn og nu dette smartwatch lavet til børn.

Kurio Smartwatch har et hav af funktioner, man kan bl.a. optage video og tage billeder med det, spille spil i de mange apps og meget mere. Derudover er der indbygget højtaler, mikrofon og bluetooth. Vi kigger nærmere på alle funktionerne længere nede i artiklen, hvor en af de vigtigste er forældrenes mulighed for at lægge vigtige oplysninger ind på smartwatchet.

Kurio Smartwatch til børn fås i to forskellige farver, blå og lyserød. Uret passer til børn i alderen 6-15 år.

[column size=one_half position=first ]

Kurio smartwatch til børn blå

Pris: 679,95 kr.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=13786&bannerid=9399&htmlurl=http://www.gucca.dk/kurio-smart-watch-til-boern-blaa-p362858″]Køb hos Gucca[/button]

[/column][column size=one_half position=last ]

Kurio smartwatch til børn pink

Pris: 695 kr.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=13786&bannerid=25156&htmlurl=http://www.wupti.com/produkter/mobil,-gps-og-foto/sport-og-outdoor/aktivitetstrackere/kurio-smart-watch-pink”]Køb hos Wupti[/button]

[/column]

Apps

På Kurio Smartwatch er der en masse forudinstallerede apps og spil, der gør uret til en leg for børn. Men der er også praktiske apps der kan være nyttige både for forældre og barn. Herunder ser vi nærmere på de forskellige standard apps der er installeret på uret.

Stemmeforvrænger

I uret til børn er en indbygget stemmeforvrænger, der kan lave om på ting som man indtaler til uret. Det er en funktion man som barn kan få mange sjove timer ud af og der er mange forskellige måder man kan forvrænge stemmen på.

Musik

Den indbyggede højttaler gør det muligt at afspille musik direkte fra det smarte ur til børn. Der er 128 MB hukommelse indbygget i uret med mulighed for at indsætte SD-kort for endnu mere hukommelse, så man kan have meget musik på uret.

Beskeder

Emojis, tekstbeskeder og stemmebeskeder er blevet en stor del af måden vi kommunikere på især børn bruger det meget. Derfor er det også muligt at sende beskeder med dette smartwatch via Bluetooth og de beskeder kan indholde Emojis, tekstbeskeder og stemmebeskeder.

Emergency app

Den smarteste funktion uret til børn har for forældre er dog Emergency app’en. I den kan forældre indtaste vigtige informationer om deres barn, fx blodtype, info om allergier og kontaktinformation til forældrene eller andre pårørende. På den måde sikre man at man altid kan blive kontaktet som forældre, hvis der sker ens barn noget.

Spil apps

Der er også et par spil apps installeret som standard på dette smartwatch til børn. Nogle af spillene er Tic Tac Toe som på dansk hedder kryds og bolle og Motion Maze som går ud på at bevæge sig rundt i en labyrint. Der er også andre spil og nogle af dem kan man som gang være 2 spillere i.

Andre apps

Der er også en række andre standard apps heriblandt alarm, kalender, aktivitetsmåler og fotoredigering. Dette smartwatch til børn kan meget af det samme som et klassisk smartwatch, det er bare specielt designet til børn og med visse begrænsninger.

Funktioner

Smarturet til børn har flere funktioner som blandt andet gør brugen af det sjovere og er med til at understøtte de apps der er installeret i forvejen.

Bluetooth

Der er bluetooth i smarturet, hvilket går det muligt  at sende ting til og fra uret til andre enheder med aktiveret bluetooth. I dette tilfælde bruges det til at sende tekstbeskeder, talebeskeder og emojis.

Højttaler

Den indbyggede højttaler gør at man kan afspille musik fra smartwatchet og alle vennerne kan høre med. Der er plads til at have mange musiknumre liggende og et SD-kort kan give endnu mere plads.

Kamera

Der er et indbygget kamera i uret der gør det muligt at tage billeder og optage video. Kameraet er 0,3 megapixel, hvilket ikke er meget, men det kan skabe meget sjov for et barn. Med fotoredigeringsværktøjet kan barnet også lave sjove ændringer på billederne og videoerne.

Mikrofon

Mikrofonen kan bruges til at optage stemmer og få stemmeforvrængeren til ændre hvordan den lyder. Den kan også bruges til at optage talebeskeder og sende dem videre via bluetooth.

Specifikationer

Her kan du se de vigtigste specifikationer for uret og hvad der medfølger.

 • Skærmstørrelse 1,54″
 • Skærmopløsning 240 x 240 pixel
 • LCD touch skærm
 • 0,3 megapixel kamera
 • 128 MB intern hukommelse
 • SD-kortslot
 • Micro USB-port til opladning og overførsler
 • Indbygget vibration, bevægelsescensor, højttaler og mikrofon

2 kommentarer til “Smartwatch til børn”

 1. Hej Maria 🙂

  Tak for dit spørgsmål.

  Nej, det kan det desværre ikke.
  Det skal være et android wear smartwatch for at kunne bruge dette program.

  Skriv endelig, hvis du skulle have andre spørgsmål 🙂

  Svar

Skriv en kommentar