Sofie Linde – Fårking Gravid gratis som e-bog

af | Uncategorized | 0 Kommentarer

Den populære TV-vært Sofie Linde, som nok er mest kendt for hendes værtsrolle i talentprogrammet X-faktor der nu er rykket over på TV 2, er for nylig blevet mor til en lille pige. Men for hende, som for mange andre kvinder også, er graviditeten altså ikke bare liv og glade dage.

Netop graviditeten og alt hvad der følger med, skriver hun om i sin nye bog Fårking Gravid. Det er en slags dagbog hun har ført igennem hele sin graviditet. Den er sjov, provokerende og ærlig, og så kan man virkelig mærke at det er Sofie Linde der skriver til en. Kom i gang med e-bogen gratis med et klik på knappen herunder.

Læs bogen gratis her

Skal man kunne lide at være gravid?

Der er det helt store spørgsmål Sofie Linde stiller sig selv og dog i bogen. Forventning er ofte at man skal glæde sig og hygge sig i den dejlige ventetid man går i møde, men virkeligheden er langt fra så skøn og hyggelig som alle går og gør den til, at være gravid er fårking hårdt, og Sofie Linde hader det i hvert fald på rigtig mange punkter.

I hendes bog kommer du helt tæt på, når Sofie Linde fortæller og deler billeder fra sin graviditet, der både pinlige og hysterisk morsomme. Er du eller har du selv været gravid vil du kunne genkende mange af situationerne. Har du endnu ikke haft “fornøjelsen” af at være gravid, så vil du grine højt af bogen indtil du kommer dertil en dag selv.

Andre graviditetsbøger

Der er et hav af andre gode graviditetsbøger du kan kaste dig ud i at læse, nogle mere seriøse og fakta orienterede og nogle ligesom denne af Sofie Linde der er underholdene, sjov og yderst relaterbar. Skal jeg nævne et par andre gode graviditetsbøger, så kunne det være:

  • Politikens graviditetsbog
  • 40 uger inden
  • Gravid og fit

Du kan få mange flere gode forslag til graviditetsbøger her og læse om dem jeg lige har nævnt herover. Du kan samme sted se hvor du kan købe eller streame dem henne.

Lasse Kjær Hauerberg
Hej. Jeg hedder Lasse og er grundlægger af Streamingnews.dk, og jeg er den ultimative streaming guru. Er der noget du ikke ved om streaming, så garantere jeg at jeg kan hjælpe dig. Hvis ikke du kan finde svaret her på siden, så skal du bare smide en mail til mig 🙂

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *