Den populære TV-vært Sofie Linde, som nok er mest kendt for hendes værtsrolle i talentprogrammet X-faktor der nu er rykket over på TV 2, er for nylig blevet mor til en lille pige. Men for hende, som for mange andre kvinder også, er graviditeten altså ikke bare liv og glade dage.

Netop graviditeten og alt hvad der følger med, skriver hun om i sin nye bog Fårking Gravid. Det er en slags dagbog hun har ført igennem hele sin graviditet. Den er sjov, provokerende og ærlig, og så kan man virkelig mærke at det er Sofie Linde der skriver til en. Kom i gang med e-bogen gratis med et klik på knappen herunder.

Læs bogen gratis her

Skal man kunne lide at være gravid?

Der er det helt store spørgsmål Sofie Linde stiller sig selv og dog i bogen. Forventning er ofte at man skal glæde sig og hygge sig i den dejlige ventetid man går i møde, men virkeligheden er langt fra så skøn og hyggelig som alle går og gør den til, at være gravid er fårking hårdt, og Sofie Linde hader det i hvert fald på rigtig mange punkter.

I hendes bog kommer du helt tæt på, når Sofie Linde fortæller og deler billeder fra sin graviditet, der både pinlige og hysterisk morsomme. Er du eller har du selv været gravid vil du kunne genkende mange af situationerne. Har du endnu ikke haft “fornøjelsen” af at være gravid, så vil du grine højt af bogen indtil du kommer dertil en dag selv.