Storytel bliver til Mofibo

Storytel bliver til Mofibo

Storytel bliver nu til Mofibo i Danmark. De to tjenester har i mange år nu været ejet af samme virksomhed, nemlig Storytel, og det har derfor været ventet at der ville komme en fusion på et tidspunkt. Det skete så 1. april 2019 hvor Storytel blev til Mofibo.

Det var ikke nødvendigvis den forventning vi havde her på Streamingnews.dk, da Storytel er et noget større brand intenationalt. Men grundet Mofibos stærke brand i Danmark har Storytel altså valgt at gå videre med Mofibos brand i Danmark.

Hvad betyder det for dig?

Det betyder faktisk ikke det store for hverken eksisterende brugere eller nye brugere af Mofibo og Storytel. Nu vil alle brugere blive samlet under 1 tag, stadig kunne nyde godt med lydbøger, e-bøger og podcasts til samme pris og vælge mellem de samme 3 forskellige abonnementstyper som Storytel tilbød.

Det du skal være opmærksom er at du skal downloade en ny app i din app store, men du burde kunne bruge samme login ellers vil Mofibo og Storytel have oplyst dig om andet.

Interfacet ændre sig også til det man kender fra Storytel. Det vil for nogle Mofibo brugere måske være et irritationsmoment, men jeg garanterer at du på sigt vil blive glad for det, da det er langt bedre og mere up to date end Mofibos var.

Ny gratis prøveperiode på Mofibo

Vil du gerne være sikker på at det fortsat er det nye Mofibo du skal bruge, så kan du prøve det helt gratis i 14 dage, ligesom vi kender det fra det gamle Mofibo og Storytel. Prøveperioden er uden binding og du kan høre alle lydbøger og læse alle e-bøger i tjenesten.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/storytel-til-mofibo”]Prøv det nye Mofibo gratis[/button]

Skriv en kommentar