Stream storytel offline

Guide: Sådan streamer du Storytel offline på ferien

Opdatering: Mofibo har overtaget Storytel. Så du kan ikke længere bruge Storytel i Danmark. Mofibo har dog også en offline funktion ligesom Storytel.
Kan du godt lide at kunne lytte til en god lydbog på ferien/udlandet (eller et andet sted, hvor du ikke har internetforbindelse), så er det faktisk muligt med tjenesten Storytel.

Med Storytel kan du nemlig downloade deres lydbøger offline, så du kan lytte til dem helt uden nogen internetforbindelse via dine mobile enhed. Og i denne guide vil jeg netop vise dig, hvordan du gør det.

Har du ikke allerede en Storytel bruger, så bare rolig. For du kan prøve det helt gratis i 14 dage. Der er ingen bindinger eller lignende. Så du kan altid opsige dit abonnement, hvis ikke det er noget for dig.
Gem lydbogen offline

Du kan herunder se en videoguide til, hvordan du downloader en lydbog til offline brug:

Ellers kan du herunder læse, hvordan du gør:

Det første du skal gøre er at downloade lydbogen ned på din mobile enhed, så du kan høre den offline. Det gør du således:

Trin 1: Start med at gå ind på Storytels app på dine mobile enhed. Har du ikke deres app, skal du derfor starte med at downloade den og logge ind med din bruger.

Storytel app

Trin 2: Gå derefter ind på den lydbog, som du gerne vil kunne høre offline. Her trykker du på den knap, som er markeret på nedenstående billede.

Download offline

Trin 3: Der vil der så dukke et pop-up vindue frem, hvor du trykker på Download til offline. Hvorefter downloading vil begynde. Kommer der en advarsel op, trykker ud bare på Ja.

Lydbog offline

Nu er det bare med at vente indtil den er færdig med at downloade lydbogen ned på din mobile enhed.

Lyt til lydbogen offline

Når downloading er færdig, vil du nu kunne lytte til lydbogen helt uden internetforbindelse. Det gør du ved at gå ind på den givne lydbog og trykke på Lyt til bogen. Så burde lydbogen starte.

Lyd til lydbogen

Er du i tvivl om, hvilken bog du skal tage med på din ferie? Så se her vores samling af de 15 bedste lydbøger på Storytel ifølge os.

Skulle du opleve problemer eller have nogle spørgsmål, så skriv endelig nede i kommentarfeltet. Så vil jeg hjælpe dig, så hurtigt jeg kan.

8