Streaming af TV-kanaler

Streaming af TV-kanaler

Flow-TV er efterhånden ved at blive overtaget af streamingtjenester, og selv de klassiske TV-kanaler kan du streames udenom en TV-pakke, som vi ellers har kendt det i mange år. Her kan du blive klogere på hvordan du streamer TV-kanaler og hvad det kræver.

Streaming af TV-kanaler er lidt anderledes end on-demand streaming, da det er live streaming. Det er ikke sikkert at programmet

Hvad betyder det at streame TV?

At streame TV-kanaler betyder at du ser TV-kanalen via en internetforbindelse og ikke ikke via det klassiske TV-stik. Det er hvad end du gør det på dit Smart-TV, via Apple TV, en Chromecast el. på din computer, når du gør det via internettet så streamer du TV.

Hvad kræver det at streame TV?

Når du skal streame TV kræver det en god internetforbindelse og dermed en god leverandør at bredbånd. Typisk ser vi TV-kanaler i dag i forbindelse med live events og der er ikke noget mere irriterende end en afbrudt forbindelse midt i en fodboldkamp, hvorfor bredbåndforbindelsen bare skal være i top.

Der findes mange udbydere af bredbånd til forskellige priser og med forskellig service, men hastigheden af dit bredbånd afhænger typisk af hvilke forbindelser der er installeret i dit område. Du kan få hjælp til at finde den hurtigste bredbåndsforbindelse her.

Hvad kan jeg se uden en TV-pakke?

Før i tiden havde du meget begrænset adgang til TV-kanaler hvis ikke du gad betale for en TV-pakke, men idag er det heldigvis anderledes og uden en TV-pakke kan du se stort set alle TV-kanaler, alle TV-programmer og alle live events du ønsker at se.

Det hele afhænger selvfølgelig af hvilke streaming services du køber dig adgang til, men i princippet kan du se alt uden en TV-pakke.

Hvor kan jeg streame TV?

Du kan streame TV mange steder. De fleste TV-udbydere tilbyder også online streaming af TV-kanaler og mange streamingtjenester giver dig også adgang til de kanaler de råder over, så du kan streame dem når du vil.

Liste over TV-udbyder med streaming:

  • YouSee
  • Boxer

Liste over streamingtjenester med TV-kanaler:

  • TV2 Play
  • DR TV
  • Discovery+
  • Viaplay
  • YouTV

Kan man streame alle TV-kanaler?

Ja det kan du godt. Har du en TV-pakke afhænger udvalget at TV-kanaler i den pakke af hvilke kanaler du kan streame. Har du en streamingtjenester afhænger udvalget af kanaler, af hvilket abonnement du har og hvilke kanaler streamingtjenesten stiller til rådighed.

Vil ud have adgang til at streame alle danske kanaler, så skal du have en TV-pakke hos en udbyder af dette. Kan du nøjes med enkelte kanaler, så kan det klart anbefales at købe et streaming abonnement hos Viaplay, TV 2 Play el. Discovery+ der giver adgang til tjenestens egne kanaler.

Hvad koster det at streame TV?

Det kan koste alt fra 49 kr. om måneden for en enkelt kanal til flere hundrede kroner om måneden med flere kanaler.

Hos TV 2 Play kan du f.eks. købe adgang til streaming af én TV-kanal for 49 kroner om måneden, men de sælger også kun deres egne kanaler.

Hos YouSee kan du få adgang til samtlige danske kanaler og online streaming af dem, men det kræver også at du har en TV-pakke, som ganske vidst koster flere hundrede kroner om måneden.

Skriv en kommentar