Prøv Strive Sport gratis i 7 dage

af | Sport | 0 Kommentarer

Strive Sport er den seneste streamingtjeneste på banen. Her kan du helt eksklusivt få adgang til alle fodboldkampene fra Serie A og La Liga. Du kan herunder læse mere om Strive Sport, og hvordan du kan prøve det gratis i 7 dage.

Strive Sport gratis i 7 dage

Et abonnement hos Strive Sport koster normalt 79 kr. om måneden. Men du kan helt eksklusivt prøve Strive Sport gratis i 7 dage. Der er ingen bindinger. Dvs. abonnementet forsætter automatisk til en betalende abonnement efter prøveperioden ved mindre, at du opsiger abonnementet i løbet af prøveperioden.

Prøv Strive Sport gratis i 7 dage

Sportsbegivenheder på Strive Sport

Før i tiden kunne du godt se Serie A og La Liga via Viaplays sportpakke. Det kan du dog ikke længere. Grunden til det er, at IMG (som står bag Strive Sport) har købt rettighederne til alle kampene fra Serie og La Lige. Dvs. vil du f.eks. gerne se El Clásico, så kan du kun se den kamp via Strive Sport.

Med Strive Sport kan du se:

  • Alle Serie A kampene live (engelske kommentatorer)
  • Alle La Liga kampene live (engelske kommentatorer)
  • Højdepunkter og fuldlængdes optagelser fra samtlige kampe
  • Ugentlige fodboldshow
  • Historiske kampe og andet arkivindhold

Desuden har de en app til både iOS og Android enheder, så du også kan se kampene via din smartphone. Derudover kan du også få kampene op på dit tv via Chromecast eller Apple TV (eller et almindeligt HDMI-stik).

Abonnementet koster som sagt 79 kr. om måneden. Men du kan prøve det fuldstændig gratis i 7 dage. På den måde kan du nemt vurdere, om det er noget for dig.

Prøv Strive Sport gratis i 7 dage

Jonathan Lindahl
Hej. Mit navn er Jonathan Lindahl, og jeg er stor fan af streamingtjenester. Især diverse serier kan jeg nemt bruge en aften på. Har du spørgsmål, så skriv endelig en kommentar nede i kommentarfeltet eller send mig en mail. Så skal jeg svare på den hurtigst muligt 🙂

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *