Apple Music studierabat

Studierabat på Apple Music til halv pris

Apple Music er vokset til at blive en af de bedste musiktjenester på markedet, i hvert fald ifølge os. De har et stort udvalg af musiknumre (mere end 30 millioner) og en masse lækre funktioner der gør den bedre end de andre musiktjenester. Derfor anbefaler vi at det er den musiktjeneste du bruger.

Apple Music Studierabat

Som studerende kan du få en god studierabat på Apple Music musiktjenesten. Det er ikke noget så mange af de andre musiktjenester tilbyder og det er bare endnu en god grund til at vælge Apple Music som studerende. Studierabatten er på hel 50%, så du får månedsabonnementet til halv pris. Inden du køber et abonnement på Apple Music anbefaler vi at du prøver tjenesten gratis i 3 måneder først.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://geo.itunes.apple.com/dk/music?mt=1&app=music&at=10lJD3″]Prøv Apple Music gratis i 3 måneder[/button]

Studirabatten er som sagt på 50% hvilket vil sige at du får et abonnement på Apple Music til 49 kr./md. i stedet for de normale 99 kr./md. Der er ingen begrænsninger på studieabonnementet, det giver adgang til alle de samme sange og funktioner som det normale abonnement gør.

Sådan får du studierabat

For at få studierabat på dit Apple Music abonnement skal du være studerende. Man kan altså ikke snyde sig til abonnementet, da alle der opretter et studieabonnement bliver tjekket om de rent faktisk er studerende af UNiDAYS. Er du ikke registreret som studerende vil du derfor ikke kunne få abonnementet til halv pris.

Når du opretter et studiemedlemsskab er der flere måder at gøre det på. Nedenfor kan du vælge hvilke måde du vil tilmelde dig studiemedlemsskabet på og se en trin-for-trin guide.

 • Tilmeld via smartphone el. tablet (kun iOS og Android)
 • Tilmeld via PC el. Mac

Tilmeld dig via iOS eller Andriod smartphone og tablets

Denne guide er til dig der gerne vil oprette en studieabonnement til Apple Music via din smartphone eller tablet. Har du en iPhone eller iPad er ‘Musik’ app’en allerede instaleret. Har du en Android telefon eller tablet skal du gå til Google Play og downloade ‘Apple Music’-app’en

 1. Åben app’en ‘Musik’ på din smartphone eller tablet.
 2. Er du allerede tilmeldt Apple Music skal du trykke på ‘Til dig’ i bunden af skærmen og ændre dit abonnement til Universitetsstuderende. Har du tidligere været tilmeldt vil der komme en besked op hvor der i bunden er en knap du skal trykke på, der står ‘Vælg dit abonnement’.
 3. Uanset hvilke af ovenstående scenarier du står i skal du nu vælge abonnementet ‘Universitetsstuderende’ til 49 kr./md. og trykke ‘Bekræft berettigelse’.
 4. Der vil nu automatisk åbnes et nyt browser vindue. Her er der 2 felter du skal udfylde, det ene med din emailadresse (personlig el. uddannelse) og det andet skal du søge efter din uddannelse. Tryk derefter ‘Fortsæt’.
 5. Du vil nu blive bedt om at bekræfte at du er studerende ved at logge ind på din uddannelses portal. Du bliver sendt videre til en side med et link til portalen du skal logge ind på.
 6. Når du er logget ind vil du se en meddelelse der siger “Vil du åbne denne side i ‘Musik’?”, tryk på ‘Åbn’ for at færdiggøre tilmeldingsprocessen i ‘Musik’-app’en.
 7. Hvis det er første gang du tilmelder dig Apple Music vil der stå ‘Få tre måneder gratis’, hvis du allerede har brugt de 3 måneder vil der stå ‘Begynd medlemsskab for studerende’. Tryk på den knap du møder og indtast dit Apple ID. Er der ikke tilknyttet noget kreditkort til dit Apple ID, vil du blive bedt om at gøre dette. Får du 3 måneder gratis, bliver der ikke trukket nogle penge fra dit kort før den 4. måned påbegyndes.
 8. Accepter vilkår hvis du bliver bedt om det og derefter kan du frit lytte til hele udvalget af musik.

Tilmeld dig via PC el. Mac

Denne guide er til dig der gerne vil oprette et studieabonnement til Apple Music via din PC eller Mac. Du skal have iTunes installeret på din PC for at kunne bestille et abonnement til Apple Music, på Mac er iTunes forudinstalleret.

 1. Åben iTunes.
 2. Vælg ‘Musik’ oppe i venstre hjørne af iTunes og klik derefter på ‘Til dig’ øverst i skærmbilledet.
 3. Har du tidligere haft et abonnement på Apple Music eller er det første gang du opretter dig, skal du klikke på knappen ‘Få tre måneder gratis’. Hvis du har et aktivt medlemsskab skal du bare ændre det.
 4. Uanset hvad vil der nu åbne et nyt vindue hvori du kan vælge et medlemskab, her skal du vælge ‘Universitetsstuderende’ og klikke ‘Bekræft berettigelse’.
 5. Der vil nu automatisk åbnes et nyt browser vindue. Her er der 2 felter du skal udfylde, det ene med din emailadresse (personlig el. uddannelse) og det andet skal du søge efter din uddannelse. Tryk derefter ‘Fortsæt’.
 6. Du vil nu blive bedt om at bekræfte at du er studerende ved at logge ind på din uddannelses portal. Du bliver sendt videre til en side med et link til portalen du skal logge ind på.
 7. Når du er logget ind og bekræftet bliver du sendt tilbage til iTunes for at færdiggøre tilmeldingsprocessen.
 8. Hvis det er første gang du tilmelder dig Apple Music vil der stå ‘Få tre måneder gratis’, hvis du allerede har brugt de 3 måneder vil der stå ‘Begynd medlemsskab for studerende’. Tryk på den knap du møder og indtast dit Apple ID (har du ikke et skal du oprette et). Er der ikke tilknyttet noget kreditkort til dit Apple ID, vil du blive bedt om at gøre dette. Får du 3 måneder gratis, bliver der ikke trukket nogle penge fra dit kort før den 4. måned påbegyndes.
 9. Accepter vilkår hvis du bliver bedt om det og derefter kan du frit lytte til hele udvalget af musik.

Overfør playlister

Har du før Apple Music haft en anden musiktjenester, måske Spotify, så kan du hurtigt og nemt overfører alle dine playlister og sange til Apple Music uden at noget går tabt. Det har vi lavet en guide til hvordan man gør og det tager ikke meget mere end 5 minutter.

Skriv en kommentar