Ternet Ninja lydbog og e-bog

Ternet Ninja lydbog og e-bog gratis

Terkel i Knibe var en kæmpe succes da filmen i sin tid kom på de danske lærreder, og det var den ikke mindst fordi den ramte alle aldergrupper lige i hjertet. I 2016 udgav Anders Matthesen sin første børnebog, som på mange måder mindre om Terkel i Knibe.
Historien er en helt anden, men målgruppen er den samme og det er det hårde sprog og den fantastiske humor også. Ternet Ninja er en bog for ungdommen med masser af humor for de voksne også. Du kan passende kaste dig ud i lydbogen el. e-bogen indtil filmen har præmiere.

Du kan prøve bogen helt gratis hos Mofibo i en begrænset periode. Der er ingen binding efter prøveperioden og du får adgang til at læse e-bogen eller høre lydbogen “Ternet Ninja”, samt 60.000+ andre lydbøger og e-bøger.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-ternetninja”]Find bogen gratis hos Mofibo[/button]
Hvad handler Ternet Ninja om?

Ternet NinjaTernet Ninja er en bog om en 13-årig dreng der har alle de problemer, spørgsmål og udfordringer en 13-årig dreng nu har. Drengen hedder Aske og i midten af starten af hans teenageliv møder han en usædvanlig ninja syet i ternet stof på en legetøjsfabrik i Thailand. Den ternede ninja kæmper altid for retfærdighed, da han har rødder helt tilbage til det japanske samurai samfund.

En tosset fortælling med masser af humor der tager fat i en masse samfundsrelevant stof, præcis som Anders “Anden” Matthesen altid gør i sine stand-up comedy shows. Kunne du lide Terkel i Knibe kan du også lide denne bog.

Anmeldelser af bogen

Bogen er ikke bare en bog Ander Matthesen har udgivet fordi han kan. Det er en bog med høj kvalitet og masser af gode pointer. Det er langt de fleste anmeldere af bogen da også helt enige i, og de store medier har anmeldt bogen som følger:

Ekstra Bladet – 5 stjerner
Politiken – 4 stjerner
Berlingske – 4 stjerner
JyllandPosten – 4 stjerner
Lokalavisen Frederiksberg – 5 stjerner

Som allerede nævnt kan du altså høre bogen som lydbog eller læse den som e-bog helt gratis på Mofibo, som er Nordens største streamingtjeneste for bøger.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-ternetninja”]Find bogen gratis hos Mofibo[/button]

Hvem er Anders “Anden” Matthesen?

Forfatteren bag bogen er Ander Matthesen. Han er bedre kendt under navnet “Anden”, og mest af alt nok kendt for sine comedy shows, hvis man da kan kalde dem det. De har nemlig altid et meget nutidigt, samfundsrelevant og debaterende indhold.

Men det er ikke det eneste Anders Matthesen er kendt for, han har nemlig også stået bag en Dansk filmhistories mest succesfulde animationsfilm – Terkel i Knibe. Alle, børn, unge, voksne var fuldstændig solgt af den skarpe tone, grove humor og de karismatiske figurer der var med i Terkel i Knibe.

Hans seneste påfund udenfor comedy-scenen er Ternet Ninja, som er en børnebog for unge i teenageårerne. Den er nu også blevet filmatiseret og har præmiere sidst i 2018, og alle forventer en ny Terkel i Knibe, der kan give os lige så mange gode udtryk vi kan bringe med ind i vores hverdag.

5