Hunger Games lydbog og e-bog gratis

The Hunger Games på lydbog og e-bog gratis

Hunger Games-trilogien er en amerikansk science fiction-serie skrevet af Suzanne Collins. Vi følger Katniss Everdeen, der er udvalgt til at deltage i det årlige dødsspil på direkte tv. Samtidig er et oprør under opsejling i de 12 distrikter, hvorfra 24 deltagere udvælges til dødsspillet (The Hunger Game), mod den undertrykkende hovedstad Capitol.

Hunger Games-bøgerne har solgt mere end 65 millioner eksemplarer i USA alene, og trilogien er oversat til 51 forskellige sprog. Hunger Games-serien blev første gang filmatiseret i 2012 med Jennifer Lawrence i hovedrollen som Katniss Everden. Filmene blev en kæmpe succes og har siden fået tre efterfølgere.

Nu fås Hunger Games-triologien også som lydbøger på dansk og e-bøger hos Mofibo. Du kan prøve tjenesten gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”]. Prøveperioden er ikke bindende, så du kan opsige dit abonnement, hvis du ikke ønsker at betale. 

The Hunger Games 1 – Dødsspillet

Hunger Games dødsspillet bogI ruinerne af det gamle Nordamerika ligger nu landet Panem, som består af 12 distrikter. Hvert år tvinger magthaverne i Panem hvert distrikt til at udvælge en pige og en dreng, der skal deltage i dødsspillet, som er en årlig kamp om liv og død på direkte tv. Den 16-årige Kattnis med kaldenavnet Kattua bor sammen med sin mor og lillesøster i det fattigste af alle distrikterne. Da Kattuas lillesøster bliver udvalgt til at deltage i dødsspillet, står Kattua frivilligt frem og tager sin lillesøsters plads. Dette betragtes af mange som Kattuas dødsdom, men med hendes barske baggrund som drivkraft er Kattua klar til at kæmpe for sit liv i dødsspillet.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-hungergames”]Find bogen gratis hos Mofibo[/button]

The Hunger Games 2 – Løbeild

Hunger Games løbeild bogKattua har overlevet dødsspillet og burde være lykkelig og lettet, nu da hun er vendt hjem til sin familie og venner. Men Kattuas medsoner fra Distrikt 12, Peeta, har vendt hende ryggen, og intet er som før. Rundt omkring i landet ulmer et oprør mod magthaverne i hovedstaden Capitol. De samme magthavere mener, at Kattua er skyld i uroen, og nu vil de have hævn over hende. Da det næste dødsspil skal begynde, får Kattua den grufulde nyhed, at hun igen er blevet udvalgt. Samtidig udspiller et personligt drama sig mellem Kattua og Peeta, der ender med at skulle repræsentere Distrik 12 sammen i dødsspillet. Ifølge reglerne kan kun én af dem komme levende derfra.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-hungergames”]Find bogen gratis hos Mofibo[/button]

The Hunger Games 3 – Oprør

Hunger Games oprør bogDen tredje bog i The Hunger Games-trilogien giver en nervepirrende afslutning på fortællingen om Kattua og hendes kamp for overlevelse i dødsspillet. Kattua har overkommet de hidtidige udfordringer, på trods af at hendes hjem ligger i ruiner. Nu viser det sig, at Kattuas overlevelse i dødspillet var planlagt. Oprørerne vil bruge hende som symbol på revolutionen, for nu skal Capitol væltes, og Panems befolkning vil have sin endegyldige hævn over magthaverne. Et muligt oprør vil komme til at koste Kattua store personlige tab, og spørgsmålet er, om det overhovedet kan lade sig gøre at vælte præsident Snow.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-hungergames”]Find bogen gratis hos Mofibo[/button]

Hos Mofibo får du adgang til den populære Hunger Games-trilogi som lyd- og e-bøger på dansk. God fornøjelse med læsningen!

Skriv en kommentar