The Real Housewives of Beverly Hills gratis uden reklamer

Sådan ser du The Real Housewives of Beverly Hills gratis uden reklamer

Er du vild med Kyle, Vanderpump, Lisa, Erika, Dorit og de andre medvirkende “husmødre” fra Beverly Hills, så har jeg en god nyhed til dig. For du kan nemlig se alle afsnittene fra de 8 første sæsoner uden reklamer (endda helt gratis).  Lad mig vise dig hvordan.

Se The Real Housewives of Beverly Hills gratis hos hayu

For 49 kr. om måneden kan du se alle afsnittene af The Real Housewives of Beverly Hills hos hayu. Du kan dog prøve det helt gratis i en periode. Der er ingen bindinger. Så du er ikke forpligtet til at forsætte abonnementer efter den gratis prøveperiode.

Udover The Real Housewives of Beverly Hills, kan du også streame alle de andre The Real Housewives programmer (f.eks. The Real Housewives of AtlantaThe Real Housewives of Miami m.fl.) samt mange andre programmer (f.eks. Keeping Up With the Kardashians m.fl.).

Du skal dog være opmærksom på, at der endnu ikke er danske undertekster til deres programmer. Du kan dog se programmerne med engelske undertekster.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1127490&media_id=18908&sub=housewives-beverly”]Se The Real Housewives of Beverly Hills gratis på hayu[/button]

The Real Housewives of Beverly Hills

The Real Housewives of Beverly Hills er et amerikansk reality-program, hvor vi følger nogle rige kvinder, som bor i Los Angeles, Californien.

The Real Housewives of Beverly Hills

I serien følger vi bl.a.

Kyle Richards: Kyle Richards er en amerikansk skuespiller, som bl.a. har været med i adskillige film som barn. Hun har været med i The Real Housewives of Beverly Hills siden første sæson. Hun har været gift to gange, men bor nu med sin mand og børn i Bel Air, Los Angeles.

Lisa Vanderpump: Lisa Vanderpump er en britisk restauratør, forfatter og skuespiller. Ligesom Kyle har hun været med i serien lige fra første sæson. Lisa bor i dag sammen med sin mand og deres to børn i Beverly Hills.

Erika Girardi (også kendt som Erika Jayne): Erika er en amerikansk sanger og sangskriver. Hun står bl.a. bag sangen “Roller Coaster”, som har ligger på toppen US Billboard Dance Club Chart. Hun har siden 1991 været gift med Thomas Girardi, som hun også er gift med i dag.

Lisa Rinna: Lisa Rinna er en amerikansk skuespiller, som har været med fast siden sæson 5 (og som gæst i sæson 4). Hun har siden 1997 været gift med Harry Hamlin, som hun har to døtre sammen med.

Kim Richards: Kim er en amerikansk børneskuespiller, og er bl.a. søster til også medvirkende Kyle Richards. Kim Richards er med fast i sæson 1-5 samt som gæst i sæson 6. Hun har været gift flere gange og har børn sine tidligere mænd.

Prøv det gratis og se alle afsnittene lige med det samme. Husk at du ikke er forpligtet til at forsætte abonnementet. Så finder du ud af, at det ikke er noget for dig, så kan du altid opsige dit abonnement på et senere tidspunkt.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1127490&media_id=18908&sub=housewives-beverly”]Se The Real Housewives of Beverly Hills gratis på hayu[/button]

Skriv en kommentar