trådløs apple carplay

Trådløs Apple CarPlay – Bedste AI box adapter til CarPlay

Apple CarPlay har været med til at ændre måden hvorpå man kan bruge sin bil som bilist. Det gør det muligt at bruge mange af telefonens funktioner direkte i bilen, da man ved at forbinde sin iPhone med Apple CarPlay kan se apps og funktioner tilgængelige via sin smartphone – direkte på bilens lille skærm. Det betyder at det er muligt at håndtere alt fra opkald, beskeder og medieafspilning, såsom musik streaming direkte via bilens skærm.

Mange bruger Apple CarPlay dagligt, hver gang de sætter sig ind i bilen. Udfordringen for mange bilister er imidlertid at standard løsningen kræver at man tilkobler sin telefon via et USB-kabel, men hvad nu hvis du kunne undgå dette? Det kan du faktisk, da man kan få en såkalt AI Box der gør det muligt at etablere forbindelsen trådløst og automatisk, hver gang du sætter dig ind i din bil.

Herunder kan du finde de bedste trådløse adaptere til Apple CarPlay, også kendt som AI bokse.

Oversigt over de 5 bedste adaptere til trådløs Apple CarPlay

Der findes forskellige udgaver af de såkaldte AI bokse der gør det muligt at koble din smartphone til Apple CarPlay trådløst hver gang du stiger ind i din bil. Herunder kan de læse om de forskellige udgaver, hvor der er nogle billige udgaver og nogle Premium udgaver.

CarTVbox – Trådløs AI Box

Den Danske virksomhed E-Com Vision står bag dette produkt du kan købe direkte på CarTVbox.dk til en favorabel pris der ligger på niveau med de andre adaptere til trådløs Apple CarPlay og med gratis fragt. Du kan bruge CarTVbox til at streame direkte fra f.eks. Youtube el. Netflix på bilens medieskærm, se bare eksemplet på billedet herunder.

Det er et yderst populært produkt blandt kunderne, og der er mere end 10.000 solgte AI bokse fra CarTVbox, samt mere end 200+ positive anmeldelser.

Alt du skal gøre er at opsætte AI boksen første gang og derfra vil din smartphone automatisk blive tilkoblet Apple CarPlay trådløst hver gang du sætter dig ind i bilen. Den er umiddelbart kompatibel med alle bilmærker der har Apple CarPlay og er den AI box med klart flest funktioner på markedet.

Boksen tilsluttes med et kabel og forbliver forbundet via kablet i stedet for din smartphone. Forskellen er selvfølgelig at du kan efterlade din AI box da du ikke skal bruge den andre steder, men kan tage din telefon med ud af bilen uden at skulle bekymre dig om tilslutning af den næste gang du kører en tur.

Fordele:

 • God pris
 • Se Netflix, Youtube og andre populære streamingtjenester på bilens skærm
 • Installation af apps via Google Play Store
 • Trådløs Apple CarPlay og Android Auto

Ulemper:

 • Ikke mulighed for SIM-kort
 • Kun et design

CarTVbox Premium+ – Tråsløs Apple CarPlay adapter

CarTVbox tilbyder også en Premium+ model af deres trådløse adapter til Apple CarPlay. Den helt store forskel på Premium+ udgaven og den originale udgave, er at du i denne model kan indsætte et SIM-kort direkte i AI boksen og derfor ikke behøver at dele internettet fra din telefon, for at streame fra Netflix, TV 2 Play, DR TV, Max eller andre streamingtjenester AI boxen giver adgang til.

Med denne AI box er det altså endnu nemmere at komme igang med at bruge de mange funktioner du normalt bruger på din telefon, bare på din medieskærm. Du skal selvfølglig købe et ekstra SIM-kort for at kunne få fuld glæde af netop denne AI box, men det er nemt at bestille via dit mobilselskabs hjemmesider, og koster sjældent meget mere end du i forvejen betaler.

Opsætningen er super nem og klares på får minutter, hvorefter du kan efterlade din AI box i bilen og altid blive koblet på Apple CarPlay lige når du sætte dig ind i bilen og tænder for den. Når du forlader bilen skal du blot efterlade din trådløse Apple CarPlay adapter, så er du oppe at køre hurtigt igen næste gang du skal på farten.

Fordele:

 • Mulighed for at indsætte SIM-kort
 • Se Netflix, Youtube og andre populære streamingtjenester på bilens skærm
 • Installation af apps via Google Play Store
 • Trådløs Apple CarPlay og Android Auto

Ulemper:

 • Kun et design/farve

Carlinkit – Adapter til trådløs Apple CarPlay

Carlinkit 4.0 CPC200-CP2A er en trådløs CarPlay- og Android Auto-adapter, der er tilgængelig på MyTrendyPhone.dk. Denne adapter giver dig mulighed for at opgradere din bilradio eller infotainmentsystem til trådløs CarPlay- og Android Auto-funktionalitet. Tilslutningen til din iPhone eller Android-telefon sker via Bluetooth eller Wi-Fi, hvilket eliminerer behovet for kabler og ledninger. Med en hurtig og problemfri installation kan du nyde de mange fordele ved trådløs CarPlay og Android Auto i din bil på ingen tid.

Denne adapter åbner dørene til en verden af muligheder i din bil. Med trådløs CarPlay og Android Auto får du nem adgang til en række funktioner og apps direkte fra bilens display. Du kan bruge populære navigationsapps som Google Maps eller Apple Maps, afspille musik fra din foretrukne streamingtjeneste, foretage og modtage håndfri opkald, sende og modtage beskeder og meget mere – alt sammen uden at skulle tage din telefon frem. Det giver dig mulighed for at opretholde fokus på vejen og samtidig nyde bekvemmeligheden ved CarPlay og Android Auto.

Udover den trådløse funktionalitet og de mange anvendelsesmuligheder har Carlinkit 4.0 CPC200-CP2A også andre bemærkelsesværdige funktioner. Adapteren er kompatibel med en bred vifte af bilmærker og modeller, hvilket sikrer, at den kan integreres problemfrit med din eksisterende bilradio eller infotainmentsystem. Den understøtter også stemmestyring, så du kan betjene forskellige funktioner ved hjælp af stemmekommandoer og holde hænderne på rattet og øjnene på vejen. Med en pålidelig og stabil trådløs forbindelse kan du nyde en problemfri og intuitiv brugeroplevelse, uanset om du bruger CarPlay eller Android Auto.

Fordele:

 • Tilslutning via Wi-Fi el. Bluetooth
 • God pris
 • Populært produkt

Ulemper:

 • Fås kun i mørkeblå
 • Brugere oplever udfald i forbindelsen
 • Ikke mulighed for SIM-kort

Soundmate MK4 – Trådløs Apple CarPlay adapter

Den trådløse Apple CarPlay-adapter MK4, der tilbydes af Soundstore XL, er en fantastisk enhed, der giver dig mulighed for at tilslutte din iPhone trådløst til din bilens underholdningssystem. Med denne adapter behøver du ikke længere at beskæftige dig med irriterende kabler og ledninger, da den skaber en trådløs forbindelse mellem din iPhone og bilens display. Tilslutningsprocessen er utrolig nem og intuitiv. Du skal blot parre din iPhone med adapteren via Bluetooth, og så er du klar til at bruge trådløs Apple CarPlay i din bil.

Denne adapter åbner en verden af muligheder, når det kommer til at bruge Apple CarPlay i din bil. Med trådløs Apple CarPlay kan du nemt og sikkert tilgå en bred vifte af funktioner og apps direkte fra bilens display. Du kan bruge Apple Maps til navigation, få adgang til din musikbibliotek og streamingtjenester som Spotify og Apple Music, besvare opkald håndfrit, sende og modtage beskeder og meget mere – alt sammen uden at skulle tage din telefon frem. Det giver dig mulighed for at holde fokus på vejen og samtidig nyde de bekvemmeligheder, som Apple CarPlay tilbyder.

Udover den nemme tilslutning og de mange anvendelsesmuligheder har den trådløse Apple CarPlay-adapter MK4 også nogle bemærkelsesværdige funktioner. Den er kompatibel med en bred vifte af biler og underholdningssystemer, hvilket gør den fleksibel og anvendelig for mange bilister. Adapteren understøtter også stemmestyring via Siri, så du kan betjene forskellige funktioner ved blot at bruge din stemme. Den har en stabil trådløs forbindelse, der sikrer pålidelig og hurtig dataoverførsel mellem din iPhone og bilens display. Med denne adapter kan du virkelig få mest muligt ud af din iPhone og skabe en mere sømløs og bekvem køreoplevelse.

Fordele:

 • Super flot design
 • USB-A og USB-C kompatibel
 • Stemmestyring via Siri

Ulemper:

 • Virker ikke med Android Auto
 • Ikke mulighed for SIM-kort

Mini adapter til trådløs Apple CarPlay (USB-C el. USB-A)

Den trådløse Apple CarPlay-adapter til USB-A og USB-C, tilgængelig på iHero Shop, er en praktisk enhed, der giver dig mulighed for at opgradere din eksisterende bilradio eller infotainmentsystem til trådløs Apple CarPlay-funktionalitet. Med denne adapter kan du nemt og bekvemt tilslutte din iPhone til din bils display uden behov for kabler eller ledninger. Denne adapter understøtter både USB-A- og USB-C-forbindelser, hvilket gør den alsidig og kompatibel med forskellige bilmodeller og enheder. Tilslutningen er hurtig og ukompliceret, så du kan nyde alle fordelene ved trådløs Apple CarPlay i din bil på ingen tid.

Med denne adapter kan du udnytte Apple CarPlay-funktionerne fuldt ud i din bil. Apple CarPlay giver dig mulighed for at få adgang til og styre forskellige apps og funktioner på din iPhone direkte fra bilens display. Du kan nemt bruge navigation via Apple Maps el. Google Maps, lytte til din yndlingsmusik fra Apple Music eller andre streamingtjenester, foretage håndfri opkald og sende og modtage beskeder, alt sammen mens du holder dine hænder på rattet og øjnene på vejen. Den trådløse forbindelse mellem din iPhone og adapteren sikrer en stabil og pålidelig forbindelse, så du kan nyde en problemfri og intuitiv brugeroplevelse.

Udover den nemme tilslutning og den omfattende funktionalitet har denne trådløse Apple CarPlay-adapter også nogle ekstra bemærkelsesværdige funktioner. Den understøtter stemmestyring via Siri, hvilket giver dig mulighed for at betjene forskellige funktioner og få adgang til oplysninger ved blot at bruge din stemme. Adapteren er designet til at være kompakt og transportabel, så du nemt kan tage den med dig og bruge den i forskellige køretøjer. Desuden er den kompatibel med både USB-A- og USB-C-porte, hvilket gør den alsidig og egnet til forskellige typer bilradioer og infotainmentsystemer.

Fordele:

 • Meget kompakt adapter
 • Til både USB-C og USB-A stik

Ulemper:

 • Fungerer kun med Apple CarPlay
 • Ikke mulighed for SIM-kort

Kan man få trådløs Apple CarPlay?

Ja, du kan sagtens få trådløs Apple CarPlay, men desværre er det langt fra standard i de størstedelen af biler med indbygget Apple CarPlay. Derfor skal du have et adapter der gør at du kan bruge Apple CarPlay trådløst.

Enkelte helt nye biler tilbyder muligheden for trådløs Apple CarPlay, men de færreste har denne mulighed indbygget. Derfor skal du købe en AI Box der gør det muligt at bruge Apple CarPlay trådløst, og automatisk tilslutter din smartphone hver du sætter dig ind i bilen. Hvilke adaptere der findes kan du få et overblik over øverst i artiklen her.

Hvordan virker trådløs Apple CarPlay?

Trådløs Apple CarPlay virker ikke meget anderledes end den måde du normalt kender Apple CarPlay på, faktisk gør det kun nemmere at bruge Apple CarPlay.

Det første du skal gøre er at købe en AI box der fungerer som et trådløst adapter mellem bilens Carplay system og din telefon. Det kræver en engangsopsætning, hvorefter AI boxen automatisk vil sørge for at du bliver koblet på når du sætter dig ind i bilen næste gang, og dermed ikke behøver at tilslutte din telefon via et kabel.

En AI box gør det ikke bare muligt at koble din telefon trådløst til din bil, men tilføjer også en lang række nye funktioner i form af at du kan bruge mange flere apps via din bils medieskærm. Du kan blandt andet begynde at streame via Spotify, Youtube, Netflix og meget mere.

Kan man bruge Apple CarPlay uden ledning?

Ja, du kan godt bruge Apple CarPlay uden ledning, men det kræver at du køber en AI box og kobler til bilens play-system, hvorefter du vil kunne koble din smartphone til systemet trådløst via AI boxen.

Skriv en kommentar