Se TV 2 Play i udlandet

Sådan ser du TV 2 Play i udlandet

TV 2 Play er Danmarks største streamingtjeneste. De fleste af os holder så meget af den, fordi der er meget dansk indhold og vi kan se alle TV 2’s kanaler live med et abonnement på tjenesten.

Desværre kan vi ikke se alt indholdet i udlandet, og det kan være irriterende når man gerne vil se et live sportsevent eller det nyeste afsnit af Badehotellet. Dette problem kan heldigvis løses ganske simpelt med en VPN service og her vil jeg vise dig hvordan du gør.

Det skal du bruge for at se TV 2 Play i udlandet

Det er nogle simple ting du skal have for at kunne se TV 2 Play i udlandet, men du kan ikke undvære de 4 ting du skal bruge:

  1. Internet: Du kan ikke undvære internettet når du skal streame, så sørg for at have data på din telefon eller find en god café eller restaurant med gratis internet.
  2. PC/tablet/smartphone: Du skal selvfølgelig også bruge en enhed du kan streame fra, så husk at tage din PC, tablet eller smartphone med på ferie.
  3. TV 2 Play abonnement: Og så skal du helt klart have et abonnement på TV 2 Play. Det er ligegyldigt hvilket abonnement du har, de kan alle sammen streames i udlandet med den metode jeg viser dig.
  4. Dansk IP-adresse: Sidst men ikke mindst skal du have en dansk IP-adresse, som du får via en VPN service. Det er det jeg vil vise dig hvordan du får i denne guide.

Når du har de 3 førstnævnte ting på plads, kan du ellers bare kaste dig ud i min guide, hvor jeg tager dig med fra start til slut i processen så du ikke er i tvivl om noget. Skulle du alligevel blive i tvivl, så tøv ikke med at spørge i kommentarfeltet nederst på siden.

Brug HMA! til at få en Dansk IP-adresse

Som tidligere nævnt kan man få en Dansk IP-adresse i udlandet ved at benytte sig af en VPN service. VPN står for Virtual Private Network, og er et stykke software man kan bruge til at skifte IP-adressen man befinder sig på, ud med en anden.

Der findes en del VPN services, men jeg vil anbefale HMA! (HideMyAss.com). Den er af flere medier kåret som den bedste og det er også den jeg har lavet guiden ud fra. Desuden har eg aldrig selv haft problemer med at bruge den, det har altid fungeret.

Guide: Sådan ser du TV 2 Play i udlandet

Guiden der viser dig hvordan du ser TV 2 Play i udlandet, består af 3 meget simple skridt:

  1. Opret en konto på HideMyAss.com (el. anden VPN service).
  2. Installér HMA! på din PC, tablet eller smartphone.
  3. Skift til en dansk IP-adresse med HMA!’s software.

OBS! Udseende og priser på billeder i guiden, kan variere fra hvordan det virkelig ser ud på Hidemyass.com og TV 2 Play.

Opret en konto hos HMA!

Start med at gå til Hidemyass.com og opret en konto.

Hidemyass.com bedste VPN service

Når du er på HMA!’s forside, skal du trykke på “BUY NOW”-knappen eller på “PRICE PLANS” oppe i menuen. Det sender dig videre til siden hvor du kan vælge hvilket abonnement du vil have.

Hidemyass VPN service abonnementer

Der er mulighed for at vælge 3 forskellige abonnementer hos HMA! Prisen per måned afhænger af hvor længe du vil binde dig. Hvis du skal på en kortere ferie, så vil jeg anbefale dig at vælge et abonnement hvor du kun binder dig i 1 måned, men skal du på et længere udlandsophold kan du vælge at binde dig længere og få det billigere.

Når du har besluttet dig for hvilket abonnement du vil have, klikket på bare på “BUY NOW”. Det bringer dig videre til betalingssiden.

Bestilling af Hidemyass VPN

Indtast dine betalingoplysninger og så er du i gang med HideMyAss VPN service, som du kan bruge til at skifte til en Dansk IP-adresse i udlandet.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://click.hmavpn.com/SH1O”]Se TV 2 Play i udlandet med HMA![/button]

Download og installér HMA!

Nu har du købt HMA! (HideMyAss!), men for at gøre brug af deres service skal du også downloade deres applikation. Det er denne applikation du kan bruge til at styre hvilken IP-adresse du sidder på.

Efter betalingen er gennemført kan der gå 5-10 minutter før den er bekræftet af HMA! Mens du venter kan du passende downloade deres applikation til din computer, tablet eller smartphone. Der er en knap på den side du bliver sendt videre til efter betalingen, hvor du kan downloade deres program.

Download HMA! applikation

Vil du bruge din smartphone el. tablet, så kan du bare gå i App Store el. Google Play Store og downloade deres app.

Når du har downloadet og installeret programmet, skal du åbne det og logge ind med det brugernavn og den kode du har fået. Nu er næste skridt så at skifte til en dansk IP-adresse.

Skift til en Dansk IP-adresse

Nu er du formentlig logget ind i deres applikation, hvis ikke skal du gøre det nu. For så vil jeg vise dig hvordan du skifter til en dansk IP-adresse og streamer TV 2 Play fra udlandet med ganske få klik.

Billede 1: Du kan logge ind med dit brugernavn og kodeord el. med en licensnøgle, som du får ved at logge ind på din konto på HMA!’s hjemmeside (jeg anbefaler mulighed #1).

Billede 2: Indtast dine oplysninger, afhænger af hvilken login mulighed du valgte.

Billede 3: Når man logger ind for første gang, kommer der et skærmbillede hvor man bare skal klikke på “Forstået”.

Billede 4: Nu skal du gå ind under menupunktet “Placeringstilstand” og klikke “Vælg en placering”.

Hidemyass applikation login

Billede 5: Der kommer nu en lang liste over alle de lande HMA! har en VPN i, hvilket er rigtig mange. Du skal selvfølgelig vælge Danmark, da det er dansk TV 2 Play vi gerne vil se.

Billede 6: Du kan bruge søgefeltet til at søge efter “denmark” og klikke på det når det dukker op.

Billede 7: Bekræft at det er Danmark du vil skifte VPN til ved at klikke “Opret forbindelse nu”. Der går et øjeblik før forbindelsen er oprettet.

Billede 8: Nu kan du se at forbindelsen til Danmark står som “Tilsluttet” og du kan med et enkelt klik slå forbindelsen fra igen eller skifte forbindelse til et andet land hvis du har brug for det.

Hidemyass applikation dansk VPN forbindelse

Med forbindelsen til den danske IP-adresse oprettet, kan du nu streame alt indeholdet fra TV 2 Play fra udlandet. Både live tv og on-demand programmer.

Log ind på TV 2 Play i udlandet

Når du logger ind på TV 2 Play i udlandet, kan du sagtens logge ind på din konto på normal vis. Men når du forsøger at afspille programmer TV 2 har købt rettighederne til, kan du ikke afspille dem, så vil siden blot blive ved med at forsøge og loade videoen, som du kan se på billedet herunder.

TV 2 Play i udlandet virker ikke

Men når du har slået HMA! VPN til, og streamer fra udlandet via en Dansk IP-adresse er det intet problem med at afspille noget på TV 2 Play, som du kan se på billedet herunder.

TV 2 Play fra udlandet

Jeg håber denne guide har været brugbar for dig. Du må gerne komme med ris, ros el. spørgsmål herunder i kommentarfeltet.

Skriv en kommentar