tv-pakker med streaming

TV pakke med streaming

Det vi kender som flow-tv der købes hos de klassiske TV-udbydere, hvor man får adgang til en lang række kanaler med alverdens underholdning, er så småt ved at blive erstattet af streaming som giver mere fleksibilitet og mulighed for at se hvad man vil, når man vil.

Billigere TV-pakker og mere valgfrihed

Som forbruger skal dette ses som en god ting, for streamingtjenesterne presser TV-udbyderne til at komme op med nye produkter el. alternative løsninger på den klassiske TV-pakke.

Før i tiden kunne man kun vælge mellem X antal TV-pakker og måtte tage de kanaler der var med i den TV-pakke man valgte, uden mulighed for den store fleksibilitet. I dag kan du nærmest sammensætte din helt egen TV-pakke med de kanaler du vil have, hos fx Boxer som var en af de første til at udbyde dette.

Udover muligheden at vælge sine kanaler helt selv og dermed skære det overflødige fra, kan du også spare penge fx ved at bestille bredbånd fra samme udbyder eller få ekstra ting med din pakke, såsom adgang til streaming. Herunder kan du se nogle af de fordele der stadig er ved at vælge en TV-pakke.

Fordele ved at vælge en TV-pakke:

 • Stor valgfrihed af kanaler hos visse udbydere.
 • Billigere priser med bredbånd.
 • Live TV streaming online eller i TV-udbyders app, så du kan se TV-kanaler uanset hvor du er.
 • TV-pakke med streamingtjenester som fx Netflix og HBO Nordic.
 • Adgang til TV-arkiv via TV-boksen fra udbyderen.
 • Mulighed for at optage programmer, hvis du ikke er hjemme en dag/aften.

Der er masser af fordele ved at have en TV-pakke, se her for at blive klogere på priser og indhold i de forskellige TV-pakker og streamingtjenester. Hvornår du skal vælge en TV-pakke kan du få nogle tips til i næste afsnit.

Skal jeg vælge en TV-pakke?

Selvom der er mange fordele ved at vælge en pakke, så er der også ulemper forbundet med det. I sidste ende kommer det ned til hvor meget du bruger flow-TV og ser helt almindelige kanaler, for pakkerne er dyre og før det betaler sig hjem i forhold til en streamingtjeneste skal du bruge det en del. Med det sagt kan der selvfølgelig være nogle besparelser på bredbånd eller streamingtjenester som er en del af pakken, der giver dig ekstra værdi.

Lad os tage et eksempel på TV pris mod streaming pris:

YouSee’s grundpakke koster 299 kr. om måneden og giver adgang til 26 kanaler. For den samme pris kan du abonnere på både Netflix, Viaplay og C MORE hver måned. Det er meget valgfrihed for samme pris, selvom du selvfølgelig også mister muligheden for at se en række programmer fra TV 2 og andre kanaler. Løsningen på dette kunne være et abonnement på TV Play i stedet for C MORE som godt nok er lidt dyrere, men som også giver dig adgang til alt reality TV fra hayu.

Et sidste tip her på falderebet. Husk du kan altid se DR og alle deres kanaler samt programmer på nettet eller i deres app. Det bliver betalt gennem licensen, som snart bliver rykket over under indkomstskatten, så du kommer til at betale for det uanset hvad. Der er rigtig meget godt på DR TV, så de kan kun anbefales at bruge det.

2 kommentarer til “TV pakke med streaming”

 1. Tester netop nu AppleTv 4K, da jeg overvejer at opsige Yousee grundpakken. Jeg har Netflix og TV2 Play og så naturligvis DR . Jeg mangler en smart løsning til at får et overblik over hvad der er er i “Live” tv og kunne ‘zappe’ hen til appen. Findes det?

  Mvh T

  Svar
 2. Hej Toke

  Jeg tror ikke helt, at jeg forstår dit spørgsmål.
  Mangler du en tjeneste, hvor du kan se, hvad der er live på de forskellige kanaler (f.eks. TV2, DR1 mv.)?

  For så findes der tjenester som f.eks. https://www.dr.dk/drtv/tv-guide.

  Tvivler dog lidt på, at det er dét som du søger – ellers må du endelige lige sige til, hvis ikke det er dét. 🙂

  Svar

Skriv en kommentar