Kampagnekoder og rabatkoder til TV2 Play

TV 2 Play rabatkode

Her kan du finde alle eksisterende og aktive rabatkoder til TV 2 Play.

I øjeblikket er der 1 aktive gavekode til TV 2 Play:

 1. Prøveperiode: 30 dages gratis TV 2 Play

Aktive gavekoder til TV 2 Play

Nedenfor kan du læse hvordan du får disse rabatkoder. Ønsker du at modtage nye gavekoder til TV 2 Play, så kan du bogmærke denne side eller tilmelde dig vores nyhedsbrev i formularen herover. Læs også hvordan du får livstidsrabat på dit TV 2 Play abonnement herunder.

Kampagnekode – 30 dages gratis TV 2 Play

Det kræver ikke nogen kampagne kode at prøve 30 dages gratis TV 2 Play. Du skal blot oprette en bruger, indtaste dine kortoplysninger og så får du de første 30 dage gratis. Bemærk at dette tilbud kun gælder for nye kunder hos TV 2 Play.

Det var desværre alt for lige nu, men hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev øverst i artiklen her så skal vi nok give dig besked når der kommer nye rabatkoder til TV 2 Play. Herunder kan du læse lidt mere om hvad du kan streame på TV 2 Play.

Spar altid 38% på “Basispakken” (ingen rabatkode nødvendig)

Som noget nyt har TV 2 Play lavet et abonnement der giver dig mulighed for at spare 38% for evigt på dit abonnement på “Basispakken”. Alt du skal gøre er at gå til play.tv2.dk og tilmelde dig, når du vælger pakke skal du vælge “Basispakken med reklamer” til 49 kr. om måneden. Det er en besparelse på 30 kr. om måneden som ca. svare til 38% og det gælder evigt.

Dette tilbud kan godt kombineres med ovenstående tilbud, så du altså får 30 dage gratis, hvorefter dit abonnement fortsætte med en besparelse på 38%.

Spar altid 22% på “Hele pakken” (ingen rabatkode nødvendig)

Ligesom du kan få en livstidsbesparelse på Basispakken, kan du det også på “Hele pakken”. Procent-mæssigt er besparelsen ikke ligeså stor, men det er den i kroner og øre. Du får rabatten ved at gå til play.tv2.dk, tilmelde dig og når du vælger pakke skal du vælge “Hele pakken med reklamer” til 109 kr./md. hvilket er en besparelse 30 kr./md. svarende til ca. 22%.

Dette tilbud kan godt kombineres med tilbuddet der giver dig en 30 dages gratis prøveperiode, så du altså får de første 30 dage gratis og derefter dit abonnement med en besparelse på 22%.


Hvad er TV 2 Play?

Det er en af Danmarks største og mest folkekære streamingtjenester, du kan streame alt fra TV-programmer til live TV-kanaler til film og serier og helt over i sportsbegivenheder.

TV-programmer

TV 2 er originalt en tv-kanal der i mange år harproduceret deres egne tv-programmer, derfor har de helt naturligt og rigtig mange TV-programmer liggende på deres streamingtjeneste TV 2 Play. Heldigvis forholder det sig sådan at du kan se alle de TV-programmer der bliver sendt i TV på TV 2 Play og somme tider kan du faktisk se dem før de bliver sendt for første gang i TV, hvad de kalder “snigpremiere”. Du kan også se en lang række ældre programmer på TV 2 Play on demand.

Mest populære TV-programmer:

 • Årgang 0
 • Bubber og BS på afveje
 • X Faktor
 • Nybyggerne
 • Natholdet

Film og serier

TV 2 producerer og køber rettigheder til en lang række danske serier og du kan streame dem alle sammen på TV 2 Play og ofte kan du også streame alle sæsoner. Når det kommer til film er der oftere udskiftning på TV 2 Play, men generelt er der et ret pænt udvalg af danske film successer.

Mest populære serier:

 • Sjit Happens
 • Badehotellet
 • Sygeplejeskolen
 • Anna Pihl
 • Klovn

Sportsrettigheder

TV 2 er ikke bare en kanal, men mange kanaler og her iblandt er TV 2 Sport. Alle de rettigheder TV 2 Sport har kan du også streame live og on demand på TV 2 Play. Det betyder at du blandt andet kan se fodbold fra den Hollandske og Italienske topliga, du kan se basketball fra den danske lig og NBA, du kan streame de største Badminton turneringer, se dansk håndbold og meget mere.

Mest populære sportsbegivenheder:

 • All England (Badminton)
 • NBA Finals (NBA Basketball)
 • Final 4 (NCAA Baskelball)
 • VM alpint skiløb

Udløbne rabatkoder

Herunder kan du se alle tidligere rabatter og tilbud på TV 2 Play, som du desværre ikke længere kan benytte dig af.

Danski samarbejde

Ligenu tilbyder Danski i samarbejde med TV2 Play, en 30 dages gratis periode på streamingtjenesten. Det gør de i forbindelse med TV2’s nye skiprogram “To på ski”, med Thomas Uhrskov og Rasmus Dalberg Jørgensen. De to tager rundt i verden og anmelder skiområder og rejseformer. Nedenfor finder du en guide til hvordan du får de 30 dages gratis TV2 Play, hvor du også kan se skiprogrammet “To på Ski”.

Sådan gør du:

 1. Send en SMS til 1234 med teksten “DANSKI”.
 2. Du modtager en kampagnekode der giver dig 30 dages TV2 Play.
 3. Gå til play.tv2.dk og login eller opret en bruger.
 4. Når du har valgt et abonnement, får du muligheden for at betale ved at indtaste en kampagnekode.
 5. Indtast den kampagnekode du har fået tilsendt via SMS.

2 kommentarer til “TV 2 Play rabatkode”

 1. Hej Niels

  Vi kender desværre ikke til nogle rabatkoder til de nævnte streamingtjenester udover dem som nævnes på vores hjemmeside.
  Vi opdaterer siderne, når vi får kendskab til nye rabatkoder.

  Rigtig god weekend! 🙂

  Svar

Skriv en kommentar