Lytte til podcast

Guide: Det skal du bruge til at optage podcast med

Sponsoreret indhold

Hvis du ønsker at starte en podcast, er der nogle få ting, du skal bruge for at komme i gang. I denne guide vil vi gennemgå det grundlæggende podcast udstyr, du skal bruge for at optage en podcast. Det er vigtigt med noget godt podcast udstyr, da det sikrer, at du får den bedste optagelse i kassen. Så læs med her i artiklen, hvor vi gennemgår, hvad du skal investere i af udstyr.

En god mikrofon

Først skal du bruge en mikrofon.

Du kan bruge en almindelig mikrofon, som du kan slutte til en registreringsenhed, eller du kan købe en USB-mikrofon, som du kan tilslutte direkte til din computer.

Hvis du skal være den eneste person, der taler i din podcast, kan du nøjes med at bruge et almindeligt headset med en mikrofon på. Men hvis du skal have flere personer til at tale, skal du bruge en mikrofon, der kan opfange flere stemmer. Der findes en masse podcast udstyr, der er lavet specifikt til at kunne optage flere stemmer på en gang.

Et mikrofonstativ eller en bomarm

Dernæst har du brug for et mikrofonstativ eller en bomarm. Det vil hjælpe med at holde mikrofonen på plads og forhindre, at den bevæger sig rundt, mens du taler. Det kan nemlig komme til at påvirke din lyd, når du skal sidde og redigere efterfølgende. Hvis du skal have gæster med på din podcast, så er det vigtigt, at du kan justere i mikrofonstationen eller bomarmen, så alle stemmer kan registreres.

En registreringsenhed.

Nu har du brug for en optageenhed. Det kan enten være en digital optager eller din computer. Hvis du bruger din computer, skal du downloade noget software, så du kan optage din podcast. Der findes mange forskellige softwareprogrammer, så søg lidt rundt for at finde det program, der passer til dig. Hvis du bruger en digital optager, skal du sikre dig, at den har nok hukommelse til at gemme din optagelse. Du ønsker ikke at løbe tør for plads midt i din podcast.

Hovedtelefoner

Sidst, men ikke mindst, har du brug for hovedtelefoner. Det er for, at du kan høre, hvad du optager undervejs. Det er vigtigt at kunne høre dig selv, så du kan sikre dig, at du taler tydeligt og højt nok. Hvis du ikke kan høre dig selv, kan dine tilhørere heller ikke høre dig. Sørg for, at dine hovedtelefoner er behagelige at have på, så du kan beholde dem på gennem hele din podcast uden gener.

Skriv en kommentar