Under Bjælken lydbog og e-bog

Under Bjælken som lydbog og e-bog

I forbindelse med Kronprinsens 50-års fødselsdag blev der udgivet en biografi om ham. Denne biografi havde titlen “Under Bjælken” og er blevet meget rost lige siden den udkom. Nu er det altså muligt også at høre dette fantastiske portræt af Kronprins Frederik som lydbog også, og så endda gratis hvis du læse videre her.

Hør Under Bjælken gratis på lydbog

Det er nu muligt at høre Under Bjælken gratis på lydbog hos Mofibo, som altså er Danmarks største lydbogtjeneste. Bogen er nemlig blevet en del af deres bibliotek der efterhånden tæller langt over 60.000 bogtitler.

Du kan høre den gratis ved at benytte Mofibos gratis prøveperiode på 14 dage (den er uden binding og gebyrer). Samtidig får du adgang til alle andre lydbøger og e-bøger i deres arkiv og kan altså lytte til dem gratis og ubegrænset under hele den gratis prøveperiode. Efterfølgende kan du vælge om abonnementet skal fortsætte til normale 129 kr. om måneden.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/under-bjalken”]Find bogen gratis hos Mofibo[/button]

Under Bjælken lydbog og e-bogHvad handler bogen om?

Bogen handler kort og godt om Kronprinsen og de forskellige faser han har været igennem i sit liv. Forfatteren bag er Jens Andersen, som du kan læse mere om længere nede på siden, han har skrevet bogen i otte kapitler som hver symboliserer en fase i Kronprinsens liv. Kapitlerne strækker sig fra barn til nu og hedder: Dreng, Teenager, Akademiker, Frømand, Erobrer, Familiefar, Sportsmenneske og Konge.

I sine nu mere end 50 år har han været med til at opleve mange år og de store forandringer der er sket i samfundet. Han er født på rigshospitalet og vokset op i Frederik d. 8’s palæ og skal muligvis snart være konge. Bogen er ikke bare baseret på historierne og Kronprinsens egne fortællinger, men også på interview med alle hans nærmeste, her i blandt venner, familie og andre der har stået ham nær.

Forfatteren

Det er ikke første gang at forfatteren Jens Andersen skriver og udgiver en biografi af en stor og kendt personlighed. Tidligere har han udgivet bøgerne Frankie Boy om fodboldspilleren Frank Arnesen, Denne dag, et liv om den store svenske forfatter Astrid Lindgren, og ikke mindst bogen M om Kronprinsens mor Margrethe.

Igennem tiderne har han vundet 8 bogpriser uddelt af både læserne og jury’er. Hans første bogudgivelse var i 1990 og handler om Thit – Den sidste Valkyrie og hans seneste bog er en biografi af Kim Larsen.

Skriv en kommentar