Viaplay eller Viafree

Viaplay eller Viafree – Hvad er bedst?

Har du nogensinde overvejet, om du kan nøjes med at bruge den gratis streamingtjeneste Viafree? Eller om du bliver nødt til at købe Viaplay for at se de serier og film, som du gerne vil se? Så er du kommet til det helt rette indlæg.

For i dette indlæg vil jeg nemlig sammenligne Viaplay og Viafree. Så du kan være helt sikker på, at du vælger den rigtige streamingtjeneste. De to tjenester vil blive sammenlignet på deres udvalg, pris og brugervenlighed.

Ønsker du ikke at læse hele indlægget, kan du her direkte hoppe til konklusionen.

Udvalg

Viafree er gratis reklamefinansieret version af Viaplay, hvor du kan se serierne fra TV 3 samt lidt indhold fra MTV, Comedy Central og TV 3 Sport. Dvs. du kan bl.a. se Top Gear, Luksusfælden, Paradise Hotel, Geordie Shore og lignende indhold hos Viafree.

Vil du derimod gerne kunne se film, sport, børneindhold samt et større og bredere udvalg af serier, så findes det hos Viaplay. Generelt må Viaplay siges at have det bedste udvalg af de to tjenester. Da en stor del af Viafrees udvalg kan findes hos Viaplay, og Viaplay derudover har masser af indhold som ikke findes hos Viafree.

Vil du se nogle af de serier og film som du kan se hos Viaplay, har vi her samlet de bedste ifølge os:

Vinder: Viaplay

Pris

Den store fordel ved Viafree er, at den er helt gratis at benytte. Ulempen er til gengæld, at du – ligesom når du ser programmerne på TV 3 – skal se reklamer 3 gange i løbet af én udseendelse.

Du undgår en hver form for reklamer hos Viaplay. Til gengæld koster det et fast beløb hver måned. Viaplay tilbyder følgende to abonnementer:

 • Viaplay: 99 kr./md. – Her får du adgang til alt deres indhold undtagen deres sport og fighting.
 • Sportspakke: 269 kr./md. – Her får du adgang til alt deres indhold: dvs. serier, film, børneindhold, sport, fighting og reality.

Det kan være svært at kåre en egentlig vinder i denne kategori. Da det i høj grad afhænger af, om man foretrækker en gratis version med reklamer eller en betalt version uden reklamer.

VinderUafgjort

Brugervenlighed

Begge tjenester har et brugervenlig interface, hvor det er nemt at bruge deres søgefunktion og afspille det forskellige indhold. Selve opbygningen minder i høj grad om hinanden (hvilket nok ikke er så mærkeligt, da de er ejet af det samme selskab).

[column size=one_half position=first ]

Viaplay

Viaplay

[/column][column size=one_half position=last ]

Viafree

Viafree

[/column]

Begge tjenester har en app, som både kan bruges til Android og iOS. Men derudover kan Viaplay også bruges på yderligere følgende enheder:

 • Smart TV (Samsung, LG, Panasonic)
 • Apple TV
 • Chromecast
 • Playstation 3/4
 • Xbox

Målt på selve brugervenligheden er der ikke en egentlig vinder i denne kategori. Men det, at Viaplay kan bruges på flere enheder ift. Viafree gør Viaplay til en svag vinder i denne kategori.

Vinder: Viaplay

Konklusion

Er du primært interesseret i at se serierne fra TV 3 (som f.eks. Paradise Hotel, Luksusfælden mv.) og ikke har noget imod at blive afbrudt af reklamer i løbet af udsendelsen, så er Viafree et godt valg for dig, da tjenesten er helt gratis at benytte.

Vil du derimod gerne undgå reklamer eller se et større udvalg end det som Viafree kan tilbyde, så er det Viaplay som du skal vælge. Her kan du, udover mange af de serier som du kan se hos Viafree, se et stort udvalg af diverse film, serier, børneindhold og diverse sportsbegivenheder.

Viaplay har desuden den fordel, at det kan bruges på et større antal af forskellige enheder (f.eks. Smart-TV mv.). Du kan prøve Viaplay fuldstændig gratis i 14 dage, så kan du vurdere om det er noget for dig. Du kan altid opsige dit abonnement, hvis du finder ud af, at du ikke er interesseret i at forsætte abonnementet efter de 14 dage.

Prøv Viaplay gratis i 14 dage:

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=viaplay-viafree”]Prøv Viaplay gratis i 14 dage[/button]

Du kan også her prøve Viafree, som er helt gratis (men dog med reklamer):

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” openin=”samewindow” url=”https://www.viafree.dk/”]Prøv Viafree[/button]

Har du nogle spørgsmål, så skriv endelig nede i kommentarfeltet.

2 kommentarer til “Viaplay eller Viafree – Hvad er bedst?”

 1. Hej Frank

  Tak for dit spørgsmål.

  Viafree har desværre ikke nogen app til smart-TV.
  En mulighed er dog, at du enten erhverver dig en Chromecast (eller Apple-TV, hvis du har en iOS enhed). Så vil det være muligt at få Viafree op på dit TV via enten en smartphone eller tablet.

  Håber du finder mit svar brugbart og forsat rigtig dejlig weekend! 🙂

  Svar

Skriv en kommentar