Viaplay offline på ferien

Guide: Sådan streamer du Viaplay offline på ferien

En af de geniale funktioner ved Viaplay er, at du kan gemme deres film og serier offline på din mobile enheder.
Og hvad vil det så sige, tænker du måske.

Jo, det betyder, at når du har gemt en film eller serie offline på din mobile enhed, så kan du se filmen eller serien uden internetforbindelse. Dvs. du fx kan se den i flyet, eller i det land i udlandet du befinder dig i. Og i denne guide vil jeg vise dig, hvordan du netop gør det.

Har du ikke allerede en Viaplay bruger, så kan du her prøve det helt gratis i 14 dage.
Gem filmen eller serien offline

Det første du skal gøre er at downloade den film eller serie, som du vil se offline ned på din mobile enhed. Det gør du således:

Trin 1: Start med at gå ind i Viaplay app’en på din mobile enhed. Har du den ikke, skal du installere den på din mobile enhed og logge ind med din bruger.

Viaplay app

Trin 2: Gå nu ind i den film eller serie, som du gerne vil kunne se offline.

Film offline Viaplay

Trin 3: Hvis du nu går lidt ned på den side, vil du kunne se der står Gem offline. Tryk på den, så den lyser grønt. Så vil downloading begynde. Vær opmærksom på, at du skal være tilsluttet Wi-Fi for, at du kan downloade filmen/serien.

Gem film serie offline

Herefter er det bare at vente indtil, at den er færdig med at downloade.

Se filmen eller serien offline

Når den er færdig med at downloade, vil filmen eller serien nu ligge på din mobile enhed. Og du vil nu være i stand til at se den uden at være tilkoblet internettet. For at se den, skal du gøre følgende:

Trin 1: Start med at trykke på menuen oppe i venstre hjørne.

Viaplay menu

Trin 2: Vælg nu menupunktet Gemt offline.

Se offline film serie

Trin 3: Nu vil den (de) film/serie(r) du har downloadet til offline brug fremgå fra siden. Her er det bare at trykke på den du vil se, og så vil den gå i gang. Og den vil gå i gang, selvom du ikke har internet forbindelse.

Viaplay offline

Det var dét. Har du nogle spørgsmål, så skriv endelig nede i kommentarfeltet. Så vil jeg besvare det så hurtigt som muligt.

5