Viaplay offline på ferien

Guide: Sådan streamer du Viaplay offline på ferien

En af de geniale funktioner ved Viaplay er, at du kan gemme deres film og serier offline på din mobile enheder.

Og hvad vil det så sige, tænker du måske.

Jo, det betyder, at når du har gemt en film eller serie offline på din mobile enhed, så kan du se filmen eller serien uden internetforbindelse. Dvs. du fx kan se den i flyet, eller i det land i udlandet du befinder dig i. Og i denne guide vil jeg vise dig, hvordan du netop gør det.

Har du ikke allerede en Viaplay bruger, så kan du her prøve det helt gratis i 14 dage.

Gem filmen eller serien offline

Det første du skal gøre er at downloade den film eller serie, som du vil se offline ned på din mobile enhed. Det gør du således:

Trin 1: Start med at gå ind i Viaplay app’en på din mobile enhed. Har du den ikke, skal du installere den på din mobile enhed og logge ind med din bruger.

Viaplay app

Trin 2: Gå nu ind i den film eller serie, som du gerne vil kunne se offline.

Film offline Viaplay

Trin 3: Hvis du nu går lidt ned på den side, vil du kunne se der står Gem offline. Tryk på den, så den lyser grønt. Så vil downloading begynde. Vær opmærksom på, at du skal være tilsluttet Wi-Fi for, at du kan downloade filmen/serien.

Gem film serie offline

Herefter er det bare at vente indtil, at den er færdig med at downloade.

Se filmen eller serien offline

Når den er færdig med at downloade, vil filmen eller serien nu ligge på din mobile enhed. Og du vil nu være i stand til at se den uden at være tilkoblet internettet. For at se den, skal du gøre følgende:

Trin 1: Start med at trykke på menuen oppe i venstre hjørne.

Viaplay menu

Trin 2: Vælg nu menupunktet Gemt offline.

Se offline film serie

Trin 3: Nu vil den (de) film/serie(r) du har downloadet til offline brug fremgå fra siden. Her er det bare at trykke på den du vil se, og så vil den gå i gang. Og den vil gå i gang, selvom du ikke har internet forbindelse.

Viaplay offline

Det var dét. Har du nogle spørgsmål, så skriv endelig nede i kommentarfeltet. Så vil jeg besvare det så hurtigt som muligt.

8 kommentarer til “Guide: Sådan streamer du Viaplay offline på ferien”

 1. Hej Rene

  Tak for dit spørgsmål.

  Der er ikke begrænsninger på, hvor mange film du kan downloade til offline brug. Hvis du ikke kan downloade flere, burde det umiddelbart skyldes manglende plads. Er du sikker på, at du har masser af ledig plads? En film kan nemt fylde 2-3 GB. Hvis du er sikker på, at du stadig har meget plads og ikke kan downloade flere film, vil jeg anbefale dig at kontakte Viaplay og høre, hvad fejlen kan skyldes.

  Håber mit svar var dig brugbart.

  Forsat dejlig dag!

  Svar
 2. Hej!
  Kan man ikke downloade film til offline brug på viaplay på sin computer? Kan kun læse mig frem til at det fungere via appen til iPad og iPhone??

  Svar
 3. Hej Sandra

  Tak for dit spørgsmål.

  På nuværende tidspunkt er det desværre kun muligt at downloade deres indhold til offline brug på deres understøttede mobile enheder såsom fx iPad, Android, iPhone mv.

  Svar
 4. Hvor mange iPads og iPhones kan man downloade til ? Vi er 5 i husstanden kan vi allesammen downloade eller er der nogle begrænsninger på det ?

  Svar
 5. Hej Marianne

  Tak for dit spørgsmål.

  Du kan downloade indhold til to forskellige enheder ad gangen, og derudover kan du streame på almindelig vis på to andre enheder. Dvs. på den måde kan I i alt se Viaplay på fire forskellige enheder på en og samme tid.

  Håber det besvarer dit spørgsmål 🙂

  Svar
 6. Hej. Har lige gemt en masse serier til knægten så han kan se dem på iPaden på vej på ferie. Men det virker kun hvis jeg deler wifi fra min telefon til iPad, hvilket lyder lidt mystisk i og med at det burde være offline? Filerne kan ganske enkelt ikke ses hvis iPad ik er på wifi…hvad gør jeg galt?

  Svar
 7. Hej Jannie

  Det lyder mærkeligt.
  Jeg vil anbefale dig at tage kontakt til Viaplay, da det kan være lidt svært for mig at sige, hvad det helt præcis skyldes. De vil helt sikkert kunne hjælpe dig. Du kan kontakte dem her: https://kundeservice.viaplay.dk/

  Forsat dejlig dag 🙂

  Svar

Skriv en kommentar