Villads fra Valby lydbog og e-bog

Villads fra Valby på lydbog og e-bog

Villads fra Valby er en super bog til børn i alderen 4-8. Bogen handler om Villads der bor med sine forældre og sin storesøster i Valby. Bogen kan sammenlignes med en nyere udgave af “Emil fra Lønneberg”. Bøgerne er super underholdene og letlæselige, hvorfor der kan være en god begynderbog for børn der skal til at lære at læse. Men kan man ikke helt læse endnu, er det også en super bog af få oplæst.

Så mangler dit barn en underholdene bog som nybegynder bog kan du nu hente den som e-bog hos Mofibo.dk, og er dit barn ikke helt klar til selv at læse bogen kan den også høres som lydbog på Mofibo.dk. Opret dig gratis i 14 dage her.

Villads fra Valby bøgerne

Villads er rigtig god til at finde på sjove nye ting at foretage sig, men glemmer at tænke på konsekvenserne hvorfor det altid ender ud i at han laver ting han ikke må og får skæld ud. Bogen er et rigtigt godt samtaleemne mellem forældre og børn, da de ting Villads gennemgår, er nogle af de samme ting et andet 4-8 årigt barn gennemgår.

Vil du gerne vide lidt mere specifikt hvad bøgerne handler om, har jeg listet nogle af dem jeg synes har en interessant handling under her. Der er ud fra hver bog skrevet et kort resume om bogen.

Villads-fra-Valbys-uhyggelige-halloweenVillads fra Valbys uhyggelige halloween

Villads og Amalie vil gerne ud og rasle slik, fordi det endelig er blevet Halloween. Men Halloween er meget uhyggelig og deres forældre kan slet ikke se det sjove i blod, økser, zombier og så videre. Deres forældre tænker at det da må være nok at klæde sig ud til fastelavn? Og hvis Villads og Amelie ringer på et hus hvor der er børn, så tisser de da i bukserne af skræk. Men det er lige præcis derfor at Villads synes at Halloween er sjovt. Det ender heldigvis med at Villads og Amelie får lov til at gå ud at rasle. Det starter ud med at være rigtig sjovt, men som det altid gør med Villads, så ender det ikke helt som han forventer.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-villadsfravalby”]Hør bogen gratis på Mofibo[/button]

Villads-fra-valby-passer-sig-selvVillads fra Valby passer sig selv

I denne bog skal Villads fra Valby passe sig selv. Når Villads fra Valby skal passe sig selv, vil han selvfølgelig gerne gøre det så godt om han overhovedet kan. Men når man kender Villads fra Valby, så ved man også godt at tiden kan gå meget langsom, og Villads er god til at finde på ideer når tiden går langsomt. Villads fra Valby er blevet syg, eller det var han i hvert fald om natten. Derfor har han fået lov til at blive hjemme sammen med sin far. Men efter at have sovet ud, har han det faktisk allerede meget bedre. Han keder sig faktisk og vil bare gerne ud at lege. Det er dog sådan at hans far bare gerne vil have en middagslur, men det gider Villads overhovedet ikke. De aftaler derfor at Villads kan sidde på computeren og spille stille og roligt den næste time, mens at hans far tager en middagslur. Bare en time, men en time kan hurtigt føles som lang tid når man kun er sig selv og endnu værre når man oven i købet er sulten. Og Villads er rigtig god til at finde på gode ideer.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-villadsfravalby”]Hør bogen gratis på Mofibo[/button]

Villads-fra-valby-laver-en-filmVillads fra Valby laver en film

I denne bog om Villads fra Valby, vil Villads og hans veninde Frida rigtigt gerne lave en film. Men får at man kan lave en film skal man bruge noget der kan filme. Derfor låner de Villads’ mors mobiltelefon, som har et kamera de kan bruge. Men problemet er at en mobiltelefon kan ikke tåle vand og det ved du nok godt, men har du prøvet det, for det har Villads fra Valby. Det er nemlig sådan at der hvor Villads og Frida gerne vil filme deres film, det er i badebassinet i havet. Det starter også med at gå rigtigt godt, med det er sådan at når man har en mobiltelefon med i et badebassin, så kan det gå så galt at man taber den ned i vandet, og når man taber mors mobiltelefon ned i vandet hvad gør man så?

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-villadsfravalby”]Hør bogen gratis på Mofibo[/button]

Villads-fra-valby-skyder-året-i-gangVillads fra Valby skyder året i gang

Når det er nytårsaften hjemme hos Villads fra Valby er det i orden at lave lidt ballade, det er nærmest en tradition siger hans far. Villads får derfor fra sin far en pruttepude pg en kunstig hundelort. Men når man kender Villads fra Valby, så ved man også godt at lidt ballade hurtigt kan bliver til lidt mere ballade end det var meningen. Det er nytårsaften og Villads glæder sig helt vildt meget. Det er desværre besluttet af han forældre at de ikke skal holde nytårsaften sammen med Fridas familie, men i stedet nogle af deres andre venner, som slet ikke har nogen børn på Villads’ alder. Men Villads synes jo at det er kedeligt at lave ballade alene, så derfor løber han lige lidt hen forbi Frida. Og herfra begynder aftenen at udvikle sig ret anderledes end de voksne ellers havde planlagt.

Historien er fyldt med fest og farver, festtøj, serpentiner kransekage, snacks og hvad der ellers høre til nytårsaften. Selvfølgelig også bordbomber, ikke mindst bordbomber.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-villadsfravalby”]Hør bogen gratis på Mofibo[/button]

Det er top underholdning for de mindste børn. Villads laver sjove ting, som børnene kan relatere til og bogen er perfekt som godnatlæsning eller ferieunderholdning.

Skriv en kommentar