Vinterland lydbog og e-bog

Vinterland lydbog og e-bog gratis

Danmark mest elskede nyhedsvært Janni Pedersen og hendes mand Kim Faber har i lang tid arbejdet på en bogudgivelse. Nu er den her endelig deres helt nye krimiroman Vinterland, som de har skrevet sammen og med inspiration fra ægte danske krimihistorier.

Vinterland gratis lydbog og e-bog

Vinterland har fra dag et af været tilgængelig som lydbog og e-bog, ikke kun som køb men også som streaming. Den er nemlig tilgængelig på Mofibo både som lydbog og e-bog, og Mofibo kan du som bekendt prøve gratis i en begrænset periode uden binding. Alt du skal gøre for at komme igang med at høre Vinterland som lydbog el. læse den som e-bog er at oprette en konto hos Mofibo.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-vinterland”]Find bogen gratis hos Mofibo[/button]

I din gratis prøveperiode har du ikke kun adgang til Vinterland, men også hele resten af Mofibos bibliotek af lydbøger og e-bøger, som du frit kan stream fra i den gratis prøveperiode. Efterfølgende kan du fortsætte dit abonnement til 129 kr./md.

Hvad handler Vinterland om?

Vinterland på lydbog og e-bogVinterland handler om politikimmisæren Martin Juncker og hans tidligere kollega Signe Kristiansen. De to er sat på vidt forskellige sager og Juncker arbejder på sydsjælland med at løse problemerne omkring et asylcenter og Kristiansen får til opgave at opklare en bombesprængning på et julemarked i København. Juncker føler sig udenfor da han ikke får lov til at være med på sagen i København, men inden længe viser det sig at begge sager er mere kompliceret end som så og har en forbindelse til hinanden.

Bogen er blevet velanmeldt også taget i betragtning at det er forfatterparrets debutroman. Den har fået 5 stjerner i Fyens Stiftstidende og Ugebladet Søndag og 4 stjerne i Berlingske og Politiken. Generelt set har den kun fået gode anmeldelser og er på niveau med de klassiske nordiske krimiromaner.

Forfatterne bag bogen

Der er 2 forfattere bag bogen, den er altså lavet af et forfatter-par som også er par i livet. De to forfattere har begge baggrund som journalister og det er den kendte nyhedsvært Janni Pedersen fra TV 2 og hendes man Kim Faber.

Janni Pedersen

Den ene forfatter er Janni Pedersen som de fleste af os nok kender fra TV 2 Nyhederne som vært eller reporter. Hun arbejder der stadig men har sideløbende med sit dagjob skrevet denne krimi-bog sammen med sin mand som er den anden forfatter.

Janni har i mange år dækket alle mulige nyheder i ind- og udland, men i en lang årrække har hun været primær på kriminalstof ligesom hun altid har haft en interesse i dette. Det er også en del af baggrunden for at skrive en krimiroman, da hun har rigtig meget faglig viden indenfor området og rigtig meget inspiration at trække på, hvilket man godt mærker igennem bogen. Desuden er hun journalist og har derfor naturligt rigtig stærke forfatterevner.

Kim Faber

Den anden forfatter er som sagt gift med Janni og han hedder Kim Faber. Kim Faber er bedst kendt som journalist hos Politiken hvor han har dækket kriminalstof i mange år. Sideløbende dette har han altså skrevet denne bog sammen med sin kone Janni Pedersen.

Har du selv læst eller lyttet til bogen, må du meget gerne dele din mening i kommentarfeltet herunder.

Skriv en kommentar